K

Yüzbaşı
16 Ekim 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
46 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
7 yıl
Para kazanmak.
Bu internetten para kazanma işini biraz araştırdım, hepsi trişka çıktı beyler. Yok marketingmiş yok oyun oyna kazan yok şikeli maç satma hepsi dolandırıcı. Adamlar her konuda dolandırıcılık alanında branş oluşturmuşlar. Hepsinin bir vaadi var zaten cacıklar gevşiyor. aylık 1000 dolar dediği zaman hayali bile güzel inanası geliyor insanın be :)

Az paraya sormuşlar nereye diye, çok paranın yanına demiş. Bu dünya böyle geçenlerde bir daire acil satlık olduğundan dolayı 200 bin TL ye satıldı. Piyasa değeri 240 bin. Arkadaş para olacak alacaksın ama para, para yok. Sende yok bende yok.

Dedimki o zaman voltranı oluşturalım. Çevremdekilere söyledim ancak 60 bin topladık :) fukaranın dostu fukara olur ya ne olacak :)

O zaman daha çok fukara bulmam gerek diyerek sizlere garip ama gerçek fikrimi açayım dedim. O kadar saçma konulara inanıyorsunuz bunu da dinleyin kardeşim.

örnek olarak 200 bin TL lik daireyi 100 hisseye böleceğim yani her hisse değeri 2000TL oluyor. 100 kişi para yatırdı diyelim. O kadar dolandırıcıya veriyorsunuz banada güvenirsiniz artık. biz gittik şak diye aldık. 3 ay sonra 240 bine sattık. Bunun zaten 10 bin tabupusu çartu çurtu tutacak, kaldımı bize 30 bin lira kar. Hisse başına 300 tl kar. tabi bu aylık 100 tl gibi bir kazanç demek.

Yani ben şunu istiyorum. Bana dediğim anda para yatıracak fukaralar. Bu işte zarar değilde kar etmeme ihtimali de var tabi. Birde olayın vergi boyutu var. ama en azından bir kere denemek istiyorum yahu. Ek gelir elde etmek ne kadar güzel olur. değilmi.

şimdi birde bunu bana başkası söylemiş olsa, lan zaten para yok birde tanımadığın kişiye binlira ikibinlira para vereceksin, yüzlira için paranı riske etmeye değmez be oğlum derdim.

Ne yapmalıyım o zaman kar marj vaadini yükseltmem lazım. Eroyinmi satayım arkadaş olacağı en fazla bu diye cevap veriyorum geri.

Neyse bu böyle uzayıp gidiyor. Sizinde başınızı ağrıtmayayım.

Bu fikri sizin değerli eleştirilerinize tabiki yapıcı eleştirilerinizi bekliyorum. Hadi bakalım
K
8 yıl
Ayıplı mal iPhone 6
Arkadaşlar Samsung Asus ve Sony servislerinden çektiğim sıkıntı nedeniyle bugün iPhone altı aldım biraz önce yandaki telefonu sessize alma tuşunun bozuk olduğunun farkına vardım yarın vatan bilgisayara girip telefon değişim talebinde bulunacağım muhtemelen servise yönlendirmeyi teklif edecekler ayıplı mal olduğu için bunu servise göndermeden değişim talep hakkım varmıdır bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi
K
8 yıl
SONY 1 TB Taşınabilir Disk
Merhaba arkadaşlar,
Taşınabilir disk almak istiyorum. ekonomim 1 TB üzerini kaldırmıyor malesef WD marka üzerine yoğunlaşmışken sony marka taşınabilir disk gördüm fiyatının diğerlerine nazaran uygun olması dikkatimi çekti, hele kasası sağlamlık hissiyatı uyandırıyor. Pek tutulmadığı aşikar, çünkü fazla yorum bulamadım bu nedenle sizlere danışmak istedim.
Teknik konularda fazla bilgim yok. aşağıdaki link fiyatı 185 TL internette 160 TL ye kadar iniyor tabi ama ne kadar güvenilir o ayrı bir mesele.


