ÇooooK KARARSIZIM!!!Arkadaşlar antivırus programlarından hangisini kullanayım.Elimde PC-Cillin 2002 var.Nortonun sistemi yorduğu bildiğim için kullanmıyorum.Avast Home 4 kullansam diyorum.Fakat ne derece iyi bir programdır! Bilemiyorum. PC-Cillin 2005 12 programını düşünüyorum.Fakat onun da cracklısını bulmak lazım.Bu da çok zor.Çooook KARARSIZIM COOOOK!!! BU KONUDA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.
|
Ad-Aware Se'yi tr yapma???Yamasını denedim olmadı.Bilen arkadaşları bekliyorum.
|
Arkadaşlar ben bir ekran kartı almak istiyorum.Anakarta kendim monte etsem diyorum.Bilen vaaaaar mııııı?
|
Fotoğrafa müzik eklenebilir mi Arkadaşlar???Bilen varsa cevaplarınızı bekliyorum.
|
Asus P4V533 MX Anakarta en iyi giden 200$ altı Ekran Kartı?
|
|
Arkadaşlar. Asus P4V533 mX anakart üzerine bir ekran kartı almak istiyorum.Önerisi olan var mı? Teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrr.
|
1-winsock.dll
2-wsock32.dll
3-kernel32.dll
Bu dosyaları siliyorum.Fakat açılışta tarama fonksiyonunu her çalıştırdığımda yukarıdaki dosyalar tekrar ortaya çıkıyor.Bu işten anlayan arkadaşları yardımları için bekliyorum.İlginize şimdiden sonsuz teşekkür.