P

Teğmen
19 Aralık 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
6 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
16 yıl
deneme karti icin tavsiye
merhaba arkadaslar, donanim ozellikleri iyi, ve denediginiz kullandiginiz pic deneme ve gelistirme karti tavsiyesi verebilirmisiniz... tesekkurler.
P
17 yıl
Donanim haber PSP forumundaki tum arkadaslara (ELESTIRI)
Merhaba arkadaslar,
Dort yildir donanim haber'i site ve forum olarak ve genellikle okur olarak buyuk bir ilgiyle takip eden bir insanim. Dort yil boyunca o kadar cok sey ogrendim ki bunu anlatmak ile bitiremem. Inanin donanim haberin sadece bu isin amatorlerine degil, profesyonellere de ogretecek cok seyi var.

, Yegenimin PSP'sinin derdine cevap ararken bu tur donanim konularinin bir numarasi olarak dusundugum donanim haber forumlari ilk tercigim oldu, fakat cok buyuk bir hayal kirikligi yasadim. Bazi kritik firmware update ve downgrade hususlarinda denenmemis, eksik ve yanlis bilgilerin artik forum ortamini tamamen kullanilmaz hale getirdigini gordum. uzulerek soyluyorum ''bu bolum tam anlamiyla tehlikeli bilgiler coplugu olmaya dogru gidiyor''.

Ne yazik,PSP konusunda bilgi arayan arkadaslar bu konudaki daha uzmanlasmis, PSP konusunda ozellesmis SITELERI SIDDETLE TAVSIYE EDIYORUM!!!!!!!

Ozellikle reboy nickli arkadasimizin incelemesini yaptigi ''YERLİ SONYPSP SİTELERİ DETAYLI KARŞILAŞTIRMA''konulu basligin altinda cok iyi PSP sitelerine ulasabilirler, buda bu konuya linkimizhttp://forum.donanimhaber.com/m_11027920/tm.htm

aslinda bu konu hale ilk sayfada ama neme lazim diye yeniden bu guzel calismaya link verdim.
P
19 yıl
google dan messenger servisi
google yeni bombasi messenger programini duyurdu beta versiyonu su anda nette

ismi google talk linki http://www.google.com/talk/

herkeze hayirli olsun
P
19 yıl
windows paintle fotografin buyuklugunu dusurme
Bir digital kameradan aldigimiz fotoyu windowssun paint ile acip save as yaptigimizda fotografin buyuklugu bazen 1/3 e kadar dusuyor. ayni fotoyu photoshopla ayni islemi yapinca bir azalma olmuyor. simdi diyebiliriniz paint resimi yeniden sikistiriyor ama ps de ayni degerde dotografi cozunurlugunu dusurmeden kucultmeye kalkinca ciddi kalite kaybi olusuyor. tabi bu arada paint exif bilgilerinide siliyor ama ben sonuclari karsilastirinca orjinal foto ile paint ile save as yaptigim fotolar arasinda cok ama cok az kalite kaybi oldugunu gordum. sizde bir deneyip sonuclari iletebilirmisiniz
P
19 yıl
olympus\u0027un bu cihazini gordunuz mu?
olympus'un bu cihazini daha once gordunuzmu aletin uzerinde hicbir dugme yok, touch screen buyuk bir ekrandan olusuyor ve 1.5 megapiksellig kameraya ve 20 gb diske sahip...

fotonun linkiftp://24.13.136.164/mrobe-big.jpg
P
20 yıl
Yuh yani...Cisco kodları çalındı!!!.......
YANI YUH ARTIK...Boyle bir sirkette caldiriyorsa kodlari biz neyapalim arkadaslar. Haberdeki olasiliklar hakkinda ne dusunuyorsunuz sizce mumkun olabilirmi. ozellikle profesyonel arkadaslarin cevaplarini cok merak ediyorum...

