_

Yüzbaşı
19 Ağustos 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
8 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
_
18 yıl
17 AGUSTOS DEPREMINI AMERIKALILAR YAPTI
17 AGUSTOS DEPREMINI, AMERIKALILARIN DEPREM MAKINESI YAPTI...

MERAKLISI ICIN AYRINTILAR:

1900'lerin basinda Sirp asilli Amerikali Nicola Tesla adinda bir bilim adami, düsük frekansli elektromanyetik isinimla yüksek enerji transferi yapan bir teknik gelistirdi. Tesla makinesi, olusturdugu elektromanyetik alan sayesinde yeraltinda biriken enerjiyi harekete geçirebiliyor hatta istenilen bölgeye yönlendirebiliyordu.

Hem Ruslarin hem de Amerikalilarin uzun zamandir gücünü tamamen doga'dan alan bu teknigi bir silah olarak kullanmanin yolunu aradiklari biliniyor. Nicola Tesla, ilk olarak ilkel bir düzenek ile 1908 yilinda Sibirya'da bir deney yapti. Bölgede yapilan denemede Hirosima'nın 40 bin katina yakın enerji açıga cikmisti. Patlamanin etkisi kilometrelerce kare alana yayilmisti. Ancak ortada en ufak bir krater veya madde kalintisi yoktu. Bu durumda bir göktasinin dusmus olmasi ihtimali ortadan kalkiyordu. Bilim adamları Sibirya'da ne oldugunu hala tam olarak cözemedi. ABD, Tesla ile çok uzaklardan hatta uzaydan saldirilar yapmayi planladi. Etkisi ve gücü bir türlü kontrol altına alinamayan silahın denemeleri yillarca sürdü: Avustralya , Kafkaslar, Okyanus tabani ve Güney Amerika'daki Ant daglari.

Baslangicta askeri amacli gelistirilen doga silahinin kontrolündeki aksakliklar destekcilerini korkuttu. Zamanla ortaya cikan maddi kaynak sorunu bazı barısci yalanlarla asilmaya calisildi. Makinenin depremleri onlemek icin yaratildigi soylentisi yalani yayildi. Iddiaya gore, makinenin amaci "ABD'nin yillarca basina bela olmus San Andreas fay hattindaki enerjiyi kontrol etmek ve etkisiz hala getirmekti." San Andreas fay hattinda biriken enerji suni depremlerle bosaltilacakti. Ancak projenin denenmesi ve test edilmesi gerekiyordu. Hatalarinin giderilmesi sartti. Bunun icin de iyi bir deneme mekanina ihtiyac vardi. Tipki Kuzey Anadolu Fay Hatti gibi; tipki Turkiye'nin tam deprem kusaginda bulunan sanayii merkezi Izmit gibi...

NEDEN KUSKULANIYORUZ?:

BIR

Bir cok insan depremden hemen once, Golcuk'ten Avcilar'a kadar olan bolgede bir ates topu gorduklerini soyluyorlardi. Kimsenin neden olustugu hakkinda doyurucu yanit veremedigi bu top, TESLA makinesinin olusturdugu manyetik alan olmasin?

IKI

Depremin oldugu gun, Israil ve Amerikan ekipleri, bolgede elektro sismik haberlesme tatbikatlari yapiyorlardi. Bu tatbikat, aslinda Tesla Makinesi'nin denemeleri olmasin?

UC

Amerika, ulkemizde uzun suredir adim adim sismik ag sebekeleri kuruyor ve bu topraklardaki tektonik hareketleri cok yakindan izliyor. Bu bilgilere neden gerek duyuyor? Deprem Makinasi denemelerinin sonuclarini degerlendirebilmek icin olmasin!

DORT

Depremden sonra, bolgede haberlesmek olanaksiz hale geldi. Koskoca bu Cumhuriyetin Cumhurbaskani Demirel bile, o gun telefonlarinin kesik olmasindan yakindi. Bu tele-iletisim aksakliklari, Deprem Makinasi'nin elektromanyetik dalgalariyla iliskili olmasin?

BES

Depremden yaklasik 5 saat sonra, bir Rus deniz arastirma gemisinin yarisir gibi bolgeye gelmesinin amaci, TESLA Deprem Makinesi'ni deneyen ABD'nin izlerini incelemek olabilir mi? Rus arastirma gemisinin, bolge karantinaya alindi diye eli bos donmesi, kusku uyandiriyor...

ALTI

Deprem sonrasi inanilmaz Amerikan ve Israil yardiminin nedeni, duyulan vicdan azabi olabilir mi?

_
18 yıl
MASAJ SALONU
‘DIŞARIYA SERVİSİMİZ YOKTUR’
İstanbul Esentepe’de... Tam Nimet Abla Camii’nin önündeki trafik ışıklarında durunca...
Genç ve güzel kızlar otomobilinize yanaşıyor, içeri kart atıyor. Merak edip bakıyorsunuz. Kartta ‘Villa China Class...Masaj-Sauna- Jakuzi. Güne zinde başlamak ya da yaşamın gündelik yorgunluk ve sıkıntılardan kurtulmak için rahat ve keyifli bir ortamda masaj konusunda Villa China gibisi yoktur. Yerli ve yabancı uzman kadrosuyla hizmetinizdedir. Çalışma saatleri 12.00- 24.00 arasındadır. Pazar günleri açığız. Dışarıya servisimiz yoktur’ yazıyor. Demek ki sonuçta beklenen oldu. Uzakdoğu’nun bazı ülkelerine benzemeye başladık. Şimdi araçlara kart atılarak müşteri çağrılıyor. Sonra bazı özel evler aynı sokakta toplanır. Sonra oralara 14-15 yaşında kızların evden kaçması için her şey yapılır.
_
18 yıl
SOYKIRIM DERS KİTAPLARINA GİRERSE TELAFİSİ YOK..
'Ders kitaplarına girerse telafisi yok'

TV'de yayınlanacak panelde soykırım karşıtı tez sunan Doç. Dr. Turan, "Meclisten soykırım yasası çıkması, ikili ilişkilere bağlı" dedi.

