B

Yarbay
04 Ağustos 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
31 üye
Görüntülenme (?)
149 (Bu ay: 8)
Gönderiler Hakkında
B
4 yıl
Türk telekom hattım hiçbir bayide aktif görünmüyor????
Hangi telekom bayisine gidersem gideyim sizin numaranız gözükmüyor bu yüzden yükleme yapamıyoruz diyorlar. (Telefonumla konuşabiliyor internet vb. Herşey aktif sorunsuz) müşteri hizmetlerini arıyorum hattınız aktif hiçbir sorun yok diyorum bayiye gidip yüzleştiriyorum müşteri hizmet görevlisi ile bayi biz birşey yapamayız diyorlar 🤷‍♂️müşteri temsilcisi TL yüklenebilir sorun yok hattınız da diyorlar 🤷🏻‍♂️
B
5 yıl
Uçuşu iptal olanlar dikkat! Bilet ücreti acentadan tahsil edilemeyecek!!
Bir vatandaş, bir acentanın web sitesinden Scandinavian Airlens'in Amsterdam-Kopenhag-Alanya güzergahında gerçekleştirilecek uçuşa ait iade edilemez promosyon bilet aldı. Uçuşta havayolundan kaynaklanan sebeplerle Koenhag- Alanya parkuru gerçekleşmedi. Bilet aldığı acentanın kapısını çalan mağdur yolcu, bilet ücretinin iadesini istedi.

Şirket ödeme yapmayınca yolcu, Tüketici Hakem Heyeti'ne müracaat etti. Heyet, bilet ücretinin yolcuya ödenmesine hükmetti. Acenta, bilet tutarını mağdur yolcunun hesabına yatırdı. Acenta, hakem heyeti kararının iptali talebiyle Tüketici Mahkemesi'ne başvurdu. Mahkeme talebi reddetti. Devreye giren Adalet Bakanlığı, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı kanalıyla karara itiraz etti.

Yargıtay 11. Hukuk Dairesi, emsal nitelikte bir karara imza attı. Acentanın aracılık hizmetleri verdiğine dikkat çekilen kararda, "Havayolu şirketi adına sözleşme kurulmasına aracılık eden bir şirket olarak faaliyet gösteren acentanın uçuş iptali sebebiyle oluşan ayıplı hizmetten sorumlu tutulamayacağından Tüketici Mahkemesi'nce verilen karar doğru olmamıştır. Mahkemece verilen hükmün, kanun yararına bozulmasına oy birliği ile karar verilmiştir" denildi. (İHA)
B
5 yıl
Netflix TR için özel kısa film (Black mirror 5 nerede o eski bayramlar)
B
5 yıl
iPhone XR Türkiye fiyatında indirime gidildi!
Malumunuz şu sıralar ÖTV’de uygulanan yeni düzenlemelerle birlikte akıllı telefon fiyatları zamlanıyor. Daha önce indirim uygulanan bazı telefonların fiyatları eski seviyeye yükseldi, hatta bazılarında fiyat daha yukarılara çıktı. Kimi telefonların ise gelecek zam öncesi satışı durduruldu. Zam furyasının başladığı şu süreçte iPhone XR ‘nin fiyatındaki düşüş dikkatimizi çekti.
İndirim Apple’ın resmi sitesinde değil, ancak mediamarkt.com Apple’ın 7.399 TL’den sattığı 64GB iPhone XR’yi şu sıralar 6.899 TL’den satıyor. Şu sıralar bu telefonu almak gibi bir düşünceniz varsa indirimin fena görünmediğini belirtelim. İndirimin telefonun sadece kırmızı rengi için olduğunu da belirtelim. Kaynak:teknoburada
B
5 yıl
MHP’li başkanın sesini titreten borç
B
6 yıl
PS4 PRO FİYATI DÜŞÜYOR....
Ülkemizde de 10 Kasım 2016’da satışa sunulan PlayStation 4 Pro’nun çıkış fiyatı 1699TL olarak belirlenmişti. Fakat şu anda bu konsolun fiyatı 3.000TL seviyelerine kadar yükselmiş durumda. Türkiye’deki fiyat artışına rağmen PlayStation 4 Pro’nun fiyatı yurt dışında düşmeye devam ediyor.

Sony Interactive Entertainment Japan tarafından yapılan açıklamada, PS4 Pro Japonya fiyatında indirime gidileceği belirtildi. Normal fiyatı 44.980 yen olan cihazın fiyatı, 39.980 yen’e düşürülecek.

Bu doğrultuda, 394 dolar olan PS4 Pro fiyatının 350 dolara düşeceğini söyleyebiliriz. Yani hali hazırda 44 dolarlık bir indirim Japon oyun severleri bekliyor olacak. Yeni fiyatların 12 Ekim itibariyle geçerli olması bekleniyor.
B
6 yıl
Cem Uzan: 2002’ye dönebilsem seçime başka partiden girerdim,AKP ana muhalefet olurdu
B
6 yıl
Xiaomi\u0027den Dehşet Bir 4K Televizyon Geliyor ve Sadece 375 Dolar!
Videoyu izlemek için tıklayınız

Xiaomi üst düzey teknolojileri, rakiplerine göre oldukça uygun bir fiyattan sunmasıyla biliniyor. Şirket, bu politikasını televizyon piyasasında da sürdürmeye kararlı.
Özellikle Çin ve Hindistan pazarında adeta bir fenomen olan, bunun yanında Avrupa piyasasında da yavaş yavaş ağırlığını hissettiren Xiaomi, hangi teknolojiye elini atsa kaliteyi ve uygun fiyatı bünyesinde birleştirmeyi başarıyor. Xiaomi tarafından duyurulan 50" boyutundaki bu yeni televizyon da Xiaomi'nin genel prensiplerini devam ettiriyor.
Devasa diyebileceğimiz 50" boyutunu, HDR ekran ve Dolby kalitesi ile taçlandıran Xiaomi MI TV 4A, önümüzdeki dönemde artık bir standart olmaya başlamasını beklediğimiz 4K çözünürlükle gelecek. 8Ms tepkime süresi, (monitörler için az gelebilir ama televizyonlar için oldukça tatminkar) 5000:1 kontrast ve 178 derecelik bir görüş açısı sunan televizyon, tüm bu özelliklerinin yanında Bluetooth 4.2 desteği, 3 adet HDMI portu içeriyor.
2 GB Ram ve 8 GB'da depolama alanı sunan bu canavar televizyon, entegre olarak sesli komut da alabiliyor. Ama bu özellik şu an için sadece Çince algılayabiliyor ve henüz İngilizce veya diğer dillere destek sunmamakta. Mi TV 4A şu an için maalesef Çin ve Hindistan pazarına özel olarak piyasaya çıkıyor. Yakın zamanda umuyoruz ki bu televizyon, uygun fiyatıyla Avrupa ve Amerika piyasasına da gelir ve 4K standardını daha ucuz çözümlerle yakalayabiliriz.
B
7 yıl
LG OLED55C6V
LG OLED55C6V Tv'yi 7-8 bin ₺ aralıkların da ps4 Pro icin performans alabileceğim en iyi tv'mi? Yoksa İnput lag'dan çuvallarmıyım :/ Bluray film ve ps4 Pro için kullanılacak sadece.
B
8 yıl
PES 2017 Arda\u0027yı birebir yapmışlar...
Fifa 17'de bu kadar benzetebileceklerini düşünmüyorum açıkcası kusursuz olmuş..
Videoyu izlemek için tıklayınız
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.