H

Yüzbaşı
13 Ekim 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
48 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
8 yıl
Max 1300 Fiyat Performans Canavarı
Arkadaşımın bütçesi 1300tl, kamerası fiyatına göre iyi bir telefon arıyor. Mümkünse Türkiye'de resmi distribütörü olsun.
H
8 yıl
Bilgisayarımdaki İlginç Problem
Masaüstü bilgisayarımı elektriğe takıp güç düğmesine bastığımda önce hiçbir şey olmuyor. 1-2 dk geçtikten sonra fanlar kesik kesik marşı basmayan araba gibi dönmeye başlıyorlar. 5 dakika sonra da devamlı dönmeye başlıyorlar ama bilgisayar açılmıyor.

Şimdi sorun nerde? Benim aklıma güç kaynağı geldi ama emin değilim. Önerileri bekliyorum.
H
9 yıl
Yıllar Sonra İlk Kez Gün Yüzüne Çıkarılan 2. Dünya Savaşı Fotoğrafları


Daha önce böyle konular açılmıştı. Pek çok kişi bu kadar eski filmlerin nasıl kurtarıldığını merak ediyordu. Yukarıdaki video 2. Dünya Savaşı'ndan kalma daha önce tab edilmemiş 31 film makarasının hangi işlemlerden geçtiğini anlatıyor.

Fotoğraflara burdan ulaşabilirsiniz: http://www.rescuedfilm.com/#!rescuedwwii/c1d05
H
9 yıl
Biraz Nostaljik Ekran Kartı Tavsiyesi
Beyler emektar ekran kartım 5770 bugün sonunda pes etti. Sizden yeni bir ekran kartı tavsiyesi istiyorum. Sistemim zaten eski en yakın zamanda yenilemek istiyorum ama o zamana kadar beni idare edecek, en az 5770 ayarında,eski işlemcime uyumlu (Zaten bu işlemciyle ekran kartı arasındaki darboğaz olayından anlamadığım için sizden yardım istiyorum.) bir ekran kartı tavsiyesi istiyorum. Biraz bakındım, internette sıfır 5770 bulamadım yoksa yeni bi tane alıp yoluma devam edecektim.

Sistem: AMD Athlon 64 x2 5200+ 2.70GHz, PSU: 450 watt, Anakart: Foxconn A690GM2MA

Not: Daha önce de ekran kartım bozulmuştu ama bu seferki gibi olmamıştı. Önceki ekran kartımda önce görüntüler bozulmuş daha sonra pc mavi ekran vermişti. Sonra da ekran kartından görüntü alamamıştım. Ama bu sefer oyun oynarken birkaç kez ekran karardı ve pc dondu, resetleyince düzeldi, son siyah ekrandan sonra reset de fayda etmedi ve ekran kartından bi daha görüntü alamadım. Pc'yi onboard olarak başlattığımda da aşağıdaki hatayı alıyorum;

"AMD grafik sürücüsü kurulmadı veya AMD sürücüsü düzgün çalışmıyor. Lütfen AMD donanımı için uygun..." bundan sonraki yazının yarısı silik okunmuyor. Driverları kaldırıp tekrar kurdum ama sonuç değişmedi. Bağdaştırıcı sekmesinde, catalyst center'da, raptr'da ekran kartına dair hiçbir şey yazmıyor. Bunlar ekran kartının temelli nalları diktiğini gösterir değil mi?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
H
10 yıl
Turkcell 2 Günlük 50tl/125dk Konuşma Kodu
Konuya ilk mesaj atana veriyorum. Ayrıca Aral'da geçerli 15tl indirim kodu da var onu da isteyen ilk kişiye vericem.
H
11 yıl
Oyun İçin Notebook Öneri (Maks. 4500tl)
Arkadaşım şehir dışına okumaya gidiyor. Benden oyun oynayabileceği bir notebook önermemi istedi. Ben MSI GE60 önerdim ama bir de buraya soralım bakalım. Sizin ne gibi önerileriniz var?

MSI GE60
H
11 yıl
Dota 2 ve Rising Storm Beta Steam Davetiyesi
Elimde 7 tane Dota2, 2 tane de Rising Storm Beta davetiyesi var. isteyen emailini pm atabilir ya da steamden ekleyebilir.

Steam id: microchip646
H
11 yıl
Firefall Kapalı Beta Davetiyesi
Elimde 5 tane davetiye var isteyenler emailini pm atsın
H
11 yıl
A4 Tech Bloody V7 Gaming Mouse
ÜRÜN SAYFASI

Donanımhaber incelemesi:

http://www.donanimhaber.com/fare/haberleri/A4-Tech-Bloody-V7-Oyuncu-Faresi-video-inceleme.htm

Farenin daha detaylı bir incelemesini yaparım demiştim ama zaten donanımhaber incelemesini yaptı. Mesut Abinin lafının üstüne laf söylemek bize düşmez

Ben daha çok donanımhaber incelemesinde bahsedilmeyen ekstra ücret karşılığı sunulan çekirdek3 özelliği ve makro ayarlarından bahsetmeyi düşünüyorum. Bu olay bence farenin en büyük eksisi. Çekirdek 3 özelliği neyse ama (gerçekten gereksiz bir özellik) özellikle makro ayarlarının ücretsiz sunulmaması tam bir saçmalık.

Bombalama modundan da biraz detaylı bahsetmek istiyorum. Bu mod kısaca ikili atış modunu arka arkaya sıralayarak daha önce bizim yaptığımız işi parmağımızı fareden kaldırmadan otomatik yapmamızı sağlıyor. Böylece silahın geri tepmesinin olumsuz etkilerini azaltmayı vadediyor( tdk ya göre kelimenin doğru yazılışı böyleymiş ) ama pek başarılı olduğu söylenemez.

Bombalama modunun deneme sürümünü kullanıp bf3 ve cs 1.6 (genel olarak diğer oyunlarda silah geri tepmesi o kadar önemli değil zaten) oynadım. Özellikle cs için çok soran olmuştu ama hiç hayal edildiği gibi çalışmıyor maalesef. Bf3 te ise sonuç biraz daha iyi. Özellikle yakın mesafede nişan alarak ateş ettiğinizde güzel sonuçlar veriyor fakat uzun mesafe ve yakın mesafeden nişan almadan yapılan atışlarda pek başarılı değil. Kısacası fare fiyatına göre genel olarak iyi fakat çekirdek 3 özelliği için almayı düşünen varsa bence ekstra ödenecek ücrete kesinlikle yazık olur. Makro özelliklerini isteyenlerin ise başka oyuncu farelerine bakmaları daha mantıklı olur bence.
H
12 yıl
Dota 2 Hedie Kuponu (Çekilişsiz Kurasız)
beyler elimde bi adet kupon var steam idsini ilk pm atana yollarım kuponu çekilişle uğraşamam acele edin 1 saat sonra evden çıkmam gerkiyo

Edit: kupon SiCreAM adlı arkadaşa verilmiştir
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.