ABD'de Ermeni soykırımı iddialarının kamuoyu tarafından kabul edilmesine yönelik çalışmalara her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Bunların sonuncusu Public Broadcasting Service (PBS) tarafından hazırlanan "The Armenian Genocide" (Ermeni Soykırımı) isimli bir saatlik belgesel... PBS, belgeselin dışında bir de 25 dakikalık bir tartışma programı hazırladı. Tartışmaya, soykırım iddialarını destekleyen Prof. Dr. Peter Balakyan, Prof Dr. Taner Akçam'a karşı, iddialara karşı çıkan Prof. Dr. Justin A. McCarthy ve Doç. Dr. Ömer Turan katıldı. Program 17 Nisan'dan itibaren PBS'in anlaştığı TV kanalları tarafından gösterilmeye başlanacak. Ermeni lobisi tarafından programın yayınlanmaması için kampanya başlatıldı. Ermeni lobisinin, "Bu tartışma programı yayınlanmasın" diye açtığı imza kampanyasına tam 6 bin kişi katıldı. Biz de bu tartışmalı program ve soykırım iddialarının ABD'deki yansımalarını Doç Dr. Turan ile konuştuk:

"BELGESELDE YANLIŞLAR VAR"
* Belgeselin genelinde büyük yanlışlar var. Kendi iddialarına destek oluşturabilmek için tarihi bilerek çarptırmaya yönelik yanlışlar... Mesela belgeselde Bulgaristan, Yunanistan ve Romanya'nın Balkan Savaşları (1912-1913) sonrasında Osmanlı İmparatorluğu'ndan ayrıldığı söyleniyor. Oysa Yunanistan 1830, Romanya 1878, Bulgaristan da 1908'de bağımsızlığını kazandı.

"EYALETLER KABUL ETTİ"
* Tartışma programında Türkiye ile ilgili yöneltilen sorular belgeselle sınırlı değildi. "Türkiye, Türkiye'nin demokratikleşmesi ve Kürt meselesi" gibi konularda da soru yönelttiler, ithamlarda bulundular. Daha çok Türkiye'yi karalamak istiyorlardı. Biz, "Bu tek yanlı propaganda. Çok yanlış bilgileri içeriyor" dedik. Ermeniler bu zamana kadar soykırımı "hakikat" olarak gördüler, bunun yeniden tartışılmaya açılmasını istemiyorlar.

* Eyaletlerin bir çoğunda "Ermeni soykırımı yapıldığı" kabul edildi. Temsilciler Meclisi'nde bu konunun kabul edilmesi an meselesiyken yeniden tartışılmasını istemiyorlar. Biz bir hayli geç kaldık. Her an daha kötüye gidiyor. Meclisten henüz bir karar çıkmadı ama gerçekçi olmamız gerekirse bu ABD- Türkiye ilişkilerine bağlı bir şey... Hatta bazı eyaletlerde bu konuyu ders kitaplarına sokma çalışmaları var. Bu telafisi olmayan bir duruma dönüşür. Çocuklar o bilgileri okur ve o şekilde şartlanırsa daha sonra bu bilgileri kafalarından çıkarmak daha da zor olur. Kamuoyunun bu konudaki fikirlerini değiştirmek için kitap ve broşür çıkarmak, medyayı daha çok kullanmak gerekli.
_
18 yıl
ACROBAT READERDAN PRINT YAPAMIYORUM YARDIM..
Selam arkadaşlar bende Pdf formatında Öss deneme testleri var
ama yazıcıdan çıkaramıyorum .. print seçeneği görünmüyor.. sebebi nedir acaba? Bunları yazıcıdan nasıl çıkarabilirim?
_
18 yıl
YILDIZ TEKNİKTE OKUYAN VARMI?
Arkadaşlar.. Okulun Davutpasha.com diye biforumu var ama üye olamadım bitürlü sitede sorun var galiba...
sizden buforuma üye olan varmı?
_
18 yıl
MÜJDE... YEŞİLÇAMDAKİ FİLM DEĞİŞTİ..
ARKADAŞLAR SONUNDA
FİLM DEĞİŞTİ BAŞKA BİFİLM BAŞLADI..
_
18 yıl
Les Chansons Française
Bonjour.. Je cherche les chansons française...
Ou est-ce que je peux trouver??
_
18 yıl
STAR TV FREKANSI NEDİR?
ARKADAŞLAR STAR DİZİ TV YEŞİLÇAM HİÇİRİ YOK KAYBOLDU YENİ FREKANSI NEDİR?
_
18 yıl
FIFA2006 Yardım
arkadaşlar ben 2006yı kurdum sorunsuz oynuyorum
Korsan aldım 6cd içindeki Rar dosyalarını Pcye kopyalayıp açtım ve oyunu kurdum..

peki bu açtığımızda çıkan 3.5GB olan 2dosya yı silsem bişey olurmu boşuna yer kaplamasın?

yoksa silince oyun çalışmazmı?
_
18 yıl
Birisi DHyı Hacklicem diyodu neoldu o adam?
arkadaşlar hani biri vardı.. sinirlenmiş..
DHyı Hacklicem diyodu neoldu o adam?
bişeyler yapabildimi_?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.