T

Onbaşı
23 Ağustos 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
14 yıl
Laptop LCD Ekranında lekeler Nasıl Yokolur ?
Selam Arkadaşlar ,


Lenovo ThinkPad SL500 (2746-A78) kullanıcısıyım.

Ekranda leke farkettim , siyah ve koyu renklerde daha belirgin görünüyor. aşağıda resimlerini görebilirsiniz.

http://img710.imageshack.us/i/img00108b.jpg/

http://img514.imageshack.us/i/img00107.jpg/

http://img502.imageshack.us/i/img00104f.jpg/



bu izleri nasıl yok edebilirim ??
T
15 yıl
AVERTV HYBRID AIR EXPRESS CARD 34mm + EKRAN KARTI ÇAKIŞMAS !!
Merhabalar,

Teknik yardım başlığında da bu konuyu açmıştım ama sanırım asıl yeri burası..

Cuma günü AVerMedia AVerTV Hybrid AirExpress 34mm TV kartı aldım , kartı taktım driver ı kurdum çalıştı .. laptop ThinkPad SL500 2746 A78 ve işletim sistemi Windows 7 Pro 64.bit.. Fakat sorun şu ki , Express Kart 34mm laptopun içinde takılı kaldığında restart yapınca laptop 16 bit hatta daha az renkle açılıyor , Ekran kartı devre dışı kalıyor , renkler berbat hal alıyor çözünürlük düşüyor ( 800*600 ) ..

Vista Home Prem 32 bit , Windows 7 32 bit te de denedim aynı sorunu çıkarıyor...

zaten bende AverTV Galaxy vardı USB + adaptörlüydü , ben Express kart olsun fazla yer kaplamasın kablolardan kurtulayım , içinde kalsın taşınabilir olsun istedim usb gibi tak çıkar yapmak istemem ama böyle sorun çıkarması beni gerçekten üzdü..

birçok site ve forumda araştırma yaptım ama çözüm bulamadım.. Lütfen biri bana bu konuda yardım edebilir mi ??
T
15 yıl
EXPRESS KART 34mm + EKRAN KARTI ÇAKIŞMASI !!!!
selam ,

belki başlığı bu şekilde değiştirsem daha iyi olacak.. AverTV Hybrid AirExpress 34mm TV Kartı almıştım, kartı takıp driverı kuruyorum restart sonrası kart laptopun içindeyken Ekran Kartı ( GeForce 9300 ) çalışmayı durduruyor :( lütfen biri acil yardım etsin.. ne yapabilirim bilmiyorum.. paket dahilindeki CD den driver ı kuruyorum olmuyor , siteden güncel driver indiriyorum kuruyorum olmuyor :S araştırmalarıma göre IRQ çakışması olabilir diyorlar ama çok nadir görülen birşey ve çözümü olması lazım.. IRQ dan tam emin değilim aslında sorunun tam nedenini bilmiyorum :( ThinkPad SL500 2746 A78 kullanıyorum ve Windows 7 Pro 7600 yüklü.. yardımcı olursanız sevinirim.. teşkkürler..
T
15 yıl
AVERTV HYBRID AIR EXPRESS YARDIMMM !!
Merhaba,

dün AverTv Hybrid Air Express ( 34mm ) TV kartı aldım fakat driverı kuramıyorum , ekran kartıyla çakışıyor.. express tv kartı laptopta takılı kaldığı sürece restart olduğunda pc tekrar açılırken sanki ekran kartı yokmuş gibi renkler 16bit çözünürlük 800x600 olarak açılıyor :S bu berbat bir durum.. Lenovo ThinkPad SL500 kullanıyorum, içinde GeForce 9300 ekran kartı var fakat Tv kartı takılı kaldığında restart sonrası neden böyle sorun çıkarabilir ??

( bu arada Windows 7 Professional 7600 kullanıyorum )

birçok sitede araştırdım ama nedenini ve çözümünü bulamadım..

lütfen yardım...
T
15 yıl
WD passport studio 500gb IEEE 1394
selam,

WD passport studio 500gb hdd kullanıyorum , firewire desteği var fakat laptop ta firewire uygun bir gişir bulamadım :S laptop ta mevcut olan IEEE 1394 küçük , WD yanında verilen usb den hariç 2 adet firewire kabloları daha büyük girişe sahip , neden uyumlu değil ve napmam gerek bilgi verirseniz sevinirim , teşekkürler ..
T
15 yıl
LENOVO THINKPAD SL500 SES SORUNU :s
MERHABALAR ,

FORUMDA YENİYİM VE SİZİN YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR.. BUGÜN LENOVO THINKPAD SL500 P8600 C2D İŞLEMCİLİ LAPTOP ALDIM VE EVE GELDİM İŞLETİM SİSTEMİNİ KURDUM VE SESİN BEKLEDİĞİMDEN DAHA KÖTÜ OLDUĞUNU FARKETTİM :s SES GERÇEKTEN ÇOK ZAYIF , WİNDOWS SES SEVİYESİ EN SONDA FAKAT ÇOK ZAYIF SESİ VAR .. ACABA THINKPAD İN ÖZELLİĞİMİ BÖYLE ? ÇÜNKÜ DAHA ÖNCE LENOVO TÜRKİYE TEKNİK BİRİMİ ARADIĞIMDA İŞ BİLGİSAYARINDAN SES KALİTESİ BEKLEMEMEM GEREKTİĞİ SÖYLENDİ , FAKAT BEN BU KADAR DA ZAYIF BİR SES BEKLEMİYORDUM :s AYGITLARDA CONEXANT HIGH DEFINITION SMARTAUDIO 221 SES AYGITI VE NVIDIA HIGH DEFINITION AUDIO AYGITI GÖSTERİYOR .. HD SES BU ŞEKİLDE OLMAMALI .. ACABA BAŞKA BİR AYARI FALAN MI VAR ?

DİĞER BİR SORUN DA SYNAPTICS TOUCHPAD TUTUKLUK YAPIYOR ARA ARA :s

BU SORUNLARI NASIL ÇÖZEBİLİRİM ?? LÜTFEN YARDIM ..

CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER ..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.