O

Yüzbaşı
28 Kasım 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
35 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
7 yıl
Arka cama sticker yaptırdım ama
Arkadaşlar şundanhttps://store.donanimhaber.com/e7/e5/bd/e7e5bdfac447f27bf46be8bca299ce48.jpg yaptırmak istiyordum ancak baskıya gittiğimde şöyle yaparız böyle patlatırız ded" target="_blank">< Resime gitmek için tıklayın >iler sonuç bu oldu. Çok fazla içime sinmedi ve sizlerin de yorumunu almak istiyorum
O
8 yıl
Arka cam sticker izi
Arkadaşlar önceki araçta arka camdaki stickeri sökmüştüm parçası kalmamıştı ama izi gölge şeklinde duruyordu, yakından belli oluyordu. Şimdiki araçta da sticker var, sökmek istiyorum ama gölge şeklinde kalacaksa hiç girişmeyeyim diyorum. Çözüm öneriniz var mıdır?
O
8 yıl
Ziraat Maximum Hesabımdan TTNET Adına Habersiz Para Çekilmiş
21/09/2016 tarihinde Ziraat Maximum kredi kartımdan bilgim olmadan 57 TL tutarındawww.ttnet.com.tr adına para çekilmiş. Türk Telekom'la tarafımın hiçbir bağlantısı bulunmamasına rağmen bu harcamayı sadece telefonuma gelen bilgilendirme mesajıyla öğreniyorum.
Bankaya durumu telefonda izah ettim kartı iptal ettiler yenisini gönderecekler. Sabah ilk iş itiraz dilekçesini yazacağım. Şikayetvar.com da yakın tarihte hatta bugün de buna benzer durumların diğer vatandaşlarca da yaşandığını gördüm. Böyle bir şey nasıl olabilir?
O
10 yıl
Denizliye yakin, görülesi yerler
Denizlideyiz yakin yerlerde gorulesi yerler icin yol tarifi ve tavsiyelerinizi bekliyoruz. Günübirlik düşünüyoruz ve bar disko deniz gibi amaçlarimiz yok aileyle gidilebilecek yerler ariyoruz
O
10 yıl
Denizliye yakin gidilesi yerler
Denizlideyiz yakin yerlerde gorulesi yerler icin yol tarifi ve tavsiyelerinizi bekliyoruz. Günübirlik düşünüyoruz
O
10 yıl
Araba Alımında Yapılacaklar
Arkadaşlar nihayet bir arabada karar kıldık kapora verdik yarın inşallah almaya gideceğiz. Plaka değişimi de yapmak istiyoruz. Neler nasıl olacak?
O
10 yıl
Bu araba alınır mı?
2001 model honda civic 1.6ies 3. sahibi kaza değişen yok sağ arka tamponda avuç içi kadar boya ve ön kaputta da boya varmış taş izlerindenb 140 küsur bindeymiş. 22 bin tl pazarlıklı fiyatı. Ederi nedir? En fazla kaç verilmelidir?
O
11 yıl
18 bin civarı
İlk araba olacak, modeli olabildiğince yüksek olsun istiyoruz. +2 -2 bin olabilir - olursa daha iyi olur :) hb olursa ön koltuk ıcın bıraz rahat olması gerek basık kesinlikle olmamalı. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler
O
11 yıl
Araç Önerileriniz Buraya
Öncelikle merhaba. Çok çok temiz olması kaydı ile maksimum 20 bin tlye genel olarak da 16-17 bin tlye sedan bir araç arıyoruz. LPG dizel fark etmez, düz vites olmalı. Sağlam, oturaklı bir araba olmalı. Bir de 2000 ve sonrası olursa iyi olur. Şimdiden teşekkürler
O
11 yıl
Dizel araç tavsiyesi
Dizel, sedan bir araç bakıyoruz; ilk araba olacak. Az yaksın, parçası ucuz olsun. Bakımlarını yaptıralım bizi daha da yormasın istiyoruz. Bütçe 15 civarı ama kredi işini halledebilirsek 18 e kadar çıkabiliriz. Ödeme planı şöyle olacak biraz peşinat 5-6 civarı geri kalanı kredi veya kredi kartıyla olacak. Ona göre tavsiyelerinizi bekliyoruz.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.