E

Çavuş
30 Ekim 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
20 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
geçen yıl
Karoq-Tucson-Ateca C suv seçimi
Merhabalar, max 950bin bütçe ile c suv almak istiyorum. Benim aklımda olan modeller Karoq 1,5 elite ve Tucson dizel prime öncelikli. Yılda 40bin km yol yapıyoruz.
Özellikle bu araçlardan kullananların yorumu benim için çok değerli. Bakım maliyetleri, yakıt tüketimi ve min 3-4 sene kullanılacağını düşünerek sizlerin yorumu ne olurdu?
E
8 yıl
Iphone\u0027um kilitlendi, icloud şifremle ne yapmam gerekiyor?
Merhabalar, iphone 4 cihazimizi yaklasik 2,5-3 sene once turkcellden faturasiyla almistik, tabi fatura kim bilir nerede...

Garantisi doldugu icin kirik olan ekranini disarida yaptirmak suretiyle telefoncuya biraktim. Ancak beyninde sikinti oldugunu, entegrelerin degismesi gerekecegini ve buna değmeyecegini soyledi. Ben olsun yapın dedim. Daha sonrasinda ise yapilamadigini soyleyip iade etti. Yaklasik 2 gun surdu bu olaylar. Başka bir yere daha gittim baktı uğraştı ve yapamadı onlar da. Su anda telefonu acmaya calistigimda ekranda itunes simgesi gorunuyor. Sanirim icloud kilitlenme olayi bu oluyor.

Simdi ben bu telefonun mailini ve sifresini biliyorum ancak telefoncular yinede birsey yapilamayacagini, anakartin bozuldugunu soyluyorlar. Bana yol gosterecek, fikir verebilecek, işin aslı şudur diyebilecek kimse var mi?
E
10 yıl
Arabam pert kayıtlı çıktı
Arkadaşlar merhaba,
Çok moralim bozuk konuyu anlatmak istiyorum direk;
1 sene önce satın aldığım aracımı dün sattım ve pert kayıtlı olduğunu bugün öğrendim. Ben ilanda 3 parça boya var demiştim küçük vuruklardan ( bildiğim kadarıydı bu ) şimdi satın alan kişi tarafından dava açılıp durumu bilmememe rağmen mağdur olmaktansa, ben dava açmayı düşünüyorum. Pazartesi günü aracı geri almayı düşünüyorum.
Akabinde izleyeceğim yol ne olmalı? Bir sene önce kandırılarak veya yine benim durumumdaki birinden aracı satın almıştım. Bu duruma örnek teşkil edecek davalar var mı? ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.