S

Yüzbaşı
20 Eylül 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
37 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
11 yıl
2500 liraya kadar 47-55 inc led tv tavsiyesi
merhaba arkadaşlar aslında yakında gözlüksüz 3d televizyonlar çıkacak geyiği ile uzun süredir arçelik tüplü televizyon ile idare ediyordum. fakat gözlüksüz teknoloji uzun süredir var olmasına rağmen henüz yaygınlaşmadı e 3d tv fiyatlarıda iyice düşünce bende led tv almaya karar verdim.

biraz araştırma ile aklıma şu modeller yattı;


Lg 47LM640S Full Hd 3D Led Tv (4x Gözlük) fiyat 1900 tl ( aralarında f/p olarak en uygunu fakat dlna ve servis konusunda sıkıntıları olduğunu duydum)

Samsung UE-46ES6710 2500 tl (lg ile benzer özelliklere sahip fakat fiyatı 500 lira daha pahalı )

PHILIPS 47PFL4307K/12 FHD 3D LED LCD TV 1900 tl ( wifi ı harici fakat yanında veriliyor)

PHILIPS 47PFL6097K/12 DVB-S FHD 3D 2500 tl ( wifi dahili)



aslında lg yi almayı düşünüyordum fakat forumdaki yorumlar kafamda soru işareti oluşturdu. arkadaşlar bunlardan hanigisini tercih etmeliyim yada tavsiye ettiğiniz başka modeller var mı.
S
11 yıl
saksı bitkimin yaprakları dökülmüş nasıl canlandırabilirim?
< Resime gitmek için tıklayın >


beyler migrosta falan görmüşsünüzdür babamın ofisinde bu bitkiden vardı bunun büyüğü boyu 2 metre falan olmuş, kışın dışarıda kaldığı için bütün yaprakları çürümüş dökülmüş uç kısımları kurumuş. bende aldım eve getirdim gövde kısmı hala yeşil, nasıl canlandırabilirim? güzelim bitki heba olacak okuduğunuz için teşekkürler.
S
12 yıl
Ülkemizde Hız Tümsekleri
arkadaşlar eminim çoğunuz bu dertten muzdaripsiniz. öyle hız tümsekleri var ki hız tümseği değil "hız dağı" resmen. durarak geçsem bile arabanın altı sürtüyor.bir çoğu boyanmamış son anda fark ediyor insan ani fren yapmak zorunda kalıyor ki buda olası kazalara neden olabilir. bununla ilgili derhal bir çalışma yapılmalı hız tümseklerinin bir standardı olamalı.işçilerin insafına bırakılmamalı.
S
12 yıl
dizel golf ü satıp bluemotion tiguan alsam mı?
merhaba arkadaşlar geçen yıl bu zamanlarda 1.6 tdi golf 6 aldım alırken çok gezerim hevesinde aldım fakat 1 yıl bakımına gittiğimde araç 7.500 km deydi. orada tiguan gözüme çarptı dedim nasıl olsa az km yapıyorum tiguan da da bluemotion var 1.4 motor baktım çok yakmıyor. genellikle şehir içinde kullandığım için start/stop özelliği çok işime yarar araçta güzel geniş ferah ailemle yolculuk yaparken falan eşyamızı rahat rahat koyarız donanım daha iyi (dijital klima falan) golf ün altı çok alçak hız tümseklerine çok yavaşta girsem bazılarında altını yinede sürüyor.(hız tümseklerinin bir standardı yok işçiler kafalarına göre dağ gibi hız tümseği yapıyor) tiguan ın fiyatlarına baktım 52.000 den başlıyor sportstyle modeli 59.000 ama alırsam baz donanım alırım baz donanım bana yetiyor. sizinde fikirlerinizi almak istedim özellikle tiguan kullanıcılarının yorumlarını merak ediyorum aracın yakıt tüketimi ve diğer özellikleri hakkında.
S
12 yıl
paketimi değiştirdim internet kesildi
selam arkadaşlar ben 49 tl 1mbit olan paketimi 8 mbit netlimitsiz pakete geçirdim. kadın bu gün içinde paketimin değişeceğini söyledi işlemi yaptıktan sonra internet kesildi.müşteri hizmetlerini aradım telefon numaramı girdim "bu numaraya ait kullanıcı kaydı bulunmamaktadır" dedi müşteri hizmetlerine bağlandım sinyal sorunu falan bişeyler vardır dedi.

