S

Onbaşı
27 Ağustos 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
75 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
S
5 yıl
Kişiye Özel Hediyeler
Kişiye Özel Hediyeler İçin Fikirler
Kim kendisine hediye verilmekten hoşlanmaz ki? Herhangi bir kişiye hediye vermek ona değer verdiğinin en önemli göstergesidir. Bugün öyle çok hediye seçeneği var ki insan kimi zaman hangisini seçeceği konusunda resmen kararsız kalıyor.
Hediye fikirleri olarak çok değişik alternatifler var burada önemli olan iş olsun diye değil, gerçekten karşındaki kişiyi memnun edecek armağanları bulmak vermek. Pelüş ayıcıklar, kişilerin kendi resimlerinden yaptırılan puzzle, kişiye özel kupalar, tasarım kolyeler, özel üzerinde isim yazan çakmaklar, kalp biçiminde yine kişiye özel yastıklar, tablolar vb. seçenekler Hediye Masalı sitesinde görüleceği gibi sınırsız sayıda uzayıp gidiyor.

Kime Ne Alınır?
Lakin hediye alırken dikkat edilmesi gereken belli başlı hususlar vardır. Karşındaki kişiyi çok iyi tanıyarak hediye almak gerekir. Çocuklara oyuncak, sevgiliye ikinize dair ortak paydaların olduğu armağanlar, anne babaya onların gereksinimi doğrultusunda ya da daha önce hiç almadıkları tarzdan, iş arkadaşlarına iş yaşamına uygun hediyeler alınabilir. Samimiyete uygun olarak da seçim yapmak son derece önemlidir.

Nelere Dikkat Edilmelidir?
Tüm bunların yanında işin para kısmına takılmadan tercih yapmak gerekir. Mutlaka kaliteli armağanlar alınmalıdır. Konsepte uygun hediye alınmalıdır. Yani doğum günü için olan armağan ile sevgililer günü için olan hediye aynı olmamalıdır. Hediye Masalı sitemizde bu düşünülerek özel günler kategorileştirilmiştir.

Site: www.hediyemasali.com
S
6 yıl
İndesit Çamaşır Makinesi Hiç Durmadan Çalışıyor
Merhaba arkadaşlar

Bende indesit wixl101 6 kglik camasir makinesi var hocam. Makineyi calistirdigimizda devamli calisiyor, hic durmuyor. Belli bir sure sonra durdurup sikmaya aliyoruz. Sikip, suyu bosaltip makineyi kapatiyor. Deterjani aliyor ama yumusaticiyi almiyor. Su girisinde ve cikinsinda sorun yok. Acaba arizasi nedendir, bilen var mi?

Yardim edebilirseniz cok sevinirim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.