L

Yarbay
29 Eylül 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
12 üye
Görüntülenme (?)
288 (Bu ay: 4)
Gönderiler Hakkında
L
geçen ay
Avr cihazı ile stereo amp bir arada kullanmak hk.
Vsx420 avr cihazımı JAMO S 416 HCS 3 ile kullanmaktayım.Filmler için tatmin edici ancak arada stereo dinlemek için sisteme harici stereo amfi eklemek istiyorum.Ben bu hoparlörleri sürekli kablolarını sök tak çıkar yapmadan birbiri arasında rahatlıkla geçiş sağlayacak şekilde nasıl kurabilirim ? Herhangi bir switch türü bir şey almam gerekiyor mu yoksa başka bir şekilde bağlantı kurabilir miyim umarım anlatabilmişimdir.
Almayı düşündüğüm amfi fosi audio v3
L
2 ay
Pioneer Avr Cihazı Hakkında Sorum Olacaktı
Arkadaşlar amfi de x.over ayarını kaç yapmam mantıklı olur ? Şimdi 50 - 100 - 150 - 200 olarak gidiyor bu ayar. Kullandığım Sub Sony Sa-w2500 modeli. Hoparlörler de JAMO S 416 HCS 3. Amfide bu ayar diyelim 100 seçiliyse, 100 altında kalan frekansları suba mı gönderiyor demek ? Sub faz ayarını amfide 100 ise subda da 100 mü yapmam gerekiyor ?
L
geçen yıl
2012 Corolla Kare Plaka Hakkında
Arkadaşlar kare plaka taktırmak istiyorum,anaşıldığı kadarıyla plakalık bu 2008 2012 arası kasalarda kare olarak yerleşimli.Yasal olarak sıkıntı çekmeyeceğim şekilde nasıl yaptırabilirim plakamı kare olarak ?
L
geçen yıl
izmir\u0027de kendi aracımızı yıkayabileceğimiz istasyonlar
Merhabalar,tavsiye edebileceğiniz yerler varsa paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar.Su tabancası ve köpüklü yıkama yapabileceğimiz özellikle karabağlar taraflarında güzel istasyonlar.
L
geçen yıl
Yeni Taktığım Multimedya Sisteminden Sonra Sesteki Kalitesizlik
Aracım 2012 corolla,önlerde orjinal hoparlörleri,arkada ise sony xs-gt 6938f oval hoparlörler mevcut.ts10 adında android multimedya ile kullanıyorum amfisiz olarak.Ancak ses kalitesi orjinal teybine göre çok düştü.Basslarda kısık seste bile bir çamurlaşma,seslerde metalikleşme mevcut.Bana bu konuda ana üniteyi değiştirmeden yapmam gerekeni söylerseniz çok sevinirim.Sesi nasıl geliştirebilirim,amacım yüksek ses değil,kaliteli bir ses alabilmek.

Not: kabloların artı eksisini tekrardan kontrol ettim,bağlantıda da bir sorun yok.Eq ayarlarını çok kurcaladım ve bir türlü temiz berrak bir ses elde edemedim.
L
geçen yıl
Matepad 10.4 Hayalet Ekran (Ghost Screen) Problemi ve Fixsmartın Onarım Yapmaması
Hayalet ekran sorunu artık can sıkmaya başlayınca ürünü önce huawei canlı destekle iletişime geçtiğimde,destek ekibi bana %90 ihtimalle panelin değişeceğini,ürünü servise göndermem gerektiğini belirtti.Bende Fixsmart denen bu oluşuma gönderdim,ertesi gün bir kadın arayıp bana ürünün hiç bir sorunu olmadığını ve cihaza yeniden yazılım yüklediklerini belirttiler.Donanımsal bir arızayı yazılım yükleyerek gidermeye çalıştılar galiba.Kadın ekranda hiç bir sorun olmadığını,ekranın hayalet ekran bırakmasının çok normal oldugunu bana inatla belirtti.Bana herkesin bildiği bilgiyi, düşük ışıkta kullanmamı,şarj olurken kullanmamam gerektiğini söyledi.Bende bu sorunun aynı modeli kullanan diğer tabletlerde olmadığını sadece bende oldugunu ve başlarda olmadığını belirtmeme rağman bana ulaka bir tavırla " o zaman onlar da cihazlarını göndersinler karşılaştıralım burada " gibi bir kelime etti.Şimdi ürünü tarafıma geri göndermişler panel değişimi yapmadan,huaweiye tekrar durumu ilettim 48 saat içerisinde dönüş bekledim ancak onlar da dönüş yapmadılar.Sorunun videosunu ekliyorum,sizde görün.Az bir iz kalma da değil,abartılı derecede yüksek seviyede bir iz.Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?Keşke bu markaya hiç bulaşmasaydım!






L
3 yıl
Subwoofer Ayarları Hk.
Arkadaşlar bu ayarlar nasıl olmalıdır? Cut off nasıl ayarlamalıyım müzik dinlemek amaçlı hangisi uygun olur ve kullandığım hoparlörler Creative T20


< Resime gitmek için tıklayın >
L
3 yıl
bookshelf speakerlarıma (Creative t20) aktif sub nasıl bağlayabilirim?
Arkadaşlar creative t20 kullanıyorum hoparlörlerimden memnunum ancak basslardaki eksikliğini biraz hissetmek istiyorum,aktif sublara bakıyorum fakat sub ile şuan kullandığım hoparlörleri nasıl senkronize çalıştırabilirim bilmiyorum.
L
4 yıl
Sağlık Ocağında Hastaları Pencerenin Dışından Muayene Eden Bayan Doktor
Dün annem sağlık ocağına muayene için gittiğinde bayan aile hekimi doktoru, insanları sağlık ocağının dışına sıraya dizmiş ve pencereden 2 metre ileriden sırtını açtırıp muayene ediyordu.Yani müstakil bir ev düşünün,pencereden kafanı bile çıkartmadan 2 metre dışarıdaki insanları muayene ediyorsun.Böyle bir şey ile ilk defa karşılaştım doğrusu.Pandemi bile olsa Hastaneler de bile daha üst branşlardaki doktorlar birebir dokunarak muayene yaparken aile hekiminin böyle insanların içerisinde annemin sırtını açtırıp ayakta ve üstelik sağlık ocağının dışından pencereden muayene etmesi çok saçma ve meslek dışı davranış olarak geldi.Kadın normalde de hep uzaktan bakıp muayene ediyordu bu sefer ileri boyuta taşımış kendisi.Kendisini cimere şikayet ettim,muhtemelen bir işe yaramaz ama bakalım gelişmeler ne olacak.
L
4 yıl
Stereo Çıkışa Aktif Sub Bağlanır mı?
Arkadaşlar iki adet stereo çıkışı olan sabre DAC var. Bir çıkışında creative t20 hoparlörler bağlı,diğer çıkışına da aktif sub bağlasam olur mu ? Stereo çıkışa sub bağlanır mı daha doğrusu fikir alabilir miyim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.