T

Teğmen
01 Kasım 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
62 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
8 yıl
FİFA 17 PRO CLUP ETKİNLİĞİ
Canınız mı sıkıldı?oynayacak oyun mu bulamıyorsunuz? "ah be keşke biri olsada hem fifa oynar hem de futbol geyiği çevirirdik" mi diyorsunuz? iki bira içtiniz, Çocuklar rahatmı vermiyor? Eşinizin dırdırından mı sıkıldınız ? Yoksa işler kötü diye ev kredisini ödeyememe stresinden mi bunaldınız ? 30+ üzeri kesime daha çok; fifa 17 pro clup oynamaya nedersiniz.

Yaş sınırı: 30 ve üstü

başvuru için GT: Mustapha80
T
10 yıl
World of tank için takım arkadaşları arıyoruz
Deneyimli yada yetişebilmek üzere takım oyuncusu arıyoruz TAKIM ARKADAŞLARIMIZIN TANKLARI

Fv213 183b
T110E4
T110E3


GAME TAG :Mustapha80
T
12 yıl
Ps3 kampanyası 320 gb ps 3 +fifa12 599 tl media markt
Bu gün sabah aldığım fiyat arkadaslar yakın bı arkadasıma hediye aldım kaçırmayın derim ..... En iyi fiyat
T
12 yıl
Evde amatör site yaptı Google a rakip oldu!
Bu gün yerel gazete de gördüm ve girdim ilginç bir site kısayol sitesi kullanışlı ve pratik Amerikan uşaklarını ana sayfa yapicagima çığ köfteci Sadi ustanın sitesini ana sayfa yaparım dedim ve yaptım

Sayfa bir haftada 6000 kisinin ana sayfası olmuş hadi bizde bı destek atalım bizimde bir Google miz olsun ;)
T
12 yıl
Hala Efsane COD4 oynuyanlar gelsin
Fps oyunların babası atası halen ikon.... bu gün tozlu raflardan çıkarıp oynadim ama kimsenin olmadıgını düşünürken tm de 11 kisi mac yapmadık serverler full çekiyor seven beni eklesin
T
12 yıl
Battlefield bad company 2 vs battlefield 3
Çok değişik iki oyun
Bana kalırsa bc2 yeni çıkan oyundan hem renk paketi hemde oynanabilirlik acısından daha mükemmel bc2 den aldığım zevki bf3ten alamadim
T
13 yıl
PlayStation TV
http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/18671757.asp

TEKNOLOJİ ÇILDIRDI

Televizyonlar piyasaya çıkalı yeterince uzun zaman oldu ancak beklenilen etkiyi halen gösterebilmiş değil. Bu durumun önüne geçmek isteyen Sony, oyun dünyasının 3D'ye sahip çıkacağını düşünüp Playstation markalı 3D televizyonlarını ön siparişe açtı. Hatırlayacağınız gibi bu televizyonlar bu yıl E3 fuarında tanıtılmıştı.

Playstation markalı 3D televizyonların en büyük özelliği fiyatı. 24 inç boyutunda ve 499 dolar televizyonu alanlar, aynı zamanda yanlarında bir HDMI kablo, bir çift 3D gözlük ve Motostorm Apocalypse oyununa sahip oluyor. Televizyonu ön siparişten alanlar ise PS3'ün beklenen oyunu Resistance 3'e de sahip olacak.

Televizyonun bir başka özelliği ise Sony'nin yeni teknoloji Simulview'u içerisinde barındırması. Çoklu oyunculu oyunlarda, televizyona bakan birinci kişi farklı bir görüntü görürken, ikinci kişi bambaşka görüntüler görebilecek. Bu teknolojinin de nasıl çalışacağı oyun dünyasında oldukça merak ediliyor.
T
13 yıl
300 PSN \u0027li
PLAYSTATİON NETWORK SON DURUM (ANA KONU)


BAŞLIKTAKİ ARKADAŞLAR BURAYA
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.