E

Yüzbaşı
05 Eylül 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
74 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
15 yıl
fifa12 kardeslik
fifa12 almak isteyen 4 arkadas ariyorum k.k var
E
15 yıl
Macbook \u0027Service Battery\u0027 Uyarısı
Selam arkadaşlar,

Bugün böyle bir uyarı farkettim Macbook'umda. Daha önceden de var mıydı, yoksa yeni mi oluştu bilmiyorum. Çarşamba günü Lion'u alıp yükledim ben de acaba Lion'dan kaynaklanan yazılımsal bir sorun olabilir mi yoksa donanımsal bir hata mıdır? Daha önceden böyle bir uyarı alan arkadaş var mı? Nasıl bir yol izlenmelidir?

System Profiler'dan kontrol ettim şuana kadar 437 doldur boşalt yapmışım aldığımdan beri pilde. 1000'e ulaşana kadar daha yol var. Mac'i de 1.5 yıldır kullanıyorum daha.
E
15 yıl
\u0027Service Battery\u0027 Uyarısı
Selam arkadaşlar,

Bugün böyle bir uyarı farkettim Macbook'umda. Daha önceden de var mıydı, yoksa yeni mi oluştu bilmiyorum. Çarşamba günü Lion'u alıp yükledim ben de acaba Lion'dan kaynaklanan yazılımsal bir sorun olabilir mi yoksa donanımsal bir hata mıdır? Daha önceden böyle bir uyarı alan arkadaş var mı? Nasıl bir yol izlenmelidir?

System Profiler'dan kontrol ettim şuana kadar 437 doldur boşalt yapmışım aldığımdan beri pilde. 1000'e ulaşana kadar daha yol var. Mac'i de 1.5 yıldır kullanıyorum bu arada.
E
16 yıl
Hong Kongtan DreamBox ve Birkaç Soru?
Merhaba arkadaşlar,

DreamBox almaya karar verdim ancak bu işe yabancı olduğum için bir iki sorum olacak sizlere.

-Öncelikle DreamBox 800HD ve 500HD modellerini düşünüyorum.Başlıkta da belirttiğim gibi HongKongtan alıcam cihazı sanırım orda daha ucuz oluyormuş ama aklıma takılan kısım forumda başka başlıkta alibaba.com da gördüğüm fiyatlarla, türkiye fiyatları arasında inanılmaz farklar var Burada 500hd 700tl, 800hd 900tl gibi bi fiyatken(bu fiyatıda internette sitelerden aldım). Alibaba.com da 500hd 70dolar, 800hd 170-200 dolar gibi bi fiyattan satılıyor.

Bu farklılığın sebebini yada doğru olup olmadığını merak ettim gerçekten.Böyle bir uçurum normal mi yoksa benim bilmediğim bir fark mı söz konusu?

Bu modellerin uzak doğu fiyatlarını bilen arkadaşlar varsa paylaşırlarsa sevinirim:)

-Birde bu iki modelden hangisi tercih edilmeli? Ben hdmi çıkışı nedeniyle 500hd yi düşünüyorum ama tavsiyeniz doğrultusunda 800hd yi de düşünebilirim.

-Son olarak merak ettiğim birşey var bu iki modeli zaman zaman odamdaki LED FullHD Monitörümde kullanabilirmiyim herhangi bi ara aparata( TVBox vb.) ihtiyaç duymadan.(Monitörüm Samsung XL2370 ve DVI-HDMI-Optik-Kulaklık çıkışları var). 500hd için hdmi la görüntüyü, sonra monitör üzerinden sesi(PS3 le böyle yapıyorum) yada 800hd ile dvi ile görüntüyü, scart ile sesi farklı kanallardan almam mümkün olurmu?

Teşekkürler...
E
16 yıl
Yanıp Sönen Kırmızı Işık Sorunu
Merhaba arkadaşlar az evvel GoW 3 oynarken PS3 bir anda kapandı yada ona benzer birşey oldu. Kırmızı ışık yanıp yanıp sönmeye başladı. Elimdeki Joystick ten PS tuşuna basıp çalıştırmaya çalıştım ama Joystickte sapıttı böle ışıkları yanıp yanıp sönmeye başladı. Sonra konsolun üzerinden düğmeye bastım.Açılmadı bu sefer normal kapalı hale geçti Kırmızı ışık sabitlendi. Tekrar basıp başlattım. Herşey normal gibi gözüktü bana. Biraz kapadım sonra dinlensin diye.Yarım saat sonra açtım normal devam ediyorum şimdi ama içime bi kurt düştü.

Bu birşeylerin habercisi olabilir mi acaba? 5-6 saat olmuştu oyuna başlayalı. Acaba fazla ısınmadan falan mı?Bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim
E
16 yıl
DLC alma sorunsalı
Merhaba arkadaşlar elimde amerikadan aldığım bir ps3 var 40gb fat kasa psn e üye olmak için amerikadan bir adres yazmıştım kendime. geçen killzone için DLC alıcaktım fakat kredi kartımı kabul etmedi sanırım amerika adresli bi kart gerekiyormuş.yada GG de satılan psn prepaid kartlarla bu işi çözebildiğimi öğrendim.yalnız bu konuyu araştırırken birşey okudum ve aklıma takıldı.