benimde aklıma takıldı acaba bu kadın internet bağlantısını iptal mi etti? bana yardımcı olursanız sevinirim. internet hızımız artsın dedik internetimiz kesildi.yani kısacası telekomzedeyim.
S
12 yıl
sizce google nexus 10 gelir mi?
internette google ın 10" tablet için Wintek e ekran siparişi verdiği söylentileri dolaşıyor.diğer özellikleri nexus 7 ile aynı olacakmış nexus 7 ile arasındaki fiyat farkı ise 50$ olacakmış? ben nexus 7 çıktığından beri almak için türkiye ye gelmesini bekliyordum ama 10" çıkarsa onu alırım.
S
12 yıl
chrome da flash player güncel olduğu halde güncelleştirme uyarısı alıyorum
beyler bugün bir inglizce eğitim sitesine üye oldum dersler interaktif ilk 2-3 dersi izleyebildim ama sonra "Bu içerik Adobe Flash Player gerektirmektedir. Flash Yükle" uyarısı almaya başladım. adobe sitesine giriyorum zaten son versiyonu yüklü diyor güncelleştirme yapmıyor.youtube a fana giriyorum diğer flashlar çalışıyor ama bu dersi bir türlü açamıyorum sorunu nasıl çözebilirim? teşekkürler.
S
12 yıl
the request to end the selected 16 bit task has timed out \u003c\u003cBU UYARIYI ALIYORUM LÜTFEN YARDIM!!!
arkadaşlar elimde çok güzel bir ingilizce eğitim seti var 7-8 sene önce almıştık o zaman kuramadık sonra bi köşeye attık bugün yine elime geçti kurayım dedim bu uyarıyı aldım yardımlarınıza ihtiyacım var.

uyarının tamamı şöyle;



the request to end the selected 16 bit task has timed out.the win 16 subsystem may be unstable.press ok to terminate the win 16 subsystem or cancel to leave it running.
S
12 yıl
uygun fiyatlı güvenilir hosting arıyorum
arkadaşlar şirketler için yeni bir kanun çıkmış web sitesi istiyorlar bende alan adı aldım basit bir html sitesi açıp ücretsiz hosting e yükledim fakat sorun oldu bende üç beş kuruş verip hosting alayım dedim.

şöyle diyorum açacağım şirket sitesi sembolik olacak yani şirket şu an faal bile değil bende hostingle hem şirket sitesini hemde kendi açacağım wordpress joomla tarzı sitemi bir hostinge yüklemek istiyorum özellikler bakımından kebirhost un paket 2 si bana uygun geldi fakat kredi kartı ile ödeme sıkıntılı bana fiyatı uygun (yıllık 20-30 lira) olan bahsettiğim özelliklere sahip güvenilir bir hosting önerebilirmisiniz?tercihen türk firması.
S
12 yıl
devrini yapmadığımız araç başımıza bela oldu
merhaba arkadaşlar babamın yıllar önce sattığı araç hala babamın üzerine alan adamlarda pis insanlar arabayı yasadışı işlerde kullanmışlar yıllardır vergileri ödememiş faiziyle dünyanın borcu birikmişti. şükür geçen sene af çıktıda ödedik hala mtv sini ödüyoruz. araba şuan köyde tavuklara kümes olmuş durumda babam devrini vermek istiyor almıyorlar trafikten düşürmek için plakalarını istiyor vermiyorlar borçlarını bir ödedik birde utanmadan bizden para koparmaya çalışıyorlar.işte ölemisin öldüremisin.

arkadaşlar bu konuda ne yapabileceğimizi bilmiyorum bende daha önceden bu konularda tecrübeleri olan arkadaşlar vardır diye size danışmak istedim yardımcı olursanız sevinirim.


aman diyeyim sattığınız aracın devrini yapmayın bizim gibi zor durumda kalmayın.

iyi günler dilerim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.