B

Er
07 Ağustos 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
11 yıl
Takipcity: twitter takipçi ağı.
Merhaba arkadaşlar,

Yayına başlayalı 1 hafta kadar olan sitem için yorumlarınızı bekliyorum. Faydalanmak isteyenler de faydalanabilir bu arada :)

link: takipcity.com

etiketler: twitter takipçi, takipçi kazan
B
13 yıl
Cadillacs and Dinosaurs ( Nam-ı diğer Mustafa :) - Online
< Resime gitmek için tıklayın >

Cadillacs and Dinosaurs: nam-ı diğer Mustafa Oyunu: 80li yıllarda doğup atari oyunlarıyla içli dışlı olmuş arkadaşlar bu oyunu hemen anımsayacaklardır. Atari salonlarında en çok jeton harcanan oyunların başında gelirdi :) Yabancı bir sitede karşılaştım, heyecanla açıp oynadım: olabildiğince başarılı bir uygulama olmuş.

Link: Cadillacs and Dinosaurs veya Mustafa Oyunu
B
13 yıl
Raze 2
Oyun: Raze 2

Açıklama: Çok sevilen raze oyununun 2. serisi: Yaratıklar, robotlar, zombiler ve askerlerin inanılmaz mücadelesi. Mükemmel bir savaş oyunu. Raze 2

Link: Raze 2
B
13 yıl
Siege Hero
Oyun: Siege Hero

Açıklama: Armorgames yapımcılığını ve sponsorluğunu yaptığı mobile ortamlarda ve iphonelarda çok sevilen siege hero oyunu.

Link: Siege Hero Oyna
B
13 yıl
Dünyanın En Zor Oyunu! ( yeniden oynamayanlar için )
Oyun: dünyanın en zor oyunu

Açıklama: Bu oyun gerçekten dünyanın en zor oyunu. Amacımız hareket eden toplara çarpmadan bitiş noktasına ulaşmak ama bunu yaparken hız, sabır ve cesaret çok önemli. Her saniyesini heyecanla oynayacaksınız.

Link: oyun oyna >> dünyanın en zor oyunu
B
13 yıl
Bütün Angry Birds oyunları bir arada :)
Angry birds sevenler internette hangi sitede angry birds oynasam diye düşünmeyin. Bütün angry birds oyunlarını bir arada oynayabilceğiniz bir site var..

İçindeki Oyunlar:

1 - Angry Birds
2 - Angry Birds Rio
3 - Angry Animals
4 - Angry Alien
5 - Cock's Revenge
.
.

Link: Play Angry Birds
B
13 yıl
Maymunu Mutlu Et ( çok eğlenceli :)
Oyun: Maymunu Mutlu Et

Açıklama: Amacımız her bir bölümde farklı bir şekilde sevimli maymunu mutlu etmek. Eğer siz de bu sevimli maymunu daha fazla ağlarken görmek istemiyorsanız hemen bu eğlenceli oyunu oynamaya başlayın. İyi eğlenceler!

Birinci serisini oynamak için link: Maymunu Mutlu Et Oyna
Diğer serilerini oynamak için link: Maymunu Mutlu Et Oyunları
B
13 yıl
Angry Birds Rio Oyna
Oyun: Angry Birs Rio

Açıklama: Angry birds rio oyununda diğer angry birds oyunlarındaki gibi isabetli atışlarla engelleri vurmalısınız ve kuşları özgürlüğe kavuşturmaya çalışmalısınız.

Link: Angry Birds Rio
B
13 yıl
Cesur İtfaiyeci
Oyun: Cesur İtfaiyeci

Açıklama: Cesur itfaiyeci oyununu başlatmak için start butonuna tıklamalısınız. Daha sonra ise yangın olan evlerin katlarına doğru ilerleyerek mouse yardımı sayesinde su püskürteceksiniz. Böylece çıkan yangınlara çok geç olmadan müdahale etmiş olacaksınız.

Link: Cesur İtfaiyeci
B
13 yıl
Ramazan Kelimeleri
Oyun: Ramazan Kelimeleri

Açıklama: Ramazan kelimeleri oyununda, kelimeler kutu içinde gizlidir. Sol kısımda listelenen dini kelimeleri karışık bulmacanın içinden arayarak bulacaksınız. Size verilen süreyi göz önünde bulundurarak daha seri olmaya çalışmalı ve kelimeleri hemen bulmalısınız.

Link: Ramazan Kelimeleri
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.