S

Yüzbaşı
14 Aralık 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
54 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
10 yıl
Witcher 3 Tedarik Sorunu
Oyunu 12 mayısta hepsiburada dan ön sipariş ettim ve hala ürününüz tedarik aşamasındadır demekte, dr yada hb dan alıp da hala oyunu gelmeyen var mı? Bu durumu nereye şikayet edebiliriz. Sorun hepsiburadada mı yoksa bilkomda mı? Neden bu kadar popüler bir oyunun tedarik edilmesi bu kadar sıkıntı oldu. Hem yapımcıya hem dağıtımcıya destek olsun diye orijinal aldım fakat oyunu korsan olarak bitirmek üzereyim ve oyun hala gelmedi.
S
10 yıl
PS4 E TEK BİR OYUN ALACAK OLSANIZ HANGİ OYUNU ALIRDINIZ?
Beyler yakın zamanda ps4 almayı düşünüyorum, ancak uzun süre 1 yada 2 oyunla idare etmek zorundayım. Siz olsanız çıkmış yada yakında çıkacak olan ps4 oyunları içerisinden hangisini alırdınız.

Uncharted 4, Watchdogs, Gta 5, Fifa 15, Killzone, Last of us Remastered, Infamous vs..
S
11 yıl
Snowboard Kayak Oyunları?
Arkadaşlar merhaba,

Uzun süredir cod, battlefield, fifa, vs.. derken eskiden çok oynadığım ve çok sevdiğim snowboard (buna kayak, skateboard da dahil edilebilir) oyunlarının yıllardır çıkmadığını yada nedense dikkatimi çekmediğini farkettim,

En son shaun white oynamıştım ama o da hem eski hem de iyi değildi diye hatırlıyorum, sizin bildiğiniz son dönem çıkmış, snowboard, ski yada skate oyunu var mı?

Steamde erken erişimde olan Snow adlı oyun nasıl olacak sizce, 15 dolara değer mi?
S
11 yıl
Sorun Ekran Kartında Mı?
Herkese iyi forumlar;


Arkadaşlar sorunum şu; bundan 3-4 gün evvel ekranda bazen yüzde 50 bazen yüzde 10-20 lik kısım ekranın diğer tarafından çıkıyordu ve o kayan kısım bulanık, titrek oluyordu.

Isınmadan şüphelenip makinayı bi güzel temizledim, ekran kartı, kasa fanları, işlemci fanı, güç kaynağı toz içindeydi, ancak bu temizlikten sonra boot ekranında iki tane, 2 santim kalınlığında dikine çizgi çıkmaya başladı ve masaüstü gelir gelmez de ekran komple mavileşip yine dikine ince siyah çizgiler oluşuyor, şu an bilgisayarım yatıyor öylece, ekran kartım sapphire radeon 6850, sizce sorun ekran kartı mı? Ekran kartıysa eğer tamiri mümkün mü?

Mavi ekran falan almıyordum, işlemci veya ram olma ihtimali yok sanırım.

Ekran kartını başka yerde deneme imkanım malesef olmadı, çevremdeki 1-2 makinada da ya güç kaynağı veya besleme kablosu sıkıntısı vardı.

Eğer kesinse yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum.
S
11 yıl
INSIDE
Oyunu ilk izlediğim andan itibaren e3 te en çok oynamak istediğim oyun oldu. Trailerda doğal olarak hikaye hakkında ipucu yok ancak sağlam hikaye ile birleştirilirse, görünen oynanış elementleriyle harika bir oyun olacak gibi.

Oyunu; Limbo'yu da yapan Playdead xboxone exclusive olarak geliştiriyor ancak bu limited time exclusive, yani bir süre sonra pc ye de gelecek demek oluyor bu. Beklemedeyiz.




Videoyu izlemek için tıklayınız
S
11 yıl
Sıcaklık Değişimleri Hasara Yol Açar Mı?
Arkadaşlar iş yerinde kullandığımız D90 var. Makineyi Sürekli olarak 25 derece civarı olan odamızda tutuyoruz, ancak fotoğraf çekimlerini bazen 0 dereceyi bulan soğukta yapıyoruz, soğuktan sıcağa geçerken gözlüklerim bile buhar içinde kalıyor, bu ani ısı değişimi makinaya zarar verir mi, yoksa bundan zarar görmeyecek şekilde mi üretildi.

Daha önce ekranda problem oluştu ve serviste yaptırdık fakat sebebini tam olarak öğrenemedik, bu ısı değişimiyle bi alakası olabilir mi?
S
13 yıl
4 Gb Ram Sorunu!
Arkadaşlar bundan 15-20 gün evvel 2+2 gb kingston hyper x 1600 mhz cl9 ramli sistemime 4 gb tek modül kingston hyperx genesis 1600 mhz cl9 ram taktım takar takmaz ram e 7.4 veren windows 7.3 verdi. Neyse bunu pek sıkıntı yapmadım fakat dün makinayı açmaya çalıştığımda ekranda no vga signal yazıyor ve açılmıyordu. Hemen ekran kartı bağlantılarını kontrol ettim, ekran kartımı söküp yeniden taktım problemin sebebini bulamamıştım bende tek tek parça sökerek çalıştırmayı denedim ve problemin kaynağını buldum daha sonradan taktığım 4 gb lık tek modül rami çıkarınca sorunsuz çalışıyordu.

Kafama takılan ise bu tek modül ram 1.65 v, 2 lik ramler ise 1,9 küsürdü galiba acaba bu voltaj farkından dolayımı sorun çıakrdı, eğer öyle ise neden 15-20 gün sorun çıkarmadı. Bu rami hangi yuvaya taksam aynı problemi yaşatıyor, acaba bu ram diğer ramler ile uyumsuz mu yada ram alırken voltaj da önemli mi?

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
S
13 yıl
6850 mi ? 6870 mi?
Başlıktaki soru saçma gelebilir ama önce bir açıklama yapmak istiyorum ondan sonra cevaplarınızı öğrenmek istiyorum. Yukarıdaki soruyu sormamın sebebi güç kaynağımın yeterli olup olmayacağı. Ayrıca işlemcim bu karlarda sorun çıkarır mı ?

Sistemim şöyle : Athlon II X4 630 , 8 gb kingston hyperx 1600 mhz, asus ma77 td pro, high power 500 watt,

6850 nin 500 watt da sorunsuz çalıştığını kullanan birkaç kişiden duymuştum fakat 6870 ile ilgili bir bilgim yok, bu sistemde 6870 sorunsuz çalışır mı?

Kasamda ledli fanlar, katot ışıklar var onları ve ramin 4 gb ını devre dışı bırakmam bana güç tasarrufu sağlar mı 6870 konusunda.

İlgilenecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
S
13 yıl
Evga Gtx 580 Driver Sorunu!
Arkadaşlar biraz araştırma yapınca bir çok kişinin benzer sorunla karşılaştığını gördüm fakat çözüm bulamadım. evga gtx 580 kartlı makineye nvidianın hangi sürücüsünü yüklersem yükleyeyim windows 7-64 açılış ekranında kalıyor ve resetliyor. Güvenli kipte driverları kaldırdığımda windows açılıyor.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.