N

Binbaşı
11 Kasım 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
67 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
7 yıl
BMW 320d veya i 2007-2008 alınır mı ?
Arkadaşlar merhaba. Genelde konu açan biri değilim ama bu soru kafamı kurcalayıp duruyordu bende konu açma kararı aldım. Bmw yi çocukluğumdan beri seven biri olarak ortalama 55-65bin TL bütçe ile 2007-2008-2009 3.20i LPG veya 3.20d alınır mı ? Ağır hasar kaydı olmayan ya da düşük hasarı olan bir araç bulsak mesela kaç yıl götürür. Sizce yaşı olan bu BMW lerin çok sorun çıkarma ihtimali ne kadar yüksek ? Tabi ki bu bütçe ile bir çok araca yönelinebilir şuan zaten düşünce içerisindeyiz BMW gerçekten istediğim bir araç ailemle araç düşündüğümüzden BMW alsak 3-4 sene keyfini alır sıkıntısız kullanırmıyız diye düşünüyorum. Sizlerinde görüşlerini almak isterim.
N
7 yıl
Yeni #Sakarya Valisinin# Kardeşi
N
7 yıl
Metro Gross Market Reklamı
[DHTUBE=]https://youtu.be/xZMZcBhtK3E

Bunun paylaşılmamış olması beni şaşırttı açıkcası. Ya da ben göremedim 5-6 sayfa baktım ama. Bi aradır giremiyordum foruma.
N
8 yıl
iPhone 7 Plus Jet Black için Koruyucu cam yardımı.
Arkadaşlar bir konu vardı araştırdım ama çok fazla bilgi kirliliği vardı forum amacından sapmış bir konuydu kimse birbirine cevap vermemiş falan o yüzden buraya konu açma gereksinimi duydum. 1 Hafta sonra falan 7 plus jetblack alıcam. 3 yıldır 4S kullanıyorum taş gibi telefon ama miladını doldurdu artık.

Koruyucu kılıf olarak 3 tane arasında karar kıldım.
http://www.veruscase.com.tr/urun/vrs-design-iphone-7-plus-carbon-fit-kilif.html
http://www.veruscase.com.tr/urun/vrs-design-iphone-7-plus-duo-guard-series-kilif.html
https://www.spigen.com/products/iphone-7-plus-case-ultra-hybrid?variant=21600182465

Spigen olanın inceleme videosuna falan baktım hoşuma gitti. Jetblack i kapatmicak şekilde bir kılıf hoşuma gitti.

Cam koruyucu olarak bitek bu ikisini buldum.
http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/baseus-iphone-7-plus-3d-kavisli-kirilmaz-cam-241021490?rcp_action=rcpProductClicked
bu ürünü o bahsettiğim konu içinde buldum memnun kalanlar varmış. Açıkcası 3D bir ekran koruyucu istiyorum çünkü köşelerden açık kalmasın diye ama sorun şu kılıfı takmamı engeller mi ?

bide bu ürünü buldum:
http://www.mobilcadde.com/dafoni-iphone-7-plus-nano-glass-premium-on-arka-cam-ekran-koruyucu-71993

Bu marka Türk olup yabancı gibi reklam yapan bir marka biliyorum evet ama nasıldır kaliteli midir bilemedim ? Arka tarafıda koruyacak bir korucu jelatin istiyorum açıkcası. Ön tarafa tam korucu alıp arka tarafa sadece jelatin alsam yeter mi sizce ?
N
8 yıl
Fenerbahçe\u0027yi bitirmeye mi çalışıyorlar ?
Kırmızı kart ile yakından alakası yok tamamen omuz omuza ....
N
9 yıl
CHP Seçim Bildirgesi - Kemal Kılıçdaroğlu\u0027nun açıklamaları (Video)
Videoyu izlemek için tıklayınız

Biraz vicdanı olan tamamını izler ve düşünür.
N
9 yıl
2 Maçta Nani\u0027yi bitirenler.
Tutmayın kardeşim takım falan. 2 Maçta futbolcu bitiriyorsunuz 17 yaşında çocuklar gibi. Görende full formda Ronaldo geldide 0 verim veriyor sanıcak. Size Selçuk , Bekir , Kesimal müstehak ...
N
9 yıl
Yeni Focus 2015 görüşleriniz ?
Focus düşünüyoruz şuan aile olarak alıcaz. 3 kişilik aileyiz ama bazen yakın akrabalar falan derken sayı artabiliyor ama çokta geniş değil tabi. Arabalar hakkında bilgim daha çok yeni. Yeni yeni araba dünyasını tanımaya başladım bilen arkadaşlardan fikir ve yorum istiyorum. Ne düşünüyorsunuz bu araba hakkında.

1.6 TDCi Trend düşünüyoruz 5 kapılı.

Başka arabalarla ilgili fikirleriniz var ise alabilirim arkadaşlar 0 alıcaz.
N
9 yıl
Amazon\u0027dan Steelseries Siberia V2 Frost Blue almayı düşünüyorum sorum var.
Amazonda herşey dahil 107$ gibi güzel bir fiyat karşıma eğer yanlışım yoksa kargo dahil herşey bu fiyattı. Yazın almayı düşünüyordum hatta Frost Blue bundle yapıcam tek tek ama sorum şu alanlar varsa eğer amazondan alışveriş yapan ya da UPS kargo ile mi geliyor ? Nasıl oluyor amazondan alışveriş. Daha önce hiç yapmadım. Teşekkürler
N
9 yıl
Gol Krallığı ilk 12 de futbolcumuzun olmaması.
Geçen sezon iyiydik , forvetlerimiz aralarında gol krallığında oynuyordu şimdi 1 tanesi bile ilk 12 de değil ve nasıl oluyorda hala 2. yiz anlamış değilim. 1 Transferle geçen sezonu kapattık , bu ara transfer döneminde transfer yapmadık halbuki golcü sıkıntımızın olduğu biline biline. Ben bu politikayı anlamış değilim arkadaşlar birileri anlatabilir mi acaba yönetim NE YAPIYOR ? Geçen seneki golleri atmış olsak şuan 10-15 puan fark açardık bu sezon gol yok galibiyet var nereye kadar sürücek bu böyle muamma. Bir diğer düşüncem ise TD de sıkıntı olduğu. Ya bu adamları düzgün oynatamıyor , ya bu adamların performansı 1 yazda yerlere düştü ya da cidden değişiklik yapılması gerekiyor kadroda artık köklü.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.