İyi geceler arkadaşlar, öncelikle bu malum durumu size danışmak için utandığımdan dolayı şahsi dh hesabımdan yazamayarak yeni bir hesap açtığımı belirtmek isterim.
Bundan dolayı sizlerden af diliyorum.

Konuya gelicek olursak yaşım 30, evleneceğim kişiyi tam buldum derken karşıma baba engeli çıktı. Benim tüm ailem kızla birebir tanıştı, annesiyle ben annem ve birkaç kişi tanıştık. Kızın babasının ilişkimizden 1 ay önce haberi oldu. Geçen pazar kız arkadaşım babasına konuyu açtı ve babası geçerli bir sebep sunmadan hayır diyip konuyu kapatmaya çalıştı. Sunduğu tek sebep benim yaşadığım yerle kızın ailesinin yaşadığı yer arasında 300km olması, bu tamamen bahane.
Kız tarafından aile büyüklerini 1 hafta arayla araya soktuk sonuç değişmedi. Maddi gücüm ve işim iyi. Kişilik olarak etrafta iyi anılırım. Kızın babası ortak kanaatimizce düşündüğümüz kadarıyla kızına kıyamadığı ve kıskandığı için verme taraftarı değil. Son olarak yakın zamanda aile büyüğüm bir kişiyi alıp habersizce iş yerine rızasını almak için konuşmaya gitmeyi düşünüyorum.

Tek korkum yanımda aile büyüğüm varken ordan kovulmak ve rencide edilmek.
Bu riskleri göze alıyorum elbet. Bu işi onun rızası olarak halletmek istiyorum. Yoksa kızın babası haricinde durumu bilen diğer yakınları bizim tarafımızda bu hayırlı iş için olur vermiş durumda.

Böyle bir durumda kalmış biri aramızda varsa nasıl bir yol izlemem gerektiği hakkında fikirlerini söylerse çok sevinirim arkadaşlar