C

Yüzbaşı
26 Ekim 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
42 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
7 yıl
İkinci El Ekran Kartı Tavsiyesi
İkinci el 200-250 tl arası dx11 bir ekran karti tavsiye edebilir misiniz. En son kullandigim kart gts 250idi. Yaklasık 4-5 senedir ekran karti piyasindan uzagim. Tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim.
C
11 yıl
Askerlik tecil acil yardim
merhaba arkaşdalar. beinm askerlik ile ilgili bir sorum var. geçen sene ekimin son haftasında muayene için gitmiştim. boy kilo oranıyla iligli olarak 1 yıl tecil verdiler. şiimdi tekrardan muayene olabilir miyim yoksa tecil geçtiği için herhangi bir olumsuz durumla karşılaşabilir miyim? ya da ceza falan almadan muayne olabilir miyim
C
11 yıl
Askerlik ile ilgili bilgi
merhaba arkaşdalar. beinm askerlik ile ilgili bir sorum var. geçen sene ekimin son haftasında muayene için gitmiştim. boy kilo oranıyla iligli olarak 1 yıl tecil verdiler. şiimdi tekrardan muayene olabilir miyim yoksa tecil geçtiği için herhangi bir olumsuz durumla karşılaşabilir miyim?
C
11 yıl
Askerlik ile ilgili bilgi
merhaba arkaşdalar. beinm askerlik ile ilgili bir sorum var. geçen sene ekimin son haftasında muayene için gitmiştim. boy kilo oranıyla iligli olarak 1 yıl tecil verdiler. şiimdi tekrardan muayene olabilir miyim yoksa tecil geçtiği için herhangi bir olumsuz durumla karşılaşabilir miyim?
C
12 yıl
RAID 0 SORUNU
merhabalar. raid 0 ile ilgili bir sorunum var. iki adet 160 gb aynı marka aynı model hdd yi raid 0 yaptım. windows 7yi de kurdum. ama okuma hızı saniye de 4 gbyi geçmiyor. sistemimde bulunan başka bir hddye dosya kopyalamak istediğimde en fazla 4 mbyi görüyorum. nerde yanlış yapmış olabilirim. şimden teşekkürler.
C
12 yıl
kablosuz adaptör hakkında tavsiye
POLYGOLD PG -735 WİRELESS USB LAN CARD
POLYGOLD PG-740
PLATOON PL-9395 5DBI USB WIFI ADAPTÖR

bu üçünden hangisi daha iyidir. kullanan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. şimdiden teşekkürler
C
12 yıl
Ağda bulunması istenmeyen bir bilgisayarın engellenmesi ile ilgili yardım.
öncelikle merhaba. bulundugum yerde kullanmış oldugum internet bağlansıtısının workgroup'unda aynı evde bulunmayan başka bir bilgisayar görünmekte. modem EchoLife HG521 wiriless modem. aynı zamanda wireless alanı artırmak için bir adet smc modelini tam hatırlamadığım ap kullanıyoruz. her iki aygıtta wpa2 şifreli. ancak ne yaptım ne ettiysem bu ağımda olmasını istemediğim bilgisayar ile aynı worlgroupda görünüyoruz. yeri geldi mac adresini engelledim, yeri geldi wireless şiflerini değiştirdim. ama ne yaptıysam yapayım bu bilgisayar ağımda sürekli görünmeye devam etti. bunun sebebi ne olabilir.
C
12 yıl
Halk Eğitim İle ilgili Bir Soru
Merhababa. Kendim ücretli öğretmenlik yapan atamayan bir öğretmenim. malum ücretli öğretmenler ek ders karşılığı çalışır. sorum şu olacak. halk eğitimde lise ve ünv. sinavları için kurs açmak istiyorum ancak halk eğitim müdürü mevzuatın değiştiğini ve ücretli öğretmenlerin halk eğitimden bu konuyla ilgili kurs açamayacaklarını belirtti. böyle birşey var mıdır?
C
12 yıl
RAID 0 Yardım
arkadaşlar iyi bayramlar öncellikle. elime aynı marka ve modelden iki adet 160 gb lik hdd geçti ve uzun zamandan beri istediğim raid 0 yapma imkanını yakaladım. anakartım gigabyte 785gm us2h modeli. raid menusunden raid 0 ı seçtim. ancak windows 7 yi kurmak istediğimde iki hddnin tek hdd olduğunu gördüm. oysa raid 0 yapılan aynı boyuttaki iki harddiskin boyutu sabit kalırdı diye okumuştum. yani 160 gb yerine 320 gb olmuşlardı. bu konuda fikri olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

kısaca raid menusu.

LD No: RAID Mode Total Drv

LD 1 RAID 0 2



Stripe Block: (64 kb ve 128 kb oluyor) Fast Init: ON

Gigabyte Boundary: ON Cache Mode: WriteThru


Aşağıda ise raid için sata hddler menusu var. Şimdiden sağolun
C
13 yıl
Ubuntu Linux Nvidia Ekran Kartı Driver Yüklemesi
Başlıktan da anlaşılabileceği gibi Ubuntu 11.04 de, Nvidia ekran kartımın driverlarını, nvidianın sitesinden indirdim .run uzantılı bir dosya aracılığıyla yapmak istiyorum. Ancak nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum. Araştırdığım sitelerin büyük çoğunluğu ingilizce ve linux seviyemin üzerinde bir anlatımla anlatmışlar. Basit adımlarla nasıl yapacağını bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi?. Şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.