Haberin linki:

http://ntvmsnbc.com/news/270282.asp
P
20 yıl
kazaada deforme dosyalar
birkaç zamandır kazaa da deforme dosyalara rastlıyorum. Özellikle hit yabancı mp3 lerde.( örnek: britney spears'ın son albümünün paylaşımları) indirdiğim dosyaların wave editor proramlarıyla incelediğimde parçaların genellikle sona yakın bölümlerinde stereo kanallarının birinin silinmiş simetriğindeki kanalında yüksek debili bir gürültüyle doldurulmuş olduğunu görüyorum.( nero wave editor bu konuda basit ve güzel bir programdır).

bunlar download işleminden kaynaklanan artifaktlar değil zaten bu kadar büyük bir deformasyon olsa download devam etmez kanısındayım.Büyük ihtimalle PAYLAŞIMA DEFORME DOSYALAR SALINIYOR. ve bunu kimin yaptığı zaten belli. sizin bu konu hakkında düşünceleriniz neler? başınıza geldimi?. neler yapıyorsunuz?
P
20 yıl
DİKKAT!!!! VİRUS
DONANIM HABER BÜLTENİNDEN YOLLADIĞINI SÖYLEYEN BİR MAİL İLETİSİNDE ZİPLİ OLARAK GELMİŞ NETSKY VİRUSU...
P
20 yıl
ethernet derim
Bu modem le uğraşacağına gidip adam gibi bir modem alsaydın ya (mesela x4-x3 falan).. :))) neyse gladden sana herhalde yardım eder arkadaş bu modemin türkiye distrübütörüdür...şaka bir yana ben modemler arasında büyük farklar olduğuna inanmıyorum.Bildiğim kadarıyla bu modemin üzerinde ethernet portu var. arkadaşım eğer böyleyse al bir ethernet kartı (fiyatı 10-15 milyonluk bir model yeter) usb bağlantısıyla uğraşma...şiddetle önerimdir.
P
20 yıl
İnternet dış bağlantısı ve bağımlılık...
Arkadaşlar bir süredir kafama takılan bir soru var. internet ulusal anlamda ne kadar bağımsız olabilir?.. beni bu soruya getiren şey bir kablo arızasının bir devletin iletişim ağlarını nasıl etkilediği ve bundan kurum ve kişilerin nasıl zarar gördüğünü birkaç ay arayla iki kez şahit olduğum.

Gelişen eticaret olgusu gün geçtikçe hayatımızın içine dahada giriyor. Eticaret diyerek bilimum sitelerden bilgisayar parçası, kitap gibi ıvır zıvır almayıda kastetmiyorum her nekadar bunlarında payı azımsanmayacak ölçüde artmışsa da

http://www.ntvmsnbc.com.tr/news/250394.asp?cp1=1


İnternet özellikle irili ufaklı birçok firma, üretici ve turizmci için tedarikçileri, müşterileriyle iletişim için vazgeçilmez bir anlaşma ve tanıtım ortamı. ve bunun etkisi ve yetkinliği her geçen gün artacak.İnternet iletişimini birçok alternatif yöntemlerle kendini dış dünyaya sağlam olarak bağlayamayan ülkeler bu yeni ticari dünyadan mahrum kalarak kendilerini cezalandırmış olacaklar.

işte tam burada internet alt yapısını ulusal bağımsızlığı gündeme geliyor. Devletlerin ticari çıkarlarını korumak için birbirlerinin veri iletişim ağlarını sabote etmek, veri iletişim için kullanılan kablo veya uydu bağlantılarını kullanımına ambargo getirmek yollarına gidebileceği belki şimdi olamasada gelecek yıllarda pek olasılık dışı gözükmüyor. Hakim ülkelerin dijital veri yollarının kontrolünü elinde tutmak arzusu içinde olmadığını kimse söyleyemez. "İnternet bir özgürlük ortamıdır kimse buna ket vuramaz" diye düşünmeyin dünyadaki ana veri omurgasını hayır kurumları kurmadı. Bunlar gelişmiş sanayi ülkelerinin cok uluslu multi milyar dolarlık firmaları ve konsorsiyumları tarafından milyarlarca dolarlık harcamalarla yapıldı. eğer çıkarlarına uymazsanız tek yapacakları kablonun fişini çekmek uyduların antenlerini başka yönlere çevirmek. Bu omurgaya ortak olamazsak veya alternatif yollar bulamazsak oturur yurtiçi cs oynarız.

Eğer bindiğimiz her sandalı deviren bizi küreklere mahkum eden devlet anlayışımız değişmezse bir çağın trenini daha kaçıracağız. tarihimiz bunun gibi kaçırdığımız trenlerin boş istasyonlarıyla dolu.

Belki çok idealistçe bir yaklaşım ve çaba olacaktır ama etrafımıza bizi yönetenlere bağıra bağıra bunu söylemeliyiz.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.