S

Yüzbaşı
31 Aralık 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme (?)
71 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
10 yıl
Tarayıcıda tek sekmede 1\u0027den fazla farklı site açabilmek?
Merhabalar,
Aslında soru başlıkta yazılı ancak biraz açayım..
Tarayıcıda bir çok sayfayı açıp içeriklere bakmam gerekiyor. Ancak sık sık sekme değiştirmek bazen insanı yoruyor. Üstelik sekme sayısı arttıkça bilgisayarın performansı da bundan etkilenebiliyor. Tek bir sekmede uyarlanabilir sayıda sayfa açmak istiyorum ve bunların hepsini aynı anda görmek istiyorum. Özellikle de facebook sayfaları için istiyorum bunu ama facebook "iframe" olayını güvenlik nedeniyle kapatmış sanırım. Bazı yurtdışı sitelerden bulduğum bilgi o şekilde..
Örnek vermek gerekirse :

 
<HTML>
<FRAMESET cols="33%,34%,33%">
<FRAME src="https://www.facebook.com/asitesi">
<FRAME src="https://www.facebook.com/bsitesi">
<FRAME src="https://www.facebook.com/csitesi">
</FRAMESET>
</HTML>


Bu şekilde %100'lük alanı eşit parçalara bölüp "deneme.htm" ismi ile kaydediyorum mesela. Adresler değişken olabilir. Haber siteleri olabilir. Ama facebook'ta işe yaramıyor bu olay.
Bu durumun alternatifi olabilecek ve facebook için istediğimi yapabilecek eklenti, program, kod öneriniz var mı?
Şimdiden teşekkürler..
S
12 yıl
Astra H - Tavan Çıtalarım Çalındı
Arkadaşlar Merhaba,
2007 Model Opel Astra H aracımın tavan çıtaları (sanıyorum ki haftasonu) ikamet ettiğim siteden çalındı. Eşim farketmemiş ama ben nadir kullandığımdan ilk görüşte fark ettim. Yan sanayi olduğunu düşündüğüm parçalar için yaklaşık 400 TL (iki adet) fiyat aldım. Orjinalinin de 600 TL civarında olduğunu duydum. Kasko mevcut ama sürekli ufak tefek şeylerden hasarsızlık indiriminin gitmesi insanın canını sıkıyor. Çıkmacıları aradım ancak mevcut değil.. Sizler benzer durumlarla karşılaştınız mı? Bir başka yerde yapıştırılmasının önlem olabileceği yazılmış.. Bu konudaki önerileriniz, tavsiyeleriniz, çıkma parça bulabileceğim yer önerisinde bulunabileceğiniz yerler var mıdır?

Saygılar.
S
12 yıl
iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak Yayinlandi!
@pod2g az once duyurdu.
Apple Tv 3 haric tum cihazlar untethered jailbreak yapilabilecek.

indirme linkleri su sayfada :
http://t.co/ex2SPHDx

(mobilden yazabildim)
Saygilar
S
12 yıl
Ninja Pong oyunu su an icin ucretsiz!
Arkadaslar mobilden yaziyorum, ayrintili yazamiyorum kusura bakmayin.. Ninja Pong ve Ninja Pong HD oyunlari su an icin ucretsiz.. Ben grafiklere baktim indirdim ve cok hosuma gitti.. Zevkler farkli olabilir tabi ama paylasim paylasimdir. :)

iyi geceler
S
13 yıl
Resimdeki iPhone 5 mi? iPhone 4S mi? Sizce nedir?
Hackphone sitesinin haberine göre ekrana yansıyan bu görüntünün yeni nesil iPhone cihazına ait olabileceği değerlendiriliyor.. iTunes 'a bağlı görülen bu cihazın gerçek olup olmadığı tartışılabilir ancak sizler ne düşünürsünüz?

