O

Çavuş
29 Ağustos 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
22 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
10 yıl
Whatsapp bildirim sesi değiştirme
Evet arkadaşlar istediğim bir sesi whatsapp bildirim sesi yapmak istiyorum internette bir konu buldum dedikleri gibi caf uzantılı dosyayı siliyorum ama yine geri geliyor iphone 5 telefon kullanıyorum ios sisteminde bunu yapan var mı acaba jailbreak olmadan yapıcam yalnız telefon jailbreakli değil bilginize. Yardımlar için şimdiden teşekkür ederim.
O
12 yıl
Kilitli İphone 4
Merhaba arkadaşlar versiyon 4.3.3 bulgaristandan alınma oradaki hatta tanımlı cihaz trdeki hatlar çalışmıyor cihazın versiyonunu 5.1.1 yükseltip jailbreak yapsam sıkıntı olur mu bulgaristana gidip oradaki hattı mı taktığımda. Sözleşmeli bir cihaz sözleşmem bittiğinde sim free olucak.
O
12 yıl
İtunes hatası
< Resime gitmek için tıklayın >

apple kimliğimi itunese girdiğimde böyle bir hata ile karşılaşıyorum arkadaşlar iphone telefonda çalışıyor kimliğim.. böyle bir hatayla karşılaşan ve çözüm bulan arkadaşın yardımına ihtiyacım var şimdiden teşekkürler
O
12 yıl
İphone versiyon
Merhaba arkadaşlar,

4.3.3 versiyonu bulanan bir iphone aldım internette 5.1.1 versiyonunun jailbreak dosyaları çıktığını gördüm ve manuel olarak versiyon yükeleyeceğim fakat nette
gsm ve cdma versiyonlarını gördüm ikisi arasındaki fark nedir. hangisini yüklemem gerekir. türkiye cihazıdır telefon şimdiden yardımlarınız ve tavsiyeleriniz için çok çok teşekkür ederim.
O
13 yıl
Tavsiye tablet
Merhaba arkadaşlar uygun fiyatlı 250 ila 300 arası biraz daha bütçeyi zorlarsak 350 olabilir. tablet lazım hangi marka ve modeli tavsiye edersiniz. Ve güvenli bir alışveriş için neresi uygun. görüş öneri fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.