K

Çavuş
19 Aralık 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
36 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
3 yıl
Prison Tycoon Under New Management- türkçe yama
Prison Tycoon Under New Management oyunu için türkçe yama yapabilecek var mı? olursa çok sevinirim. Baslayan olursa şimdiden emeğine sağlık. iyi forumlar herkese
K
7 yıl
Dizel Otomatik Araç Önerisi
İyi günler. 2012 Model Renault Grand Scenic Privilege 1.5 Dci EDC aracımızla kaza yaptık araç perte çıktı ve kasko tarafindan 60000 Tl geri ödeme tutarı mevcut. Aracımızla aynı emsalde bir Scenic bulamadığımız için ve fiyatlarında artmasından dolayı farklı dizel otomatik alternatiflerine yöneldim. İkinci elde 65000 Tl civarı alternatif çok olduğu için kafam karıştı. Sizlerden HB kasa hariç önereceğiniz dizel otomatik araçları bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.
K
10 yıl
GM Discovery Ses Sorunu
Arkadaslar telefonun hoparlorunden garip bir ses geliyor titreyerek, bu durum cagri geldiginde, muzik dinlerken yada video izlerken tekrar ediyor, dikkatimi ceken 30 ile 45 sn arasinda yapiyo o titreyerek garip ses cikarma olayini, ayni durum kulakliktada mevcut ilginc bir sekilde. Telefon guc tasarruf mod ayarlari kapali ve rootlu stock rom kullaniyorum. DTS ayarlarinin hepsini uyguladim sonuc ayni, kapattim denedim yine degismedi ve bu olay dun basima geldi. Yardim edebilecek biri varsa tesekkur ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.