E

Teğmen
06 Aralık 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
44 üye
Görüntülenme (?)
46 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
13 yıl
KURTLAR VADİSİNİN 14.04.2011 DEKİ BÖLÜMÜ HAKKINDA ...
kurtlar vadisi yapımcısı olan pana filmin dizi hakkındaki görüşler ve öneriler için internetteki bütün siteleri takip ettiklerini tahmin ediyorum. bizde burda görüşlerimizi paylaşırsak biraz daha çeki düzen verirler kendilerine... bu haftaki bölümü geçen haftaki bölüme göre çok az daha ciddi buldum. ama muhakkak ki gözden geçirilmesi geçirilmesi gereken çok şey var diye düşünüyorum.
E
13 yıl
COM4 BAĞLANTI HATASI
DOS TABANLI BİR PROGRAM KULLANIYORUM. KULLANDIĞIM PROGRAMLA İLGİLİ BİR YÜKSELTME İŞLEMİ YAPTIRCAKTIM. PROGRAMCIYLA GÖRÜŞTÜM. KASAYI İSTEDİLER. BENDE KASADAKİ C HDD SİNDEKİ BÜTÜN BİLGİLERİ BİR CD YE KOPYALADIM. VE YEDEK OLARKA BEKLETTİĞİM BİLGİSAYARIMA KOPYALADIM. PROGRAMI ÇALIŞTIRMAYA ÇALIŞTIĞIMDA "SİSTEM, UYGULAMA TARAFINDAN İSTENEN COM4 BAĞLANTI NOKTASINI AÇAMIYOR.UYGULAMAYI BİTİRMEK İÇİN KAPAT'I SEÇİN" DİYE BİR HATA MESAJI VERİYOR VE PROGRAMI AÇAMIYORUM. DAHA ÖNCEDE BU SİSTEMİ KULLANARAK DİĞER BİLGİSAYARA BU ŞEKİLDE YÜKLEME YAPMIŞTIM. PROGRAMIN YÜKLÜ OLDUĞU BİLGİSAYARDA WİNDOWS 98 YÜKLÜ. YEDEĞİNİ YÜKLEMEYE ÇALIŞTIĞIM BİLGİSAYARDA DA WİNDOWS XP YÜKLÜ. NE YAPMALIYIM. YARDIMCI OLANLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
E
14 yıl
silinebilir.
PSP 2004 SLIM KULLANIYORDUM. VERSİYON GİTMİŞTİ. KENDİ UĞRAŞLARIM SONUCU HALLETTİM..
E
14 yıl
SAZ SEVENLER BURAYA
SELAM ARKADAŞLAR


SAZ İLE İLGİLİ PAYLAŞIM YAPMAK İSTİYORUM. SAZ ÇALIYORUM. HERHANGİ BİR KURSA DA GİTMEDİM. KENDİM ÖĞRENMEYE ÇALIŞTIM. NOTA ÖĞRENMEK DE İSTİYORUM. BUNUN İÇİN ÇABA SARFEDİYORUM. BU KONU HAKKINDA YANİ KISA SAP , UZUN SAP SAZ İLE İLGİLİ GÖRÜŞLERİMİZİ PAYLAŞMAK İSTİYORUM. MESELA ŞUNU YAPSAK DAHA İYİ, BUNU YAPSAK DAHA İYİ GİBİ. NOTALAR İÇİN ŞU SAYFAYI ZİYARET ETMEK GÜZELDİR GİBİ. SAZ SEVEN YA DA HOŞLANANLARDAN YORUMLARI VE FİKİRLERİNİ BEKLİYORUM.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.