-türkiye 2.bölge yani pal oyunları çoğunlukta olduğundan arşivimdeki bütün oyunlar 2. bölge. bir arkadaş forumlarda DLC nin oyunda çalışması için oyunla makinanın regionlarının tutması gerektiğini söylemiş.
-bir başka yerde de avrupa psn hesabı alıp dlc yi ordan indirilmesi gerektiği gibi yarım bi bilgi vardı arkası gelmemiş(daha da kafa karıştırıcı :S )
-bir başka iletide de bazı usa psn den DLC almış ve 3. bölge oyunlarında kullanabildiğini söylemiş. genel bir kural yok sanırım ama adım atmadan önce tam olarak kesin bi şekilde nasıl öğrenebilirim. prepaid alıp elimde patlamasını istemiyorum.

DLC alacağım oyunlarıda belirteyim:
-MW2
-Uncharted 2
-Killzone 2
-bir de BF:BC 2 yi edinicem kısa zamanda onunda yeni bi harita paketi çıktı gördüğüm kadarıyla.

bütün bunlar 2. bölge pal.

bilgi sahibi biri bu karmaşaya son verirse eğer çok mutlu olurum.iyi forumlar
E
16 yıl
Laptop ta ekran ses ve sistem sırayla ardarda kitleniyor
Merhaba arkadaşlar,

arkadaşımın laptop ı bi süre kullanımdan sonra, bir çeşit donma oluyor mesela oyunda grafikler bozuluyor ve donup kalıyor bir anda sonra o anda duyulan ses sürekli tekrar edip saçma bir bağırma sesine dönüşüyor, film izlerkende hemen hemen aynısı söz konusu. Ama aynı zamanda mouse oynatılabiliyor ama hiç bi şekilde bu durumdan kurtulamıyoruz.reset atıldığında ise mesela bu durum ilkinde 1 saatte olduysa diğerinde 30dk da yeniden oluyor.

bir sorunda müzik dosyalarında oluşuyor normalde arşivimde sürekli dinlediğim parçaların uzantıları görünmeye başlıyor m4a şeklinde fakat hiçbir platformda çalmıyor bu parçalar ne winamp ne gom ne wmp.

laptop acer marka ve 1.5 yaşında bu arada.bu problemlerin nedeni nedir acaba yazılımsal mı yoksa donanımda bieşeyler yanmış olabilirmi?
E
17 yıl
MacBook Beyaz 13.3\" 2.13GHz yeterli olur mu?
Selam arkadaşlar adım Turan. Siteyi uzun zamandan beri takip etmekteyim misafir olarak yeni üye oldum ve buda ilk mesajım olacak.

Birkaç sorum var sizlere özellikle mac le daha çok tecrübesi olan arkadaşlar umarım yardımcı olurlar.

Bu hafta içinde bir laptop alma kararı verdim 3-4 gündür oldukça yer gezdim mağaza olarak ve internette de sıkı bir araştırma yaptım. 1500tl civarında bir bütçem vardı Samsung r522fs03tr ler ilk etapta çok göze çarpıyor zaten forumlarda 29 sayfa arkadaşlar bilgi paylaşmış farklı farklı memnuniyet durumlarıda oldukça iç rahatlatıcıydı. Ama bir anda 2 senedir falan hep kullanmak istediğim mac ler geldi aklımda yeni bir jenerasyondan sora illaki dedim bir önceki jenerasyon fiyatlarında bir oynama olmuştur, biraz baktım bütçemi zorlayıp alabilceğim bir macbook buldum:

http://store.apple.com/us/browse/home/shop_mac/family/macbook?aid=AIC-NAUS-K2-BUYNOW-MACBOOK-INDEX

Bugün kanyon troy a falan da gittim. Aleti inceledim yanına gelen programları soruşturdum tekrardan. fiyat ve performans bi mac için bana oldukça uygun geldi zaten beyaz modellerine bayılıyorum:) şimdi neyse bu kadar anlattım da burdaki sıkıntı nerde ona gelelim. uzun süredir bir mac im olsun istiyorum önümüzdeki seni sinema/tv ile okulda çift anadal yapıcam ödevlerde kısa filmler ve ufak reklamlar fln hazırlamam gerekicek aynı zamanda müzisyenim ve bu sene özellikle parça kayıtlarına ağırlık vermek için pc ye yatırım yapmayı düşünüyordum. 1500e samsung almak yerine 2000e mac alsam sistem özellikleri düşük olsa da garage band olsun imovie olsun bu programlar benim isteklerimi karşılarmı acaba? (bu arada oyun işini komple PS3 te yaptığım için bilgisyarda pek oyun oynayan biri değilim). ayrıca final cut ve logic gibi programlarında senelerdir namını bilmekteyim tabi bir şekilde o programlara o paraları vermeden bulabilirmiyim bilmiyorum ama.... ben bu sene 2. sınıfa geçiyorum eğer bu laptop u alırsam 3-4 sene kendi ekonomik özgürlüğümü kazanana kadar daha başka bir ürün edinemem. endişem macbook ailesinin şuanki en düşük sistemli üyesini edinip bi süre sonra bi takım zorluklarla karışılaşmama neden olurmu?yoksa her mac gibi bunuda senelerce kullanabilirmiyiz bu bahsettiğim programlardan tam verim alarak?

Ram upgrade nin mantıklı olduğunu söyleyen arkadaşlar olmuş bazı topiclerde sizce herhangi bi upgrade şartmıdır bu model için?ve ram fiyatları ne durumdadır?
Okulda aynı zamanda psikoloji okuyorum ve sözel dersler yoğunlukta olduğundan bolca sunumlarla uğraşıyorum ve mac te harikalar yaratıldığına bikaç kez birebirde şahit oldum. bugün mağazada sormayı unuttum sizin bir bilginiz varmı acaba iWork te iLife gibi mac le beraber mi geliyor? yoksa ekstra bir ödememi yapıyoruz?

sanırım şimdilik bu kadar çok teşekkür ederim:)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.