H

Onbaşı
28 Aralık 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
20 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
2 hafta
6 Şubat Türkiye Depremi Şifreleri
H
geçen yıl
Kahramanmaraş depreminin şifreleri
H
4 yıl
Youtube Kanal Tanıtımı - Güneş Batıdan Doğacak video
Dünyanın kuzey manyetik kutbu, Kanada'dan Sibirya'ya doğru hızla kayıyor. Manyetik kutup o kadar hızlı yer değiştiriyor ki, ABD Ulusal Jeo-Mekansal Zeka Ajansı (NGA) ve İngiltere Savunma Coğrafya Merkezi'nden (DGC) bilim insanları gezegenin manyetik alanını tanımlayan ve tüm modern navigasyon sistemlerinin çalışmasını sağlayan, Dünya Manyetik Modelini güncellemek zorunda kaldıklarını açıkladı. Bilim adamlarının korkutan açıklamasına göre Manyetik kutup yer değiştirdiğinde kuzey, güney olacak; doğu ise batı olacak. En son 780 bin yıl önce gerçekleşen kutup değiştirme olayı Peygamber Efendimiz'in (SAV) bahsettiği kıyametin büyük alametlerinden Güneş'in Batı'dan doğacağı hadisini akıllara getirdi.
https://www.youtube.com/watch?v=GPZH6HWacq4
H
5 yıl
Youtube Kanal Tanıtımı
2015 yılında Youtube için içerik üretmeye başladım . Sıfırdan başlayarak ilerlediğim kanalımda bugün 6422 abonem var . Düşük izlenmeler moralimi zaman zaman bozsa da ara ara kızıp video yapmayı bıraksam da . Bir şekilde azimle devam ettim . Kanalda ne tür videolar var diye sorarsanız bilgi ağırlıklı tarihi , gizemli , ilginç bilgiler içeren bazen de güncel konular yer almaktadır .

Kanal linkim
https://www.youtube.com/channel/UCm9_GcOES5MCSt6NSezWSng/

Kanalıma destek olmak için aşağıdaki linkten abone olabilirsiniz.
https://goo.gl/nphWXX

Ayrıca web siteme de göz atabilirsiniz
www.faruksenturk.org

Ve de yeni oluşturduğum instagram hesabında da videoları bulabilirsiniz
https://www.instagram.com/faruksenturkyoutube/
H
6 yıl
Günde 150 $ kazanmak ister misiniz
Merhabalar size bir site tanışacağım. Sitede 4 karakter sayı giriyoruz altta reklamlar sürekli değişiyor her bir doğru giriş 0.1 cent kazandırıyor. Hızlı bir şekilde para birikiyor. Parayı çekmek için limit 150 $ ve ayrıca 40 referans getirmiş olmalısınız yoksa ödeme yapılmıyor
http://uvmoney.xyz/2066253415891/
Referans linkimden üye olursanız çok sevinirim siteye dün üye oldum 24 saat olmadan 150$ A ulaştım referans linkimden üye olursanız 40 referansım olunca ödeme yapılıp yapılmadığını size söylerim
H
6 yıl
Film ve Dizi İzlemenin adresi
Film ve dizi sitelerimi sizinle paylaşmak istiyorumhttp://www.filmizle-hd.com/http://sansursuzdiziizle.com
H
6 yıl
Youtube Kanalımda Para Kazanma Neden Açılmıyor
https://www.youtube.com/channel/UCm9_GcOES5MCSt6NSezWSng
Youtube 1000 abone ve 4000 saat izlenmeyi getirdi. 4000 saatim vardı ama 997 abonedeyken gereken süre dolmuştu. 1000 i geçtim birkaç saat sonra şuan 4000 abonelerdeyim ama para kazanma aktif değil ve yaptığım geri bildirimlere cevap gelmiyor. 7 8 ay geçti hiç ses yok. Youtube bir yerde yazmış Haziran sonuna kadar gönderilen tüm incelemeler tamamlandı diye. Benim o incelemem hazirandan aylar önce başladı ama hala bitmedi. Hiçbir şekilde illegal abone veya izlenme almadım herşey emekle ve organik. Bir ihtar aldım süresi doldu şuan ihtar yok telif yok yardımcı olabilirseniz sevinirim.
H
6 yıl
Lg g2 boot certification verify hatası (Yardım Edin)
Arkadaşlar lg g2 telefonuma g4 romu atmıştım uzun süre kullandım rom değiştirmek istedim ama twrp yükleyemedim flash tool ile rom atamadım %2 de kalıyordu lg up ile olmuyordu telefonu tanımıyordu program . Durum böyle olunca rom atamadım bari format atayım dedim format atarken boot certification verify hatası veriyordu ama yeniden başlatınca düzeliyordu . Geçen gün *5465# tarzı kodlarla bi işlem yapıyordum hard reset çıkınca bastım . Daha sonra boot certification verify hatasını verdi ama telefon açılmıyor flashtool ile stock rom yükleyeyim dedim yüzde ikide kalıyor . Lg up zaten program olarak telefonumu tanımıyo . Lütfen yardım edin çözeyim şu sorunu.
H
6 yıl
Zindan Adası - Kelebek Etkisi tarzında film
Arkadaşlar beğendiğim bazı filmler var bende yerleri ayrı ben sizlere beğendiğim filmleri söyleyeyim sizlerde bana beğenebileceğim tarzda filmlerin önerin
zindan adası mulholland çıkmazı kelebek etkisi inception matrix memento the jacobs ladder mr nobody donnie darko lost highway fight club newyork yanılsamaları the jacket akıl oyunları the game 13.kat vanilla sky siyağ kuğu secret window 1408 idendity stay kayıp kız 12 maymun inland empire revolver şanslı slevin yaşam şifresi enemy deja vu zamanı karşı total recall eliza graves tanrı kent leon yeşil yol köstebek prestij zincirsiz bir rüya için ağıt amadeus
H
6 yıl
Youtube Kanalım İzlenmiyor Sorun Ne Olabilir
Merhaba sevgili forum üyeleri Youtube'da güncel , ilginç , tarihi bilgiler paylaşıyorum . Attığım videolar çok az izleniyor birkaç video hariç . Etiket açıklama başlık hepsine dikkat ettiğim halde seo yüksek olan videolar bile fazla izlenmiyor . Sizce sorun ne olabilir .

Kanal linkim
https://www.youtube.com/channel/UCm9_GcOES5MCSt6NSezWSng/
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.