http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_sony-1-tb-usb-3-0-2-5-in%C3%A7-ta%C5%9F%C4%B1nabilir-disk-hde1-b-1085165.html#kullan_C4_B1c_C4_B1-yorumlar_C4_B1


Buda sony görmeden önce almayı düşündüğüm disk

http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_wd-1-tb-my-passaport-ultra-usb-3-0-2-5-in%C3%A7-ta%C5%9F%C4%B1nabilir-disk-wdbzfp0010brd-1103695.html
K
9 yıl
Samsung s4 mini (KVK)
Arkadaşlar iki gün önce s4 mini telefon aldım. Telefon aşırı derecede ısınıyordu hiçbir uygulama açmadığım halde. İnternetten araştırdım güncelleme yapınca faydası oluyormuş, güncelleme yaptım ısınma azaldı ama 10 dk konuşma sonunda veya internetten video izlediğimde cpu 74 derece geliyor. yani el değmiyecek şekilde ısınıyor.
KVK servisine vererek ücret iadesi istediğimi veya mümkünse farkını vererek başka model telefon almak istediğimi söyledim.

Ücret iadesi almak için hangi yolu izlemeliyim? i
K
9 yıl
MYBİLET
Arkadaşlar,

MY BİLET hesabımda ikamet ettiğim ilden dolayı harcayamadığım 40 TL param var. 32 TL karşılığında değişim yapmak istiyorum. Devlet tiyatrosu için hesabıma 32TL yatırılınca MY BİLET kullanıcı adı ve şifremi vereceğim. 40 TL açık para düşünen arkadaşlar PM atsın.
K
9 yıl
FİNANSBANK Bireysel emeklilik
Merhaba arkadaşlar,

Bir yıl önce FİNANS BANK Bireysel emekliliğe girdim ve dondurdum. Sadece 3 ay yatırdım ve içerde 480 TL param birikti. Ve çıkmak istedim. Bana şöyle bir hesap yaptılar.

3 Yıldan önce çıkmak istersen,

Asgari Ücret * 65/100 = 720 TL kesinti
Mevcut Bakiye =480 TL
İptal edilmesi için = 240 TL


Yani bireysel emeklilik hesabını kapatmam için 240 TL daha yatırmam gerekiyormuş.

Sorum şu ben bu parayı yatırıp bireysel emekliliği iptal ettirsem ve tüketici haklarına başvursam bir şey elde eder miyim ?
K
10 yıl
ÇAMAŞIR MAKİNASI TAVSİYESİ
Arkadaşlar iki sene önce tüm evin beyaz eşyalarını ütüsünü dahi BOSCH marka aldım ama çoğundan memnun değilim. Özellikle çamaşır makinası benim kriz geçirmeme sebep oldu. Servise makinanın su ısıtmadığını ancak bir senede ikna edebildik. Makine temiz yıkamıyor, makine nasıl temiz yıkamaz bilemiyorum ama yıkamıyor, Sonuçta garanti kapsamı dışına çıktı. Elbiseleride ya anne bunlarda iyice kirlendi bunuda bir yıkasan demekten bıktım. Artık mecburen çamaşır makinasını değiştireceğim.

1000 TL bütcem var aslında o da yokta neyse :( şuan bunları yazarken çok sinirlendim.


İyi yıkaması öncelikli olarak, çocuk kilidi, sessiz çalışması, tararruflu olması kriterlerim. Bana önerebileceğiniz Profilo ve BOSCH markalar dışında önerilerinizi bekliyorum.
Ayrıca elimdeki makinayı nasıl değerlendirebilirim?
K
10 yıl
IMKB SEFERİHİSAR
Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.


SEFERİHİSAR IMKB ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİNDE OKUYAN VAR mı?
K
11 yıl
Acil para lazım
16000 TL kredi kartı borcum var. Ancak faizini ödeyebiliyorum. ?
K
11 yıl
POLO 1.4 COMFORDLİNE !!YARDIM!!
EDALSF CASKJFMLHKTV
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.