P

Çavuş
24 Aralık 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
28 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
7 yıl
İslam\u0027a göre asgari ücret standardı !
P
7 yıl
KÜRSÜDEN SEFERBERLİK İLAN ETMEK...
1- Sınırlarımız kevgire döndüğü zaman,DAEŞ,İŞİD,YPG vs vs örgütler Turkiyenin 81 vilayetinde hücre evleri yapılandırırken istihparatımız neredeydi ?

2- Mit,Polis,Tsk' ya Ohal olmasına rağmen tam yetki ( şüphelinin üzerine çullanmaktan bahsetmiyorum ) güvenli bir mesafeden şüpheli aracı veya şüpheli kişiyi durdurmaktan veya durmaz ise vurmaktan bahsediyorum vs vs örnekleri çoğaltabiliriz,neden bu şekilde bir eğitim yada yetki verilmedi ?

3-Daha Mit,Polis,Tsk ya tam verilmemesine ( 2. Sorumda açıkladım ) rağmen nasıl oluyorda kürsüden tüm terör örgütlerine seferberlik ilan edilebiliyor ?
P
7 yıl
PISA testi: Türkiye 72 ülke içinde 50\u0027nci sırada
Uluslararası PISA testi sonuçlarına göre, Türkiye'deki öğrenciler bilim, matematik ve okumada OECD ortalamasının altında kaldı.




Uluslararası eğitim değerlendirme testi , 72 ülke ve ekonomik bölgede 15 yaşındaki 540 bin öğrenci arasında yapıldı. Bu 72 ülke ve ekonomik bölgeden 35'ini Avrupa Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Teşkilatı'nın (OECD) ülkeleri oluşturuyor.

Türkiye 72 ülke arasında 50. sırada yer alırken, önceki testlere göre de performansı geriledi.





OECD'nin yürüttüğü Pisa testi her üç yılda bir yapılıyor.

http://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-38219262

Daha çok çalışmamız lazım...

Videoyu izlemek için tıklayınız
P
7 yıl
ASGARİ ÜCRET 1.000 ₺ ALTINA DÜŞTÜ!
2017 de Asgari ücret 1.600 ₺,2.000 ₺ olması beklenirken,1 Doların 3,5 ₺ olmasıyla birlikte Asgari ücret yeniden 2015 oranlarına düşmüş oldu,

Asgari ücret;

Ocak 2016 397 $
Aralık 2016 330 $. Kayıp 67 $

67x3,500=234 ₺

2016 asgari ücret 1170-234=936 ₺


Not ; Asgari ücret, belirtilen ayların dolar kuru oranı baz alınarak hesaplanmıştır,
P
8 yıl
TOYOTA COROLLA ESKİ DOSTLAR KAMPANYASI
96 Model aracımın Eski dostlar kampanyadından yararlanarak Yağ-yağ filtresi ve hava filtresi bakımlarını yaptırmış bulunuyorum.

Maliyet 155 TL

Kampanya 2007 Model ve öncesi modeller için geçerli,Orjinal yedek parça ve servis kalitesiyle bu fırsatı kaçırmayın derim.

https://turkiye.toyota.com.tr/eski-dostlar/default.html
P
9 yıl
Desi Smart Key Oto Alarm Çalışmıyor.
Merhaba arkadaşlar bugün başımdan geçen olayı paylaşmak istiyorum sizlerle.

Aracım 96 Model bir Araç Ve Üzerinde Desi Smart Key Oto alarm sistemi takılıydı,bugün aracın aküsü bitti neyse bir şekilde çalıştırdım fakat Oto alarm sistemi çalışmadı,Sigortalarına baktım sağlam kumandanın pilini değiştim ve sorun hala devam etmesi üzerinde Samsunda bulunan Desi bayileriyle iletişime geçtim fakat alarm sistemi eski olduğundan problemi çözemediler ve kısacası ilgilenmediler desem yeridir,Alarm kutusunu aradım ve buldum birde ne göreyim üzerinde bulunana kağıtta herşey kısaca tarif edilmiş,Önce Alar kutusunu tarif edildiği gibi sıfırladım ve elimdeki 2 kumandayı tarif edildiği gibi tanıttım ve tıkır tıkır çalışıyor.

Sizlere Tavsiyem Oto Alarm sisteminiz eskiyse ve sorunla karşılaşırsanız mutlaka Alarm kutusunun üzerine Bakın derim. < Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
P
11 yıl
Youtube playlist paylaşım alanı
Merhaba,Youtube'da Oluşturduğunuz oynatma listelerinizi paylaşarak,Birbirimize yardımcı olacağımıza inanıyorum. :)


http://www.youtube.com/playlist?list=PLT2X7fx5O2JPBAiRvaD98zcIH-NDBLVAu&feature=mh_lolz
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.