R

Çavuş
01 Eylül 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
358607 Gün Cezalı
356316 gün 3 s. 51 dk.
Gönderiler Hakkında
R
6 yıl
Destek üzerinde iki gündür soruma cevap alamıyorum
İki gündür sorunumu çözmek için muhattap bulamıyorum
R
11 yıl
İş kurmayı düşünüyorum fakat nasıl bi iş kurabilirim?
Yardımlarınızı bekliyorum ufak tefekte olsa nasıl bi iş kurabilirim bu ara zarar riski çok az olan işler neler olabilir öneri fikirlerinizi bekliyorum..

Birde devlet kredi vererek çalışanları destekliyor diye bi muhabbet varmış onunla ilgili bilgisi olan varmı?
R
11 yıl
Ağır olmayan bi rom yokmu
İCS'ye geçtiğimden beri romlarla uğraşıyorum şu an Viper 5.0 kullanıyorum fakat ağır mesajlara girerken,ekranı açarken,müzik dinlerken kitlenmeler bi türlü ağırlaşmanın takılmanın önüne geçemedim xperia 2011 serisi kullananlar özellikle xperia pro hangi romu ne şekilde kullanıyorlar bi zahmet söyleyin kurtarın beni şu dertten.
R
11 yıl
Viper Xperia kullananlar bakabilirmi
Merhaba ilk olarak Viper 6.0 sürümünü attım ama onda 5.0 güncelleme yapmamı söylüyordu yeniden 5.0 attım şimdi hangisi güncel olanı anlayamadım birde 6.0 update yapabiliyormuyuz 5.0 üzerine uygulamalarım vs. silinmeden?
R
11 yıl
Root yapmadan istenmeyen uygulamaları silebilirmiyim?
Android 2.3 sürümünü kullanıyorum root yapmadan istemediğim programları silebilirmiyim?
R
11 yıl
Xperia Pro,Neo,Arc kullananlar yardım edin!!!
Telefonum Xperia Pro sürüm 2.3.4, derleme numarası 4.0.2.A.0.62 aldığımdan beri bu sürümde kullanıyorum ics yorumlarından dolayı geçmedim ics'ye fakat artık telefonun ağırlaşması vs. çok can sıkıyor ics'ye geçip pişman olmaktan korkuyorum nette ne kadar araştırdıysam içime sinen bir yorum bulamadım romlarla ilgili siz hangi rom veya sürümü kullanıyorsunuz size göre en sağlam en iyi,görsel,performans sunan rom hangisi kurulum aşamaları hakkında yardımcı olmanızı bekliyorum acilen.

Bunlar geçsemmi diye kafamda soru işareti olan romlar; Viper Xperia 5.0,Atomic 7.0,Xperia Ultimate HD v4.0.4
R
11 yıl
Xperia serisi için en verimli rom hangisi?
Xperia serisinden herhangi bir telefon kullanan arkadaşlar en verimli,kullanışlı memnun olduğunuz rom hangisi özellikle Xperia PRO modeli için tavsiyelerinizi bekliyorum artık telefonun ağırlaşması canımı sıktı rom atıp en iyi performansı elde etmek istiyorum sizin görüşleriniz neler?
R
11 yıl
Laptop için uydudan çeken tv kartı kablosuz
İyi akşamlar kafamda bilmediğim bi konu var laptopa bir tv kartı almayı düşünüyorum fakat dijital veya analog tv kartı usb ile bağlanan alırsam çanak gerekli mi veya bi kablo? direk takıp gerekli program vs. varsa yükleyip uydudan tv izleyebilirmiyim böyle bi teknoloji varmı?
R
14 yıl
bios ile ilgili bir sorun
Merhaba sorunum şu şekilde bilgisayardan pek anlamayan bir yakınımın laptopunda windowsun açılamadığını söylüyordu bende aldım baktım başlangıçta güvenli mod ekranı geliyor windows olağan şekilde başlasında desem güvenli modda desem kendini resetliyor dedim bi windows onarma yapayım cdyi taktım fakat bu seferde tam format işlemlerine başlayacağım yerde mavi ekran hatası veriyor ve kitleniyor bilgisayar sonra biosa girdim hard disk ile ilgili sata bölümünde 'ahci' olan bölümü 'ide' yaptım sorunsuz açılıverdi bilgisayar yakınımın biosa girmesine imkan yok çünkü o kadar detaylı bilmiyor bu nasıl olurda değişebilir bu durum ne ile alakalı olabilir?
R
15 yıl
Başlangıçla ilgili bir sorunum var
Merhaba donanımhaber üyeleri sizlerin yardımına ihtiyacım var sorunum şu şekilde :

Bilgisayarımı açtığımda masaüstüne geldiğinde yerel ağ bağlantısı yaklaşık 45 saniye sonra geliyor bu süreç içinde internete bağlanamadığım gibi başlat çubuğundada bir işlem gerçekleştiremiyorum bu sorun nedendir? ve nasıl çözebilirim yardımlarınızı bekliyorum. :)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.