F

Binbaşı
26 Eylül 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
100 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
F
4 yıl
Toshiba laptop ses sorunu
Toshiba Satellite L750-22l laptopuna sahibim.Bilgisayarı ilk açtığım 1 dk kadar ses geliyor ancak bir anda çat diye kesiliyor.Daha sonra kontrol ettiğimde ses çıkıyor gibi gözüküyor ancak herhangi bir gelen ses yok.Bu sorunu yıllardır yaşıyorum ama artık bi çare bulmak istiyorum.Daha önce yaşayan veya bir bilgisi olan var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar.
F
4 yıl
Oyunlarda aldığım düşük fps ve benchmark sonuçlarım
Toshiba Satellite L750-22l bilgisayarına sahibim.Bilgisayarım 8 yıllık bir bilgisayar.Sistem özellikleri;

İşlemci Teknolojisi : Core i5
İşlemci Hızı : 2.50 GHz
İşlemci Numarası : 2450M
İşlemci Markası : Intel

Ekran Kartı Chipset Marka: NVIDIA®
Ekran Kartı Chipseti: GT525M

Ram: 8GB
Ekran Kartı:2GB

SanDisk Ultra 3D 500GB 560MB-530MB/s Sata 3 2.5" SSD, aldım yakın zamanda cd rom girişine de kendi hdd mi kullanmaya devam ediyorum.Oyun oynarken bir anda fps düşüyor ve takılma yaşıyorum.SSD den önce miladını doldurduğunu düşünüyordum ancak SSD'den sonra belirgin farklar görüyorum.Ancak hala oyunlarda beklediğim performansı alamıyorum.Lol oynuyorum sadece ve lol gibi cok yüksek performans istemeyen bir oyunda bile 130fps den bir anda 30 fpslere düşüyor.Bir önerisi olan var mıdır şimdiden teşekkür ederim.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Bu da lol oynarken ki performans ;

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
F
6 yıl
iPhone etkin değil iTunes\u0027a bağlanın hatası
Telefonumun ekranı kırılmıştı sanırım ekran kırıkken paralo çok kez yanlış girilmiş.Ekran değişimi yaptım fakat şimdi telefon açılmıyor ekranımda bu hata var sadece acil arama seçeneği var.iTunes'a bağladıgımda da ' itunes bu iphone'a bağlanamadı 0xE8000015 ' hatasını alıyorum bu telefonu nasıl açacağım bilgisi olan var mı ?
F
6 yıl
2 laptop arası ethernet bağlantısı ile veri aktarımı
2 bilgisayarı birbirine bağladım fakat aktarım hızı bana çok düşük geldi.Bunun sebebi nedir veya nasıl arttırılır bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim.


< Resime gitmek için tıklayın >
F
7 yıl
Yedekleme sorunu
Arkadaşlar 5s kullanıcısıyım 16 gb oldugu icin sürekli saklama alanı problemi yaşıyorum fakat telefonu formatlayıp yedegi geri aldıgımda hiçbir şey degişmiyor neredeyse cünkü uygulamaları da yedekten geri alıyor.Sorum şu olacak uygulamaları yedeklemeden nasıl yedek alabilirim sadece takvim,kişiler, ve fotoğraflar yedeklense yeter benim icin.

Uygulamaları silip yedekleme almayı da denedim fakat yine aynı şey oluyor uygulamayo tekrar yükledigimde boyutu inanılmaz büyük gösteriyor
F
9 yıl
Trade açma ve Npoint ?
2 sene sonra oyuna girim dedim trade atamıyorum sonra telefonuma entegre edeyim dedim bu numara 3 kere kullanılmıs dedi şimdi baska bir numaraya tanımlarken yeteri kadar npoint yok dedi trade acmak da mı paralı oldu artık beyler bi yol bielen varsa söylesin
F
9 yıl
2G de whatsapp+internet sorunu
Dünden beri 2G de whatsapp a girdigimde baglantı yok diyor 3G yi açtıgımda sıkıntı olmuyor ama 3G de cok şarj yedigi icin kullanmayı sevmiyorum.Bu sorunu daha önce yaşayan var mı veya çözümünü bilen?
< Resime gitmek için tıklayın >

EDİT : Farkettim ki internet de calısmıyor sayfalara da baglanamıyorum.
F
9 yıl
Güncellemeden sonra parmak iziyle açmada sorun?
Arkadaşlar güncellemeden sonra parmak iziyle acarken telefonumu sağ üstte beyaz bir şerit oluşuyor fotograflarda da goruldugu gibi bunu yaşayan var mı aranızda ? Sebebi bilen veya ?
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
F
9 yıl
Kadıköy\u0027de bildiğiniz spor salonları
Daha önce powerfull club da üyeliğim vardı fakat fiyatı biraz fazla geldigi için devam edemeyecegim kadıköyde o taraflarda bildiğiniz spor salonu var mı fiyat aralığı olarak 80-120 diyebilriiz 6 aylık üyelik yapmayı düşünüyorum.

+

Ayrıca mecidiyeköy metrobüs duragına yakın yerlerde de olabilir
F
9 yıl
E posta sorunu
Arkadaşlar hesabımın olduğu e mail hesabım kapandı, e mail degistirmek için de ona e mail atıyor sonsuz bir döngüye girdi yani..Ticket atmaya calısıyorum ama bir türlü nereden atıldıgını bulamadım yardımcı olabilecek var mı ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.