G

Çavuş
19 Ekim 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
23 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
G
geçen yıl
Yıllar sonra foruma geri döndüren NETMAN (SAHİLNET) rezaleti
Herkese merhaba. Foruma genelde mesaj atmam ama NETMAN isimli internet servis sağlayıcısı o kadar rezalet bir şirketki, benim gibi hata yapacak olanların doğru karar alması için bilgilendirme yapmak istiyorum. 5 gündür internetim yok maalesef. Şirket hafta sonları çalışmıyor. Telefon ile aradığınızda kimse ile karşılaşamıyorsunuz. Haftaiçi de saat 10:00'da mesaiye başlıyor. Mesaiye başlasa bile arayıp soruyorum internetim neden yok diye soruyorum. Türktelekom kaynaklı diyip çekiliyorlar. Tüm apartmanda farklı internet sağlayıcısından türktelekom altyapısı kullanan komşularım var . Herkesin evinde internet var ancak benim 5 gündür internetim yok. 10lira daha uygun olduğu için kesinlikle tercih etmeyin, hata yapmayın. İnternet artık bir zaruri bir ihtiyac. 5 gündür internetim yok ve sorunu çözmüyorlar. Bunun başınıza geldiğini düşünün ve 10lira ucuz diye tercihe edermisiniz karar verin. Şirketin adı NETMAN ve SAHİLNET ile ortak bir şirket.
G
13 yıl
uydunet falan tercih etmeyin.yazık sinirlerinize.
aslında sinirler baya lacka.ağzım küfür dolu ama.aptal olmayın uydunet kullanmayın sakın.berbat.berbat.berbat.berbat.berbat.berbat.
gerizekalılar bir işi tam yapsınlar interneti ayda 100lira ya 2yıl boyunca kullanmazsam neyim.
sadece ayda 5-6 lira daha az ödemek için uydunet bağlattım.Dünyanın en büyük enayisiyim.
ne mi sorunlar.sinyal hiç adam gibi değil.servisi çağırıyorum adam geliyor kat içi kablo bağlantınız yanlış yapılmış.yok yaaaa.ulan gerizekalı siz yaptınız.
sınırlı tarifeden sınırsıza geçiyorum.bugün için sınırlı tarifeden mi ücretlendirilcem diyorum call center daki kıza hayır bugün sınırsızdan diyor eyvallah o zaman saat 24:00 a kadar 2-3 tane film indiririm.bir bakıyorum faturaya 50 küsür lira.o gün de sınırlı tarifeden hesaplanıyor.
son olarak ta kota falan sorgulayamıyoorsun ki sistemden.gerizekalılar bir sistem yapmışlar anca 3-4 defa zorluyorsun ancak kotanı öğrenebiliyorsun.öğlen zar zor kotayı öğrendim 4,40gb.dedim iyi la bir tane film indiridim.akşam 8gibi kontrol ettim kotayı 4,83.dedim allah allah bir hata var ama.şimdi baktım 5,12kota.
enayilik etmeyim.Ayda 5-6 lira ucuz kullancam diye sakın geciyim demeyin.
gözünü seviyim arapların.herhalde ttnet araplara satılmıstı.ermeni ye satılsa umrumda değil.paramla rezil olmaktansa.
G
13 yıl
hem 7 hem xp var xp yi silme varmı yolu
ben win7 kullanıyorum.(kullanıyordum).mp4 playera firmware atamak için xp yüklü bir makina ihtiyç duydum.zaman azdı bende direk d partıon a xp yi kurdum.yani şöyleki c de win7 vardı ben d ye xp kurdum.ama şimdi tekrar win7 ye dönemiyorum.direk xp açılıyor.xp de iken win7 nin kısmını yani c yi görebiliyorum.
xp olan bölümü formatladım.pc yi yeniden başlattım ama system32/... dosyası eksik dedi.tekrar xp yi d ye kurdum.xp den interneti araştırıyorum ama çözümü bulamadım.nasıl kaldırcam ben bu xp yi d den.tabi win7 ye birşey yapmadan.sıfırdan win7 yi kuramam.
not:anakart eski açılışta direk olarak sata dvd yi görmüyor.hani direk dvd den boot edebilseydim belki win7 nin sistem onarma falan seçeneği vardır.
inşallah çözümü vardır ve hemen cevap alabilirim.
teşekkürler.
