O

Yüzbaşı
08 Eylül 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
40 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
O
6 yıl
Yazıcı önerisi lütfen
Merhaba , yakın zaman içinde acil olarak yazıcı,tarayıcı almam gerekiyor. Yazıcı , tarayıcı ve fax olan makinelere bakıyorum. Fax gerekli değil ama faxsız versiyonu yok gördüğüm kadarıyla çok fonksiyonlu modellerin modellerin.

İstediğim özellikler ,
-Mutlaka kağıt besleme ile çoklu tarama olması (min 40 sayfa).
-Orjinal mürekkep dolumu (tanklı) olması ve ya toner dolumu yapılabilmesi , muadil toner bulunabilmesi.
-Wifi özelliği olması ve kullanışlı olması.

Bunun haricinde markaların kendine ait özelliklerini ve yazılımlarını bilmediğim için tavsiyelerinizi bekliyorum. Lazer veya inkjet konusunda tercihim yok. Hangisi daha sorunsuz olacaksa diye düşünüyorum.

Max bütçe 1500 TL

Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
O
10 yıl
Yazıcı/Tarayıcı Tavsiyesine İhtiyacım Var
Öncelikle selamlar arkadaşlar , yazıcı-tarayıcıya ihtiyacım var. Benim için olmazsa olmazlar renkli çıktı alabilmem , seri tarama yapabilmem(tepsi şeklinde 25-30 sayfa koyup taratmalıyım tek tek uğraşmadan) ,otomatik çift taraflı yazdırabilmem , fax özelliğine gerek yok. Bunun dışında tabiki kartuşların dolan yada bitmeyen cinsten olması çok önemli benim için. Set halinde hazır bir şekilde satılanlardanda olabilir. Tecrübeli ve bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum. Hangi model kartuşlar dolar ya da bitmeyen sistem takılabilir net bir cevaba ulaşamadım. Bunun dışında bitmeyen kartuş sistemini önermeyenlerde var bu konuda ne dersiniz? Yazıcının çok ağır bir yükü olmayacak ama uzun süre doldurmadan kullanabilirsem daha iyi olur tabi. Araştırabildiğim kadarıyla Canon Mx-925 bu özellikleri karşılıyor ama bitmeyen kartuş sistemi var mı yok mu pek emin değilim genellikle daha alt modeller için setler var. Bu yazıcıya siz ne dersiniz ? Şimdiden cevap verenlere teşekkür ederim.
O
12 yıl
Otomobil yağ seviyesine ne zaman bakılmalı
Selamlar , arabamda yağ seviyesi göstergesi var. Fakat tam olarak ne zaman bakılması gerektiğini bilmiyorum. Motor soğukken ,sıcakken , yeni çalıştırılmışken? Ne zaman bakarsam , en doğru sonucu elde edebilirim?
O
12 yıl
2006 Toyota Corolla Hb hakkında yardım?
Merhaba arkadaşlar , toyota corolla hb 2006 model bir araç var temiz almayı düşünüyoruz bir arkadaşımıza. Fakat toyotalarla çok içli dışlı olmadığım için özelliklerini bilmiyorum. Sormam gereken birkaç şey var. Sol ile terra arasındaki farklar nelerdir? Otomatik vitesi sağlam mıdır? Eski tip 4 vites mi? Yoksa yeni tip yarı otomatiklerden mi var bu araçta. Bunun dışında lpg uyumu var diye biliyorum ama bu konuda bilgisi olanlardan bu konuda da bilgi istiyorum. Son olarak 50.000 km altı olan bu araç için ne kadar verilmeli sizce terra modeli lpg yok hiç takılmamış. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.
O
12 yıl
Megane II 1.5dCI hangi yağ?
Merhabalar , başlıkta açıkladım aslında yağ değiştirin uyarısı geldi 63.000 km'de hangi marka yağ ve hangi modelini koymalıyım sizce? Aslında Mobil almayı düşünüyorum ama modelini bilmiyorum 5-40 5-30? Birde mobil yağları uygun nerden bulabiliriz bunu bilen olursa yazarsa sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden.
O
12 yıl
Iphone 4s avea menüsü yok mu?
Arkadaslar soru baslikta aslinda kalan tl miktarini falan ogrendigimiz avea menusu iphoneda yok mu acaba?
O
12 yıl
Park caddesi yol tarifi
Arkadaşlar yerinin burası olmadığını biliyorum ama , önemli bir mevzu var. Ankara park caddesine yol tarifi verebilecek olan var mı? İncekten daha yakın şuan ama İncekten karıştırma ihtimalim çok galiba. Eskişehir yolundan ve İncekten tarif eden olursa çok iyi olur. Teşekkür ederim.
O
12 yıl
Bu başlıkta Wolksvagen\u0027i övüyoruz
Merhaba arkadaşlar Wv markasına olan sevgimi ifade etmek için bu konuyu açmayı uygun gördüm. Sizlerde eğer wv markasına sevgi duyuyorsanız yazınız.

