3

Çavuş
06 Kasım 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
23 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
3
11 yıl
Bu 4 Telefondan Hangisi Alınmalı ?
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Yaklaşık olarak bir haftadır telefon araştırması yapıyorum, en son 4 seçenek kaldı. Bu telefonlardan hangisi daha iyidir sizce. Yada başka telefonda önerebilirsiniz 900 TL ye kadar.
Özellikle kullanan arkadaşlar yorum atarak yönlendirirse çok sevinirim.

SONY XPERİA P
Samsung i8150 Galaxy W
Motorola RAZR XT910
HTC Desire X

Düşündüğüm cihazlar bunlar. Sizce gerek şıklık, performans ve şarj süresi olarak hangisi daha iyi olur.
Şimdiden çok sağolun.
3
13 yıl
YILIN İLK ERİĞİNİ YİYORUM ÇOK MUTLUYUM
Geçen sene nisan ayında açmıştım bu konuyu bu senede yerken aklıma geldi
Ama dikkat ettimde artık eskisi gibi olmuyor. İlköğretim çağlarındayken arkadaşlarla habire bahçelere girer poşet poşet toplardık... Şimdilerde ise eve gelmesini bekliyoruz. Belki büyümek budur
Neyse konuyu dağıtmaya gerek yok Özlemişim valla baya yaa
Daha yememiş olan varsa biran önce yesin







DİPNOT: Geçen seneki gibi olmasın konu başlığı Erkeği değil ERİĞİ
3
14 yıl
AKARADA 80 LEVEL PRİEST SATILIK!
Akarada human
80 lwl priest
yan charı 58 lwl priest
itemleri +1 rebit kafalık chitin, +1 rebit pads, +1 rebit shell göğüslük, +1 rebit ayaklık, old skeleton belt, old priest's earring, old bronze earring, old blue dragon necklace, swort of beast, 70 kalkanı var. 80 kalkanı görewi yapılmadı. 20 günlük plat var.Clana 45k bağış,airetten 2 gb para bulunmaktadır charda.
iZMİR İÇİ ELDEN SATILIK.

CİDDİ ALICALAR PM ATARSA FİYAT KONUŞALIM.
3
14 yıl
AKARADA 76 LEVEL SATILIK PRİEST!
AKARADA 76 LWL PRİEST. SADECE 50 TL İSTİYORUM. CHAR BOŞTUR. GİZLİ SORUSU, MSN GİZLİ SORUSU HERŞEYİ TAM OLARAK BULUNMAKTATIR.
İZMİR İÇİ ELDEN SATILIK.
3
14 yıl
HAREKETLİ İTALYAN MÜZİĞİ
Arkadaşlar ablam marmara kollejinde anasınıfı öğretmeni. Uluslar arası bi şey mi ne varmış tam bilmiyorum çocuklara italyan müziğinde dans ettirmesi gerekiyormuş. Bildiğiniz bu şekilde hareketli italyan müziği var mı ?
3
14 yıl
Yardımınıza ihtiyacım var DH YARDIM!
Arkaşlar bnm hoşlandığım kızın resimlerini çalıp fake profil açmışlar. Bi el atsakta şikayet etsek kapansa. Herkese çok teşşekkürler..

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000641619940&ref=ts
3
14 yıl
Monitörün Bi kısmı siyah!
Ya arkaşlar bi anda monitörün sağ kısmı hiç açılmamış gibi siyah oldu. Geri kalan kısımda ekran tam görünüyor. o siyah kısmı nasıl eskisi gibi yapacağım ?
3
14 yıl
Windows 7 Orjinal yapma!
Arkadaşlar win7 ultimate yükledim. fakat sahte yazılım vs çıktı. onun için galiba crack gerekliymiş? Bilgisi olan var mı yada bir link verebilecek olan?


Şimdiden herkeze çok teşşekkürler...
3
14 yıl
ÇOOK ACİL YARDIM!!
Arkaşlar dönem ödevimde tek bir konu kaldı yapmam gereken ama bir türlü bulamadım varsa yardım edebilecek çok sevinirim. çünkü yarına son. edb kalmam yada geçmem buna bağlı mehmet emin yurdakul bırak beni haykırayım şiirinin dil anlatım özellikleri teması hece ölçüsü uyak kafiye vb gibi özellikleri gerekli. ŞİMDİDEN HERKESE ÇOK TEŞŞEKKÜRLER...
3
14 yıl
YILIN İLK ERİĞİNİ YİYORUM ÇOK MUTLUYUM :)
Akşam ekmeğini almak için fırına gitmiştim. Gelirken bir baktım komuşunun bahçesindeki erikler olmuş.Hemen bir cebimi doldurdum Ve şu yiyorum, gerçekten eriği özlediğimi anladım
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.