G

Çavuş
21 Eylül 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
15 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
9 yıl
Acil çamaşır makinesi önerisi
Bütçem 1000tl civarı. Degecekse biraz daha cikabilirim.Acil ihtiyacım var.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
G
9 yıl
Acil tavsiye onerisi
Buzdolabı için 1000tl civarı bütçe ayırdım. Değecekse biraz daha çıkabilirim. Eve tasindim ama hala beyaz esyalar yok.O yüzden biraz acelem var.öneri veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
G
10 yıl
Laptop açılmıyor
Merhaba arkadaslar.Samsung series 9 bir ultrabookum var.Dün açık kalmış ve şarjı bitmiş.Sabah acmayi denedim acilmadi.Yarim saat sarjda beklettim yine denedim yine acilmadi.Power isigi basinca yaniyor ama laptopda hicbir hareket yok.Sorun ne olabilir ?
G
13 yıl
facebookda youtube videoları oynatma sorunu
youtubedan paylaştığım videolar küçük resimler şeklinde gözüküyor ama oynatılamıyor illa linke tıklayıp youtube sayfasından izlemek zorunda kalınıyor bunu nasıl düzeltebilirim.yardımcı olursanız çok sevinirim.
G
13 yıl
youtube hakkında yardım
merhabalar öncelikle aranıza yeni katıldım,herkese selamlar.youtubeda video izleme konusunda bir sıkıntım var.videoyu izlerken hafızaya almıyor mesela videoda 50.sndeyim 10.sn geri aldığımda,hafızadan göstermiyor tekrar indiriyor.bu sorunu nasıl çözebilirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.