K

Onbaşı
13 Eylül 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
12 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
K
8 yıl
KTM DUKE 200 HIZLANMIYOR ARIZALI LÜTFEN YARDIM EDİN
Merhaba 2012 Model 25bin km de bakımları düzenli yapılmış 3000 km de mt 60 corsa lastiğe mevcut KTM DUKE 200 motosiklete sahibim. Motosikletimde şöyle bir problem meydana geldi düşük devirlerde gaz açtığımda tekliyor yüksek devire gelince normale geliyor ayrıca motosikletimde titreşim de çoğaldı yani mesela taktım 1 e gazı kökledim böyle biraz takılıp 5 6 bin devirden sonra kendine geliyor. Aynı motosikletten kuzenimde de 2014 abslisi var adamın motorda 1. viteste gazı tam açmaya korkuyorsun tekere geliyor. Şimdi bunu birçok yerde anlattım herkes debriyaj ya da hava filtresinden nefes alamıyordur dedi gittim debriyaj balatasını değiştirdim hava filtresini yağını değiştirdim zinciri yağlattım yine aynı değişen yok neyse yetkili servise gittim usta bindi yarım saat gezdi geldi suratında bana sağlam gireceğini hissettiğim bir ifade ile yakıt pompan arızalı büyük ihtimal motor yakıt çekmiyor falan dedi 600 liraymış şimdi 50 100 lira değilki hadi yap düzelsin diyelim 600 lira az para değil şimdi araştırıp duruyorum herkes ayrı kafadan birşey söylüyor ya arkadaşım binlerce motosiklete binen adam var biride çıkıp demiyorki ben o arızayı yaşadım şu şu yapıldı düzeldi yok arkadaş güya motosiklet binicileri yardımsever ama hiçbir yardım göremedik anca yolda selam veriyorsunuz şu kardeşinize bi kafa yorun moralim bozuk
< Resime gitmek için tıklayın >
K
9 yıl
İPHONE 6 SU GEÇİRMEZ KILIF VAR MI ?
arkadaşlar tatile çıkıcam iphone 6 için güvenilir su geçirmez kılıf nereden alabilirim kaç paradır
K
9 yıl
Seat Leon 1.2 Tsi Performance
Merhabalar,

Aracımı alalı 2 ay oldu manuel düz yolda bastım 9 saniyede çıktım 0 dan 100 e sizce performansı nasıl fr kullananlar sizinki kaç sn de çıkıyor videonuz var mı :)

https://instagram.com/p/3hUsU1Hr-c/?taken-by=erdembulutr
K
9 yıl
Seat Leon Kötü Koku / Yardım
Merhaba Arkadaşlar,

Seat Leon 1.2Tsi 6 İleri Manuel aracım var alalı 2 hafta oldu bugün bir şey oldu daha önce olmayan aracım 1200km de otoparkta 2 3 dk çalıştırdım sonra kesiciye girecekmi diye biraz yüklendim 5 10 metre gittim geldim sonra inince bi koku geldi yanık balata gibi çok uzun süre kokmuyor ama aracı zorlamadım sadece gaza yüklendim 1 2 kere devir 7000 oldu bıraktım sıfır araç ne olabilir ki ?
K
9 yıl
2015 Seat Leon 1.2Tsi 105Hp Yakıt Tüketimi
Merhaba Arkadaşlar,

Yeni aslanımı bugün çok sakin kullandım hiç basmadım şehir içi yakıt tüketimimi bu kadara düşürdüm yenibosna dan bakırköye 4 defa gittim geldim trafik seyrekti bu kadar yaktı çok memnunum basınca tabi benzini emikliyor orası ayrı mesele ama anlık tüketim değerlerini görünce basasınız gelmiyor pek :D ama aklıma takılan bir şey var o da ben 1500 devirde hemen vites değiştiriyorum yani çok düşük devirde kullanıyorum peki bu aracıma zarar verir mi? Bir de daha hiç uzun yola gitmedim mesela 6.viteste 90 km hızla sabit gidince 3,5 litre gözüküyor düz yolda doğrumu ya inanasım gelmiyor çünkü almadan önce benzinli araba abi çok yakar dizelden benzinliye geçince üzülürsün dediler ama tsi teknolojisi çok şaşırttı beni :)
< Resime gitmek için tıklayın >
K
9 yıl
16 DAN 17\"İNÇ JANTA GEÇMEYİ DÜŞÜNÜYORUM YARDIM VE FİKİR LÜTFEN
Merhabalar yeni kırmızı seat leon sipariş verdim araç geliyor fakat üzerindeki jantlar 16" çelik alaşımlı olarak gelecek görselde bulunan jant fakat bana basit geliyor 17" jantla değiştirsem sizce orjinali verip yan sanayi jantla değiştirmeye değer mi jantcıya gittim sordum jant lastiğini alır 17 jant lastik veririm 1000 lira fark alırım dedi. yakıtı ve konforu hissedilir derecede etkilermi düşüncelerinizi paylaşın lütfen eğer değiştireceksem nereleri hangi markaları önerirsiniz
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
K
9 yıl
YENİ LEON 16\" ÇELİK JANTLAR SIFIR SATILIK
Merhaba arkadaşlar,