< Resime gitmek için tıklayın >

Yine sitede yapılan habere göre iPhone'un 4. jenerasyon çıkmasından önce yapılmış olabileceği değerlendirilen bir prototip olabileceği de söylenmiş..
Bilginize..
Saygılar..
S
13 yıl
UDID Kaydı olmadan yuklenen iOS 5 ve Aktivasyon Çözümü Hk. Video Yayınlandı..
Az önce Twitter'dan geçen bir mesajdaki linki tıkladım..
Youtube'da paylaşılan video henuz yeni eklenmiş..
Italyan oldugunu soyleyen genc, iTunes'da aktivasyon sorunu iceren iPod'unu ilginc bir yontemle aktive etti..
Videoyu izlemek için :http://www.youtube.com/watch?v=omkDe1G40s4

Burada anlattıklarım olası bir şekilde UDID kaydı olmadan yukleyen arkadaşların bu videodakileri test edebilmesi amacıyla paylaşılmıştır.
Deneyen arkadaşlar yorumlarını yazarlarsa herkese bir fikir sağlayabilir..

Not : Bu bir alıntıdır ve gorulen bir bilgiyi paylaşmak üzere verilmiştir.
Bu videoya güvenerek iOS 5'e yukseltmeniz ve sonrasında olacaklardan sorumlu değilim.

Edit : Video'nun sonunda şu belirtiliyor. Eğer cihaz kapatılırsa tekrar açıldığında da aynı işlemleri yapmak gerekiyormuş..
S
13 yıl
iPad\u0027i iPhone gibi kullabilecegiz..
Hackphone sitesinin duyurdugu habere gore iPhoneislam kuruculari yakinda Cydia uzerinden satisa sunulacak PhoneItiPad programi ile iPad uzerinden neler yapilabilecegini gosteren bir demo videosunu yayinladi.

Videoda gosterildigi gibi iPad kullanicisi , iPad'i bir iPhone gibi kullanarak hem sesli arama, hem sms ve hem de gelen goruntulu arama ile sohbet etme imkani buluyor. Bence iPad icin devrim gibi bir sey olsa gerek.. Sizler ne dusunursunuz :)

Videonun linki :http://www.youtube.com/watch?v=-36qTeAdDMI
S
13 yıl
Neden Jailbreak? @saurik \u0027in kendinden dinleyin..
Merhaba,
@MuscleNerd bugun twitter hesabından "Why JB" içerikli mesajında @saurik 'in yani Jay Freeman'in "Neden Jailbreak ?" konulu anlatimini iceren videosunun linkini yayinladi. Bizlere Cydia gercegini veren Jay Freeman'in videosunu izlemek isteyenler olabilir..
Saygilar.

http://www.youtube.com/watch?v=ff-yvsawjxk
S
14 yıl
Iphone 3GS \"IMEI: Unknown ICCID: Unknown\"
Merhaba arkadaslar,
Acil Arama ekranında info kısmında çıkan bu uyarı yuzunden AT&T sim kart tanınmıyor. Forumlardan araştırdığım kadarı ile baseband çökmüş ya da bozulmuş olabilirmiş. Bu nedenle de aktivasyon icin konulan SIM kartı tanıyamayabilirmiş. Bu sorunun çözümü var mıdır?

Cihaz : Iphone 3GS 16 GB - ios 4.0 ve 4.0.1 de denenendi. 3.1.3 icin SHSH kaydi alinmamis.

Saygılar.

Not : Bu olayı ben yapmadım. Yapılmış olarak telefon bana geldi.
S
14 yıl
Iphone - Eşleşmiş no ve IMEI ile kayıt sorunsalı
Merhaba,
Bir süre önce Fethiye'den bir şahıstan aracı vasıtası ile Iphone 3G cihaz aldim. Cihaz eşleşmiş bir GSM numarasına IMEI kayıtlı olarak satılmıştı. Ancak mevcut eşleşmiş hat ile bu cihazı kullanmak istemediğimden ve bu cihazı almış bulunduğumdan kendimi mağdur durumda hissettim. Başka bir opertör ya da hat ile cihazı kullanamam.. Ayrıca bu durumda kalmamdan ziyade telefonu aldıktan sonra satan kişiye ulaşamadım. Zira turistik bölgelerde telefon satıcı firmalar, ozellikle yabancı bir turist adına hat alıp bunu cihaza kaydettirip sattıktan belirli bir süre sonra telefonum çalındı şeklinde ihbarda bulunarak satın alan kişiyi de mağdur bırakmaktaymışlar. Bu konuda yapılabilecek nedir fikir almak istiyorum. Mağduriyetim giderilebilir mi? Bir yol önerin lütfen. Teşekkürler herkese.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.