S

Yüzbaşı
31 Aralık 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
58 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
7 yıl
35 Bine Kadar Önerilerinizi bekliyorum
Merhaba arkadaşlar önerilerinize ihtiyacım var.

şehir içi kullanım için ideal araç önerilerinizi bekliyorum...bütçem max 37 olur.

aradığım kriterler ;

-dizel

-düşük km

-manuel

-hatchback öncelikli sedanda olabilir..


kafamdaki modeller


2010 üzeri peugeot 207 1.4 hdi

2006 üzeri astra H 1.3 cdti
S
9 yıl
Tramer Muayene Bilgisi Alınamama Saçmalığı
plakayı yolladıktan sonra hasar geliyor ama 2.mesaj yani muayene ve km bilgisi ertesi gün geliyor ondada muayene bilgisine ulaşılamadı diyor saçmalığa bak.

göz göre göre kazıklanıyoruz 4 tl az para değil tamam onada eyvallah ama onu bile beceremiyorlar.Buna artık bi tepki gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum.
S
9 yıl
İlandaki araç alınır mı ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2008-model-orjinal-kazasiz-punto-200258372/detay

2008 117 binde dizel punto 2 parça boya var sağ arka çamurluk ve bagaj kapağı boyalı tramerde 2 adet çarpma görünüyor tavsiyelerinize ihtiyacım var.bi araba sahibi olup daha fazla uğraştırmak istemiyorum sizleri
S
9 yıl
Kedigöz Mercedes ( Kaza içerir )
Gece 1.45 sularında Yaşadığım ilçe olan Safranboluda feci bir kazaya şahit oldum.Aşırı hızla seyir eden araç yerlerinde kaygan olmasıyla birlikte kontrolünü kaybederek orta refüje çıkıp 2 tane ağacı devirdi.Kazada gencecik 22 yaşında bi kardeşimiz hayatını kaybetti şöför olan arkadaşıda yaralandı.İnsan birebir yaşayınca dahada etkileniyor.Hızın her türlüsü felakettir.Umarım bunlardan ders çıkarabiliriz.videoyu ve resimleri ekliyorum.
Videoyu izlemek için tıklayınız
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
S
9 yıl
BORA İLANI ACİL YARDIM GEREK.
sahibinden 198686658
Merhaba
İlandaki araca bugün bakacağız değişen yok yan tarafları boyalıymış onun haricinde birşey yok.24.500 gibi bir rakama almayı düşünüyoruz.? boyalar biraz içime sinmedi açıkcası sizce bu araç alınır mı ?


edit: Ön kapı döşemelerinde biraz sarkıntı var adam boralarda sarkmalar olabiliyor dedi sizce doğru mu ? yoksa kötü işçilikle toplama olabilir mi ?

EDİT.

< Resime gitmek için tıklayın >
Aracı sigortacıya plakadan sordurmuştuk tertemiz çıktı tramere sorgulatmak peşin bir miktar para verdikten sonra aklıma geldi ne kadarda bilseniz bazen dalgınlığa gelebiliyor o yüzden size bir önerim arabaya bakmaya gidiyorsanız tek veya arabadan anlamayan biriyle gitmeyin.Az çok anlayan 2-3 arkadaşınızla gidin eksikleri onlar söyleyecektir.

Aracı ustaya gösterdik değişeni yok dedi yanlarda boya olduğunu söyledi.galeride 3 parça boya var demişlerdi.motorcuda motorun çok iyi otomatiğinde çok iyi olduğunu söyledi.(bulunduğum ilde ekspertiz yok.)

sonra galeriyle anlaştık 24.500 gün içinde parayı toparlayamadık ertesi güne kalmıştı.eve geldikden sonra tramer geldi aklımda kalmasın dedim sorgulattım ve şiir gibi sonuç yukarıda.araba gerçekten çok iyi duruyor fakat toplamda 9 bin lira hasar kaydı çok fena oldu.Benim anlamadığım değişen yok deniyor bu tutarlar sadece boya için fazla değil mi ? neyse Öylelik vazgeçtim arabadan.Bu bana ders oldu. Ama hala Bora arayışındayım farklı önerilerinize açığım bu arada.307'lere de bakıyorum
S
9 yıl
Aile için tavsiye 25-28 bin arası
Merhaba ;konulara elimden geldiğince tavsiye veriyordum bu sefer tavsiyenize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim :)

Aile için araç bakıyoruz.genellikle şehir içi kullanılacak sedan ağırlıklı dizel & benzin olması fark etmez.km 150k ya kadar olabilir.kafamızda olan araçlar bora-vectra C şuan.

siz ne önerirsiniz ?
S
10 yıl
iPhone 4s Ekran Videosu çekme
evet arkadaşlar böyle bir programa ihtiyacım var.araştırdım ama bulamadım.bilen varmı ekran videosu nasıl çekilir ?
S
11 yıl
Proje Yardım ( 8 Watt Lcd li Fm Transmitter )
arkadaşlar okulda proje yapacağız.

lcd yi devreye bağlamada yardımcı olabilecek bu devreden daha önce yapmış veya elinde bulunan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi ?
S
11 yıl
ios 6.0.1 de Wi-Fi Problemi Yaşayan Var Mı ?
iphone 4s kullanıcısıyım geçen ay ios u 6.0.1 e yükselttim ancak o zamandan beri wi fiden internete girmekte hep sıkıntı yaşadım.aşırı yavaş bağlanıyor bazende hiç bağlanamıyorum internete.bağlandı olarak gözüksede tam bi işkence.modemden kaynaklanıyor desem başka modemlerdede denedim aynı.bazen hızlı giriyor çoğu zaman bitik.

Aynı şeyi yaşayan veya çözümünü bilenler yardım edebilirmi ?

Teşekkürler.
S
12 yıl
ŞARJ ALETİYLE Mİ GEZECEZ ? ( 4S )
1 ay kadar oldu 4s i alalı süper telefon fakat şarj sorunu illallah dedirtti.

Biyere giderken şarjı doldurup gidiyorum yinede eve gelmeden bitiyor.çok sıkıldım artık.satmayı bile düşünüyorum.

siz neler düşünüyorsunuz bu konu hakkında ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.