E

Teğmen
20 Ağustos 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
37 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
9 yıl
BMW 220d vs Mercedes CLA200
Arkadaşlar hepinize merhaba, yeni araba almayı düşünüyorum ve bu 2 model arasında kaldım.

Genel araştırmalarıma göre CLA toplamda daha iyi bir araba gibi görünüyor, çok da şık buna lafım yok. Bunun yanında 220d de harika görünüyor ve 2 kapılı olması benim için bir artı, ayrıca daha iyi bir motora sahip.

Yakıt kullanımı olarak 220d, CLA'ya göre 100km'de ortalama 0.1L daha çok yakıyor ancak dizel olduğundan toplamda yakıt fiyatı daha uygun olur sanırım. Yakın sayılır.

CLA, 220d'den 30 bin TL daha ucuz, oldukça önemli bir fiyat farkı.

Babam eski bir BMW 520 kullanıcısı olarak BMW'lerin çok sorun çıkardığını, çok hassas olduklarını söylüyor. BMW kullanan arkadaşlar bu konuda fikirlerini söylerlerse sevinirim.

Özellikle bu 2 modelden birine sahip olanlar lütfen fikirlerini paylaşsın. Sahip değilseniz de lütfen fikrinizi söyleyin.

Teşekkürler :)
E
10 yıl
BMW 420 - Gelecekteki tahmini 2. el fiyatları
Selam arkadaşlar, Koç Üniversitesi'nde okuyorum ve hazırlık atlamamla alabileceğim aracın bütçesi ciddi bir artış gösterdi ama babam 0 km BMW 420 hala almıyor tahmin edebileceğiniz gibi. :) Eğer 1-2 sene beklersem kazasız, aşırı km yapmamış 2. el 420 veya 220 fiyatları sizin tahminlerinize göre kaça düşer? Bunun dışında doğru bölüm değil biliyorum ama 100k TL civarlarında alınabilecek spor kasa araç da tavsiye edebilirsiniz. Coupé'lere bayılıyorum.
E
10 yıl
Bütçe vermiyorum, kriterler içeride
Herkese merhaba, bu sene üniversiteye başlıyorum ve yurtta kalacağım. Devasa full tower masaüstü bilgisayarımı götürmek istemediğimden bir notebook almaya karar verdim. Oyun oynamayacağım, internet kullanmak ve özellikle HD film ve dizi izlemek için olacak. Önemli olan birkaç sene sonra rahatsız edici bir performans düşüşü olmaması. Örneğin Chrome'uma çok extension yüklerim, bunu kullanırken donmalar vs. ile karşılaşmak istemiyorum. Bütçe konusunda esneğim ancak gereksiz yere de para harcamak istemem, uçuk modellere gerek yok. Marka konusunda da kısıtlama yok ama Samsung'ları severim. Görünümü de çirkin olmasın mümkünse bazı notebooklar çok çirkin oluyor. :) Tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.
E
12 yıl
Uzantıya özel simge?
Selamlar herkese ben PC de uzantıya özel ikon ayarlamak istiyordum nasıl yapılacağını bilen var mı acaba? Örnek: dizi ve filmlerin yanındaki srt dosyaları not defteri ikonuyla kötü durduğu için srt dosyasının ikonunu değiştirmek.
E
12 yıl
Siteye özel proxy
Selam arkadaşlar, zamunda.net sitesine son 1-2 haftadır nedense giremiyorum ama bulgar proxysi ile giriliyor. Proxy yi sadece zamunda.net sitesinde kullanmak mümkün mü acaba?
Teşekkürler
E
12 yıl
Internet hızı çok değişken
Herkese selam,
Superonline 8 megabite kadar adsl kullanıyorum, 8-9 megabit hız alıyorum ama bazen şöyle bir durum oluyor:
< Resime gitmek için tıklayın >

5 dk sonra:

< Resime gitmek için tıklayın >

Böyle olunca ping de aşırı yüksek olduğundan oyun oynanmıyor... Şuna bakın:
< Resime gitmek için tıklayın >

Wirelessla bağlandığım telefonumda sonuçlar hep şu şekilde:
< Resime gitmek için tıklayın >

Nedeni konusunda tahminleriniz var mı? Birkaç tane ethernet kablosu denedim sonuç aynı... Şimdiden teşekkürler...
E
13 yıl
Shaiya online Private server == www.shaiyagecekurdu.com
Oyunumuzda 80level vardır.Oyun içi mağazamızda 70 level itemler birçok nesne vardır.Pvp raidleri doludur.


www.shaiyagecekurdu.com
E
13 yıl
Ekran kartı yok + driver sorunu
Selam arkadaşlar,
Şirketteki eski bir bilgisayara depoda kullanılması için format attım, daha sonra driverlarını yüklemek için cpu-z ile anakart modelini öğrendim (P5S-MX SE), asusun sitesine girdiğimde Win7 driverlarının olmadığını gördüm ve Vista driverlarını indirdim. Ancak yüklenmediler.
Ekran çözünürlüğü de düşüktü ve MAX 1024x768'e ayarlanabiliyordu. 1024x768'e ayarlayınca da ekranın bulanıklığı geçmedi. Ekran kartı da "Standart VGA Grafik Bağdaştırıcısı" olarak görünüyordu, daha sonra ekran kartının olmadığını farkettim. (Bu PC eskiden server olarak kullanılıyormuş.)
PC'de yalnızca İE ve Outlook benzeri programlar kullanılacağı için sadece çözünürlüğü düzeltsem yeter, yardım lütfen!
Bu arada Windows Update i de denedim bi umut ama işe yaramadı.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
E
13 yıl
Orta seviye ekran kartı tavsiyesi
Hepinize merhabalar,
Arkadaştan birkaç cpu-z ekran görüntüsü alabildim elimde başka birşey yok. 2. el alacağını göz önünde bulundurarak max 200-250tl ekran kartı önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler...
< Resime gitmek için tıklayın >
E
13 yıl
USB girişli kablosuz yönlendirici?
Merhabalar,
1TB'lık taşınabilir hard diskime evdeki tüm bilgisayarladan erişebilmek için USB girişli bir kablosuz broadband router arıyorum. Yalnız dikkat modem değil broadband router, ethernet kablosuyla gelecek internet. Yani aradığım şey şu resimdekinin usbli versiyonu:< Resime gitmek için tıklayın >

Bayağı bir araştırdım netten ancak uygun bir ürün bulamadım. Yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkürler...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.