O

Er
03 Eylül 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
6 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
5 yıl
ODTÜ MÜHENDİSLİKLER HAKKINDA
Arkadaşlar merhaba , ben bu sene sınava girdim.Sayısalda sıralamam 2438 geldi.Bilgisayar mühendisliği düşünüyorum o yüzden ODTÜ,İTÜ,TOBB bilgisayar mühendisliklerini yazmak istiyorum.Bir yandan da ODTÜ'de başka mühendislikler yazıp sonradan bilgisayar mühendisiğine geçiş yapmak olabiliyormuş galiba.Bu durumla ilgili bazı sorularım var:

-ODTÜ'de başka bir mühendislik yazıp sonradan bilgisayar mühendisliğine geçebilmem mümkün mü ? Eğer mümkünse gereken şartlar nelerdir ?
-İleride yapay zeka ve makine öğrenmesi üzerine yoğunlaşmak/uzmanlaşmak istiyorum.Başka bir bölümde okurken seçmeli derslerle yazılım öğrenilebildiğini duydum.Aynı şekilde donanım dersleri de alınabilir mi ?

Eğer bu konuyla ilgili bir bilginiz varsa paylaşır mısınız şimdiden çok teşekkürler.

İyi forumlar
O
5 yıl
İTÜ ve TOBB Bilgisayar Mühendisliği hakkında
İTÜ veya TOBB Ceng okuyanlar bu konu altında görüşlerini bildirebilirler mi memnunlar mı?
Sıralamam 2400 lerde ODTÜ gelme ihtimali yok gibi ben de bu 2 üniversite arasında tercih yapmaya çalışıyorum.
İki üniversite hakkında merak ettiklerim
-Mezun olduktan sonra yurtdışında yüksek lisans yapmak istiyorum. Ortalama ve referans mektupları bunun için çok önemli. Üniversitenizde ortalama yapmak zor mu ve fakülte 1.sinin ortalaması nedir. Hocaların yeterli olduğunu düşünüyor musunuz
-Staj imkanları nasıl TOBB da 4 aylık yurtdışı stajı olanağı olduğunu duymuştum bütün öğrencilere mi bu imkan yoksa belli sayıda öğrenciye mi?
-TOBB un akreditasyonu yok bunun dez avantajları neler?
-İTÜ denildiği gibi donanım ağırlıklı bir üniversite mi?

Son sorum biraz genel odtüye yatay geçiş sizce hayal mi :D Sıralamam çok sınırda aslında iyi bir ortalama ile geçebilirim diye düşünüyorum ama sistemi de tam bilmiyorum.
O
6 yıl
Ps4 için 1000 1500 tl tv tavsiyesi
Ps4 almayı düşünüyorum e haliyle tv de almak lazım . Tv ye ancak 1000 1500 tl gibi bir bütçe kalıyor bu aralıkta input lag değeri düşük tv önerirseniz iyi olur monitör düşünmüyorum .
Tlc nin ps4 e çok uygun ucuz tvleri var sanırım ama Türkiyede satılan bi yer görmedim .
O
9 yıl
tecilde problem 5 aydır
üniversiteyi geçen sene kazandım ve üniversite bütün dönemden bikaç kişinin tecilini unutmuş polisler geldi kaldığım otele her neyse geçensene bu olaydan sonra kendi tecilimi yaptırdım belgemi aldım ama polisler bidaha geldi yine yoklama kaçağı gözüküyo muşum düşümünü yaptır dediler onuda yaptırmama rağmen hale yoklama kaçağı gözükğyorum ama tecilli olduğuma dair belgem var polis tanıdıklara gbtmi tarattırdım her şey temiz hiçbir yerde yoklama kaçağı gözükmezken bu otellerim kimlik sisteminden hop diye kaçak olarak gözükğyorum sorun hala çözülemedi polisler 11 kez geldi toplam son gelişlerinde jandarmaya götürmekle tehtid ettiler sorum şu yakalama emri olmadan polisin beni alıp jandarmaya teslim etme hakkı var mı
O
9 yıl
Lütfen yardım tecil hakkında problem
Üniversite yapıyomuş normalde bizim işleri ama benimkini ve bikaç kişi yapılmamış gece polis geldi 15 gün içinde git dediler gittim yaptırdım belgemide aldım sonra bir daha polis geldi yaptım dedim düşmemiştir git düşüttür dediler yine gittim düşüttürdüm ama polisler yine geldi yine git diyolar . Ben anlamadım bi türlü bu işi bide diyolarki ben atıyorum bulunduğum yerden başka bi yere gitsem 15 gün beklemeden polisler yine gelirmiş Jandarmaya denk gelirsem beni alırlarmış . Nasıl alıyolar elimde belge varken . Ve ben bu durumdan nasıl kurtulcam
O
10 yıl
ALANYA AKDENİZ TIPÇILAR Bİ GELİN HELE
Ya bi bilgisi olan var mı nasıl olcak bu iş kaç sene akdenizdeyiz biz alanya tıpçılar olarak ? Bide Antalyada hangi yurtları önerirsiniz kyk yurtları nasıl ? Özel yurtlardan hangileri iyi ?
O
12 yıl
Galaxy S Plus Wap Sorunu (AVEA)
Arkadaşlar Normalde Giriodum Bi Anda Gitti Wap 100 den ayarları yapmaya çalışıyorum cihazınıza uygun otomatik ayar yok diyo dalga mı geçiolar benle elle nasıl yapabilirim ayarları deli olcam ya illa turkcelee geçircekler bni zorla
O
13 yıl
FM 2011 AÇILMIYOR
Tıklıyorum Hiç Bi Şey Olmuo Öle Duruo İşlemlerde Kısa Bi SÜre Gözükğo Gidio 10 Kere Sİldim Kurdum Olmadı Sadece 2011 diil 2010 da açılmıyor
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.