15 Nisan'da yeni leonum geliyor üzerindeki jantlar 16" klasik çelik leon jantı biliyorsunuz jant+lastiği hiç kullanmadan satmayı düşünüyorum. Fiyat olarak 4 Jant + Lastik : 1450 TL pazarlıksız, düşünenler buradan yazsınlar irtibat numaramı paylaşayım.
K
9 yıl
SEAT LEON 1.2TSİ S\u0026S MODİFİYE YARDIM
Merhaba Arkadaşlar,

Kırmızı 1.2Tsi Stle model leon siparişi verdim mayıs ayında geliyor inşallah. Fakat aracım led paket olup aklımda bir kaç soru var yardımcı olursanız sevinirim.
Diyorum ki;

Tavana siyah folyo yaptırayım cam tavan gibi olsun birde aynalara siyah folyo yakışır mı? yasal mıdır? ayrıca yasal değilse bunu nasıl işlettirebilirim bana maliyeti ne olur?
Body kit yaptırayım 650 TL ye ( ön tampon eki,yan marşpiyeller,arka tampon difüzörü,spoiler ) sizce güzel durur mu?
Son olarak birde sizce hava filtresi ile egzoz taktırayım mı arabadan güzel bir ses almak istiyorum abartı olmasada ancak yasal mıdır? sorun yaşar mıyım? neler yapmam gerekir?
Başka önerileriniz var mıdır?

Lütfen beni aydınlatırmısınız bilgi ve tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.

Teşekkürler.
K
9 yıl
1.2tsi s\u0026s mi 1.4tsi fr mı lütfen aydınlatın
Herkese Merhabalar,

Foruma yeni üye oldum nereden baksanız 1 aydır seat leon araştırıyorum. Fakat kafama takılan birçok soru var.
Benim için önemli olan hepiniz için olduğu gibi yakıt+performans+görünüş :) İstanbul'da yaşıyorum alacağım araç günde ortalama 30 km yol yapacaktır. Bayilerin hemen hepsini aradım birçoğunu gezdim fakat 1.2 tsi s&s manuel kırmızı hiçbir yerde bulamıyorum sipariş verdim 8 hafta sonra geleceğini belirttiler fakat bu süreç içerisinde kafama takılan bir sürü soru var. Sipariş verdiğim araç 1.2 tsi s&s manuel kırmızı led paket 53 bin liraya geldi ancak kafama takılan 1.4 tsi s&s manuel fr lar var yeni fr larda standart olarak deri kumaş karışımı koltuklar,navigasyon,led paket,fr tamponlar,krom egzoz,fr yay,sunroof,17" fr jantlar var fiyatı 63 bin lira normalde ben 40 bin liralık araçlara bakarken leona hasta oldum 53 bine kendimi zorladım ancak fr ı görünce içim gidiyor sizde 10 bin lira fazla vermeye değer mi fr alırsam 36 ayda 1.2tsi alırsam 24 ayda ödeyeceğim kardeşlerim ve büyüklerim beni aydınlatırsanız çok sevinirim. yani fr diye sırf 10 bin lira verip kendimi çok kasıp fr mı alsam :)
K
13 yıl
nolur yardm android cep bilgisayari tavsiye
iyi gunler sayin arkadaslar

lutfen bana yardim edin cep telefonu alicam ama bilgisayar kadar islevsel olsun istiyorum 1200tl ye kadar butcem var ogrenciyim uygun bisey almam lazim 1200tl yi gecmiyecek amacim film izlemek.oyun oynamak yani multimedyasi fln bol olsun istiyorum cok kullanicam saglam olsun nolur uygun biseyler onerin
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.