M

Teğmen
15 Ağustos 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
39 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
5 yıl
Audi A3 8v 2018 Iphone Carplay Aktivasyon
Audi a3 8v 2018 model araca iphone CarPlay aktivasyon yaptırma şansım varmı, varsa ankarada nerede yaptırabilirim ve fiyat konusunda bilgis olan varsa da bilgi verirse sevinirim
M
7 yıl
Modemden Internete Girişi Engelleme
Merhabalar, iş yerinde airties 4340 modem kullanıyoruz ve de sosyal sitelere giriş olmasın diye de filtreleme kullanılıyor ancak personeller vpn programı kullanarak bu filtrelemeyide aşıp rahatlıkla girebiliyorlar, bunu modem üzerinden direk mac adreslerinden örnek olarak whatsapp hariç başka biryere giremesinler diye ayarlama şansım var mı? Bu konuda bana yardımcı olur musunuz? Benim için önemli bir konu.
M
7 yıl
Samsung Srd-1653d Kayit Cihazı Sifreyi Bulamıyorum
Merhaba,

Samsung srd-1653d kayıt cihazim var, ancak oturum açmak için yazılan şifreyi unuttum, şuan açamıyorum. Nasil yapacam yardımcı olur musunuz?
M
10 yıl
iki modem arası bağlama. Yardım lütfen
Merhabalar

Isyerime ait 4 katta modemim var ordan 2 katta internet cekmedigi için yenu bir airtes air4340 modem aldim 4 kattan aşağıya kablo cektim ve 2 kattaki modeme takıp onun uzerinden internet kullanmak istiyorum. Bunu nasıl yaparim bana bilgi verirseniz sevinirim.
M
10 yıl
Klima Alacağım, Yardım istiyorum
Merhabalar; Anamur tarafında bir yazlık ev için klima almayı düşünüyorum. Alan 30m2, az enerji yakacak ve sessiz olmasını istiyorum. Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
M
12 yıl
Hometech hd 8800 recevier hakkinda yardim...
Merhabalar, dun hometech hd 8800 model recevier aldim ancak kurulumunu yapamadim. Uydu ortak canak kullaniliyor ve turksat kullaniliyormus. Bende ayarlar kismindan turksat 2a3a yazan uyduyu sectim ve tarattirdim ama kanal bulamadi. Bana bu konuda yardim ederseniz sevinirim. Hayatimda ilk deca uydu kullanacam onun icin tam bilmiyorum. Yapmadigim baska ayarlar varsa soylerseniz sevinirim. Tesekkurler....
M
12 yıl
(Yardım) Canon EOS 1100D 18-55 Dijital Fotoğraf Makinesi
Merhabalar; Canon EOS 1100D 18-55 Dijital Fotoğraf Makinesi ürünü almak istiyorum. Bu konu hakkında yardım edebilir misiniz? Ürünü kullanan ya da bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Saygılarımla...

http://www.teknosa.com/kategori/fotograf__video_kamera/dijital_fotograf_makinesi/873/135175079/canon_eos_1100d_1855_dijital_fotograf_makinesi
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.