L

Binbaşı
17 Eylül 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
225 (Bu ay: 3)
Gönderiler Hakkında
L
3 ay
25\u0027binlik bu 2 sistemin kritiğini yapmamda yardımcı olur musunuz?
En son 2010 yılında bi başıma toplamıştım piyasa inanılmaz değişmiş sıfır bilgiyle bu 2 sini ayarlayabildim. Yardım eder misiniz dostlar? Esenlikler.

Bu 1. Sistem. Çözünürlüğü düşük çıktı kusura bakmayın.

< Resime gitmek için tıklayın >

Bu da 2.sistem başka bi toplama sitesi. Inventus.

AMD Ryzen 5 5500 4.2GHz 612 Çekirdek İşlemci
GIGABYTE B550M-K Anakart
XPG 16GB (2 adet 8GB) 3200MHz RGB Bellek
INNO3D GTX 1650 TWIN X2 OC Ekran Kartı
SHARKOON HEX 6xARGB Fanlı Kasa
FSP Hyper Pro 650W 80+ BRONZE Güç Kaynağı
SAMSUNG 980 1TB M.2 3500-3000MBs SSD
Kablosuz adaptör WI-FI (hediye)
Monitör de bi tand bulup alcaz ayrı
L
7 ay
TURKNET GIGAFIBER ENGELLI INDIRIMI NASIL
6 aylik 199tl indirimi uzerinden mi %25 engelli yapiyorsunuz yoksa ilk 6 ay 199tl, ENGELLI kullanicilara DAHI mi son fiyat?

ayrica asagida bu binada turknet gigafiber kullanilmaktadir yazan kucuk siyah bir kutu var ama daireye cekilmemis. size gecis yaparsak(turktelekom) bu kablo icinde mi para alacaksiniz.?
L
7 ay
Engelliler icin en iyi iss hangisidir
merhaba dostlar. dayim isitme engelli. binalarinda gigafiber var bahcelievlerde , evleri eski. kucuk siyah kutu var turknet yazior ustunde, oyle buyuk turuncu kablolar falan da yok ayrica, bende anlamadim. herneyse tt kullaniorlar 80 lira veriyordu 16mbit adsl kullanior, tahattutu bitiyor. buyuk ihtimal tt kaziklari yagladi musteri avina cikti. ne yapmaliyiz en dogru adim ne olmali. finansal durumlari iyi degil bu arada. bina 50 yillik
L
7 ay
2012 model dandik wifi adaptör modemimi görüyor yeni adaptör görmüyor
tp link wn822n var.modemimi görmüyor diğer komsuların FİBER HGW tarzı modemlerini görüyor ama benim modemi görmüyor çıldırıcam ya, eski dandik bir wn727n falan...antensiz adaptör...2.4ghz halini görüyor. bu yeni adaptör 2.4'ü görmüyor çıldırıcam çıldırıcam çıldırıcam ya.

modem tplink aX1800.
kablsozu ağı 11 1 6 yaptım olmuyor.
L
7 ay
Fiber\u0026amp;#39;de bos port sorunu yasanır mı? (yeni altyapı)
yeni altyapı yapıldı.
binaya kutu vs dairelere kablolar çekildi.
simdiyse altyapı sorgulama ekranında önümüzdeki günlerde "altyapınız var" bildirisi gibi birsey mi olacak kendiliginden yoksa biz illa bi firmaya abone mi olmalıyız suan? "altyapı yok" diyor sorgulamalarda ve ben aktivasyon ile port sorunu arasındaki farkı anlayamadım. nasıl ayırt edeceğiz. tsk

edit: VE AYRICA, apartmanda ben ve altımdaki daire dısında kimseye fiber kablo döseyemediler, kabloları bıraktılar çünkü BORU yokmus dğerlerinde. bi tek 2 mizde varmıs. diğerlerine döseyemediler diye aktivasyon olmama durumu olabilir mi? abi paranoyak olduk resmen, telefonla arayınca da hep önündeki metni okuyan bir kadın çıkıyor. kaldık belirsizliğin içinde
L
7 ay
Bu kablo ne kablosu? (telekom görevlisi bağlamıs)
L
7 ay
Fiber altyapıda VDSL kullanmak mümkün mü?
1 Fiber altyapı bağlamıslar, daireye beyaz bir kablo gelmis ince. fiber sanırım.
2 ben VDSL paket alsam vdsl modeme taksam çalısır mı
3 bu beyaz kabloyu fiber modeme taksak ve ben vdsl hat alsam olur mu
4 böylelikle kendi fiber modemim ile zorunlu modem kiralama haydutluğuna hala tabi olur muyum aylık 10-40tl arası olan.


hiçbir bilgim olmadığı için yazdım dostlar.tesekkürler
L
7 ay
2.el alınabilecek garibanlar için fiber modem önerisi
arkadaslar maks 300 lira verebileceğim bir fiber modem almak istiyorum. eve kablo çektiler ince beyaz bi kablo sanırım fiber oluyor bu. kentsel dönüsümden sonra fiber yapıorlarmıs die duydum.

ben IDM'den bise indirdiğimde dosyanın inme hızını 1MB,1,5mb bile görsem yeter çok bi beklentim yok. nasıl bir modem almalıyım. bi bakıyorum modemler hep 1500 3000 lira. gerçekten bu paraları gözden mi çıkaracağız ya.
L
7 ay
10 ay sonra altyapı geldi, sırf gıcıklığına batuhan,berkecanNET vs.\u0027ye geçeceğim.
neredeyse 10 ay oldu ve yeni geldiler. 10 ay nedir abi 10 ay internetsiz kaldık. 1 yıl boyunca bizi ortaçağa iade etti adamlar. hakkımı helal etmiyorum. kayıtlara geçsin. HELAL ETMİYORUM.
L
8 ay
Asansöre telefon hattı alacağım en mantıklısı nedir?
arkadaslar prosedür gereği almamız lazımmıs. ne yapmak lazım. herseye para herseye para bıktık ya. en mantıklı ne yapmak lazım hat alırken, sizden dinlemek isterim dostlar
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.