A

Onbaşı
05 Ekim 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
29 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
5 yıl
Acces point Tavsiye (Acil)
Arkadaşlar okulda kullanmak üzere acces point ne tavsiye edersiniz. Acces pointer koridorda duruyor. 4 sınıf ortak kullanıyor. Çekim gücü güçlü. Çok da pahalı olmayacak ( 200 tl civarı) Kurulumu kolay. Şimdiden teşekkürler.
A
6 yıl
Kış lastiği petlas mı lassa mı
Merhaba arakadaşkar bir sorum olacaktı. Kış lastiği alacağım. Lastik ebatı 175/65/14 petlas hepsiburada da 169 tl lassa 189 tl hangisini tercih etmeliyim? Yada bu fiyata tavsiye edebileceğiniz başka marka var mı?
A
6 yıl
Bana bak uygulaması migrosta p\u0026g kişisel bakım 5tl indirim kodu
Bana bak uygulaması migrosta p&g kişisel bakım 5tl indirim kodu veriyor.
http://www.banabak.com
A
10 yıl
Sanırım laptopun anakartını yaktım
arakadaşlar dün dizüstü bilgisayarımın fanını değiştirirken fişten çekmeyi unutmuşum ve içine vida düştü ve küçük bir cızırtı oldu sonra dakoku gelmeye başladı ne olduğunu anlamadan çiplerden biri yanmaya başladı. Şimdi sizden yardım isteyeceğim nokta şu acaba çip değişebilir mi? yoksa anakart tamamen gitti mi? :(((( bir çözüm yolu lütfen
< Resime gitmek için tıklayın >
A
10 yıl
notebook fanı
arrkadaşlar lg e500 bir notebookum var ve fanı şu günlerde masaüstü fanı gibi ses çıkarmaya başladı temizledim ama bir değişme olmadı. Sorum şu bu fan beni yol üstü bırakır mı değiştireyim mi? yoksa bu şekilde çalışır mı? bunu şu açıdan soruyorum daha önce başına gelen arkadaşlar varsa tavsiye almak amacıyla.
A
10 yıl
bu notebook nasıl
istanbul bilşimden şuhttp://www.istanbulbilisim.com.tr/toshiba-satellite-s55-a5292nr-notebook-fiyati,70098.html notebooku siparişini verdim acaba nasıldır. ofis ve internet için kullanılacak.
A
12 yıl
dijitürk+internet kampanyası
Arkadaşlar bu gün dijitürkten aradılar sınırsız İnternet + dijitürk verelim diye. fiyatı 55tl. burada benim sizlere danışmak istediğim dijitürk ün İnternet hizmeti verdiğini bilen var mı? biraz baktım ama bununla ilgili bilgi bulamadım. dsmart gibi hizmet veriyor. yada dijitürk İnternet kullanan var mı?
A
13 yıl
Borther HL-2040
arakadaşlar 0 brother hl 2040 arıyorum satan firma biliyormusunuz vatanda ve hepsi buradada kalmamış :( taksitli satan firma var mı
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.