Öncelikle premium marka konusunda konuşmak istiyorum , gerçektende bu devirde premium olmak kolay değil. Gönül isterki herkes premium olsun ama ne yaparsınız olmuyor olamıyor bazen. Bu yüzden benim için (tüm saygımla beraber) otomobil markaları wv ve diğerleri olarak ayrılma durumunda kalıyor. Lütfen bu konudaki mahçubiyetimi kabul ediniz fakat benim görüşüm bu yönde. Otomobil konusunda önemli olan bir diğer husus olan distribütör konusuna da değinmek istiyorum. Zannetmiyorumki şu dünya da Doğuş Oto gibi müşterisini düşünen , onun için çabalayan , geniş seçenekli donanımlar getiren bir distribütör olsun üstelik fiyatlarını makul tutmasıda çabası. Sevgili dostlar biliyorum söylenecek çok şey var , fakat hepsini ben söyleyip tüketmek istemiyorum. Bu yüzden sizlerin görüşlerinide almak üzere mesajımı noktalıyorum.


Sevgi ve Saygıyla,
O
12 yıl
Clio Symbol\u0027de ses problemi
Merhabalar , 2005 model Clio Symbol araçta bir gıcırdama sesi geliyor. Kullanırken farkettim sanki sol tekerin oradan geliyor ama ben solda oturduğum için bana mı öyle geldi bilemiyorum. Daha önce böyle bişeyle karşılaşan olduysa diye sormak istedim.

Balata falan mı sürtüyor yoksa , takozlar veya amotisör mü yapar bu gıcırtıyı merak ettim. Bir de bu gıcırtı takriben araç 30-60 km hızlarda olunca geliyor daha hızlanınca veya daha yavaşlayınca böyle bir ses gelmiyor? Aklınıza birşey geliyor mu acaba?
O
12 yıl
Airties RT210 modem ile Philips SNA6500\u0027ı wireless router olarak kullanmak
Merhaba , halihazırda kullandığım modemim Philips SNA6500 elimde de bir tane Airties RT210 var , Airties RT210'u wireless router olarak kullanmak istiyorum yani Philips'ten wireless olarak sinyali alıp güçlendirip yaymasını yani. Bunun için Airties'ın dhcp özelliğini kapatıp aynı aralıktan ip verdim ve WDS özelliğini açıp wireless ağımı seçtim. Ama sonuç alamadım eksik yaptığım nedir acaba? Bu arada belirtmem gereken bir husus var , bu iki modem aslında aynı çipi kullanıyor ve her iki modemde de philipsin son firmware'i yüklü yani airties aslında airties görünümlü bir SNA6500. Menüleri ve firmware versiyonları aynı. Sonuç alamadığım için aklıma wireless ağımın şifreli(wpa) olması geliyor , sizce sonuç almak için ne yapmalıyım? Teşekkür ederim şimdiden.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.