K

Onbaşı
25 Ekim 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
21 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
4 yıl
169 ile Başlayan IP Sorunu
Arkadaşlar Smart Tv de kablolu internete bağlanıyodum ancak TV nin anakartı yandı ve yenisi ile değişti. Televizyona ethernet kablosunu taktığımda otomatik ip de 169 ile başlayan ip alıyor ve TV internete girmiyor. TV den kablosuz olarak bağlandığımda sorun yok normal 192 li ip alıyor ne yapacağımı şaşırdım. Yardım Lütfen
K
8 yıl
Vestel 40 PF 7070 TKGS Problemi
Arkadaşlar Merhaba Vestel 40pf7070 televizyon da tkgs özelliğini menüden baktığımda göremiyorum. Servis menüsünden options 3 ün altında 'TKGS Test mode disabled' ibaresi var. Tv yazılımını da güncelledim işe yaramadı. Bilen varsa yardım lütfen.
K
9 yıl
Roadstar RD9110N TV Tuner Yardım!..
Merhaba arkadaşlar 1 hafta önce almış olduğum Roadstar RD-9110N model teybime bi hevesle TV tuner aldım ancak tara tuşuna basıyorum. Sinyal yok uyarısından başka bir görüntü alamadım (karıncalar da dahil yok :D) vericilere yakın yere yaklaşıyorum en azından ufak bi görüntü de yok ne yapayım arkadaşlar bi yardım lütfen eksik bişeyler mi yaptım nedir anlamadım gitti.
K
13 yıl
Connect Silver Modeli 5. Vites Problemi
Merhaba arkadaşlar henüz 4 gün önce aldığımız Ford Tourneo Connect SİLVER modeli aracımız daha 100. km sini yaptığı anda 5 vitesten atmaya başladı.Aracın anlaşılan fabrikasyon hatası olduğu aşikardır.Şimdi arkadaşlar bu aracı biz iade etmek yada aynısı ile değiştirmek istiyoruz bu şekilde bi durum ile karşılaşan oldumu bir sonuç alabilirmiyiz.Lütfen bize bi yardımcı olursanız çok sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.