G
14 yıl
işlemci sse2 sorunu
geçen gün autocad2010 kurdum.geçte açılsa çalıştı program.daha başka programlarda kurmuştum solid catia falan.daha sonra pcye format attım.bugün yeniden autocad2010 kuruyum dedim birde baktım sse2 işlemci istiyor.cpu-z ile baktım benim işlemci neymiş,sse2 yi değil sse destekliyor.
ama daha iki gün önce aynı donanım ile autocad2010u kurdum ve çalıştı.
%90 donanımdaki eksikliği yazılım ile gideremeyiz ancak bu naısl iştir anlamadım.dvd aynı dvd donanım aynı donanım ama ilk sefer sse2 desteği olmasada programı kurdum ancak şimdi sse2 istiyor benden.
G
14 yıl
uydunet kotalı tarife sahipleri lütfen okuyunuz.uydunet günlük internetkullanımmiktarını uyduruyormu
ben 1mbit kotalı kullanıcıyım.
simdi anlatacaklarım forumda bir arkdaşım başına daha gelmiş.onun başlık biraz eksiğime geldi herkezin haberi olmaz diye ve tam bir tartışma ortamı olsun diye actım başlığı.ve forum dışından bu sorunun başka kullanıcılarında başına geldiğini öğrendim.
olay şu.bugün kalkıp uydunet online işlemlerden kota takibine baktım dün bir gün boyunca 1032,.. mbyt internet kullandığım yazıyordu.tarih çok erken olduğu için dün ne yaptığımı hatırlamaya çalıştım.yaptıklarım şunlardı.6-7tane faceden video izledim(videoların toplam süresi 20-25 dakika),3-4 tane maile baktım ve 2-3 tanede mp3 indirdim.dün bütün gün yaptıklarım bunlar oldu.ancak kota sadece dün için 1032,.. mbyt artmış.
bunu okuyun ve yapmayan varsa hergün bir önceki günün kotasına baksın.hatta ben şimdi kota takip programı kurcam pc ye.
bundan öncede böyle çok fazla kullanımlar olurdu.ancak en çok 500-550mbyt gelirdi günlük.ve "yapmıştırım belki" derdim üzerine pek düşmezdim.ama bu son 1032,.. mbyt kesinlikle rededeceğim bir miktar.tarih çok yeni ne yaptığımı biliyorum.
uydunete bugün sıcağı sıcağına mail attım.cevapta sorununuz ilgili birime aktarıldı falan yazıyodu.yarında telefonla arıyacağım.
kullandığım tarife itibari ile 1gb kota aşımı 2,77tl.evet rakam çok az.ama şöyle düşünün.eğer bu sorunda uydunet hatalı ise ve eğer bu hata sistemden değilde insan eliyle ard niyetli oluşuyorsa faiş karı siz hesap edin.tamam insan eliyle ard niyetli birşey yoktur belki ancak sistem hatasıda olsa haksız kazanç var ortada.binlerce abonden 2,77tl alındığını düşünün.
not:modem kablosuz değil.4-4lük kampanya dahilinde uydunetin verdiği kablolu modem.
G
14 yıl
teledünya sd stb ses sorunu yardım
konuyu teledünya başlığına 5 gün önce yazmıştım. ses soluk çıkmayınca dün yine teledünya başlığında sorumu dile getirdim yine cevap veren çıkmadı.oraya bakanların çok önemli imla hataları üzerine tartışmaları var.soruyu burada soruyorum.
sorunum stb ı televizyona takınca sesde cızırtı vardı.ilk başlarda televizyonun amfisini scarttan kullandığı için olduğunu zannettim ve televizyon kumandasında sesi belirli bir yere getirip stb ın kumandasından ayar yaptım.
ancak geçenlerde 2+1 i bağladım stb a.amfili 2+1.genede cızırtı geliyor.herhalde stb arızalı.acaba bu sorunu yaşayanlar varmı.veya bu sorun nasıl düzeltilebilinir.
G
14 yıl
dvd ses çıkış güçleri
ben dvd lerin ses çıkış gücleri kaç watt onu ğrenmek istiyorum.
evimde sony 5+1 ses sistemi var(amfisiz).yaklaşık 6-7 aydır kullanıyorum ancak tv ye bağlı.tv nın de cıkışı 10watt.bendekı ses sıstemıne yetıyo artıyo bıle.her ıkı cıhazda son sesteyken odada duramıyor ınsan.ancak teledünya sd stb ile bağladıgımda sorun oluyor.cızırtı gelıyor.bunun cozumu amfi almak.dvd lerde ses çıkış gücü hakkında bilgisi olan varmı.en az 10-15watt ıse ısımı gorur.stb tan dvd aracılıgı ıle sesı alacagım.tabı 10-15watt cıkıslı dvd varsa.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.