A

Çavuş
01 Ekim 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
32 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
6 yıl
LG 55sk7900, LG 55sj850, Samsung 55nu7400, Samsung 55nu8000 Tavsiye Lütfen
Merhabalar. Evdeki LG 55uh770 tvyi çocuğun panelini kırması sonucu çöp yaptık. Teknolojiden çok anlayan birisi değilim, o tv yide tavsiye üzerine almıştım, karşılaştırma falan yapmamıştım. Genel olarak maç ve dizi izliyorum. İlerde çocuklar büyüyünce Play Station falanda kullanılır diye düşünüyorum. Eski tv den görüntü kalitesi, ses kalitesi (Harman Kardon dizayndı) ve smart konusunda oldukça memnundum. Aslında maksimum 4000 civarı bir bütçe ayırmıştım ama ufak bir artış yapabilirim.

LG 55sk7900 2018 serisi 4300 TL
LG 55sj850 2017 seri 5200 TL
Samsung 55 nu7400 2018 seri 4400 TL
Samsung 55nu8000 2018 seri 4800 TL

Bunlar en uyguna bulabildiğim fiyatlar. Daha önce kullandığım seriye yakın olduğu için 55sk7900 e yakın duruyorum. Ancak bu modelde diğer 2018 modellerde olan LG nin I Thinq (Yapay Zeka-Webos 4) olayı yokmus. Tecrübeli bilgili olaya hakim arkadaşların Genel yorumunu alabilirmiyim. Gerçekten karışık bir durum :))
A
10 yıl
SUBARU FORESTER 2009 LPG TAVSİYESİ ARKADAŞLAR.
S.A.
Dün itibariyle yeni kasa turbosuz Forester aracımı almış bulunuyorum. Ankara da yaşıyorum. Plakasını da değiştireceğim için Emniyetteki ruhsat işlemlerinden önce LPG yi de halledip tekrar tekrar uğraşmak istemiyorum. Bu nedenle, bu aracı kullanan, daha önce LPG taktıran deneyimleri olan kişilerden yardım istiyorum gerek marka gerek usta hakkında.
Araç 2.0 atmosferik. Gerçekten acil bi şekilde kullanıcıların yorumlarını bekliyorum. Lakin servis taktırma dedi ama çokta umursadığım söylenemez :)
A
11 yıl
Intercıty den araç alma durumu
MErhabalar arkadaslar... Intercıty den bır arac bakıyorum. Baktıgım arac piyasada pekte olmayan Saab 9-3... Telefonda Murat Beyle gorustum, araçlarını uzun donem satılmama rıskınden dolayı vergı odememek amacıyla aracları trafıkten cektıklerını belırttı. Tekrar trafıge cıkarmam gerekıyormus. Bu nasıl bır durumdur ve bana ne gıbı sıkıntılar doğurabılır aceba? Ayrıca 9-3 un temız olma ıhtımalı tecrubelerınıze dayanarak nedır, yanı C sınıf araclar gıbımıdır yoksa bu araç nasıl bır kısıye kıralanmıs olabılır? Tecrubelı arkadaslar bılgılendırırse cok memnun olurum... Saygılar...
A
13 yıl
Acil yardım. Güncelleme esnasında server yayınlarım yok oldu.
Hiremco fx turbo hd cihazı yaklasık 1 aydır kullanıyorum.
Fakat ben burada bilgisi olan akadaslardan bir konuda bilgi almak istiyorum. Cihazımda server yüklü umarım anlatabilmişimdir. Yalnız dün uydudan guncelleme yaptım cihazı kurcalarken ve serverdan sağlamış oldugum kanalların görüntüleri kayboldu, şifreye girdi ve kanallar açılmıyor... Bu konuda ne yapmalıyım tavsiyesi olan bilen arkadaşlardan yardım. 1 yıllık kiralamıştım, 1 ay olmadan görüntü gitti... Acil yardım...
A
15 yıl
acil yardım...vaillant 242-5 plus mı yoksa viessmann vitopend 100 mü?
gercekten ıkısı arasında kaldım, daha önceki yazısmalarda bıseyler yazıyor ama cok karısık, iyice kafam karıstı, hem guncellemek hemde daha net bı sekılde yardım almak için yazıyorum. bılgısı olan arkadaslar, performens, sessızlık, yakıt tuketımı, servıs vs acılardan bılgılendırebılırmı??? şimdiden cok teskkurler...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.