W

Binbaşı
18 Ağustos 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
204 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
W
3 yıl
75hz ve 1ms için 500 TL vermeye değer mi?
Kullanmakta olduğum monitör 60hz 7ms değerlerine sahip. Oynadığım oyunlar ise LoL ve Rocket League.

Mevcut olanı satıp, 75 hz bir monitör alsam çok fark eder mi?
W
4 yıl
Airpod alternatif şekilde şarj etmek?
Elimde kutusu olmayan bir çift airpod var. Bu kulaklıkları şarj etmenin başka, uygun bir yolu mevcut mu? A kalite replika ürünlerin kutuları ile uyum sağlar mı?
W
4 yıl
Ekran koruyucu cam altında kalan toz parçacıkları?
cihazıma bugün tempered cam koruyucu taktım. hava kabarcığı v.s kalmadı fakat güneş ışığında ekran kapalı vaziyette incelediğimde, bir kaç ufak toz zerresi olduğunu fark ettim. bu durum uzun vadede cihaz ekranında kılcal nokta veya ciziklere sebebiyet verir mi? bilgi dahilinde yenilemeyi düşünüyorum ekran koruyucuyu..
W
8 yıl
North Face Seyehat Çantası Arıyorum (Bilgi içerikli)
Konunun yerinin burası olduğundan emin değilim lakin en uygun kategori olarak burayı bulabildim.

Aliexpress'de Norhface seyahat çantası bulmuştum 1:1, yaklaşık bir ay önce. Fakat, şuan almak için tekrar baktığımda ürünün satışının durduğunu fark ettim. Satıcı, stoğun bittiğini söyledi. Aynı ürünü başka satıcı'da bulamadım sizden bu konuda yardım istiyorum.

Bahsi geçen ürün linki :http://tr.aliexpress.com/item/2016-new-outdoor-mountaineering-bag-shoulder-bag-sports-backpack-40L-large-capacity-with-rainproof-cover-with/32656348036.html

Şimdi vereceğim linkte ise aynı ürünü ülkemizde satan bir satış sitesi mevcut. Yani hala bu çantanın aliexpress tarzı sitelerde bulunabileceğini düşünüyorum.
http://www.cokgerekli.com/#!product-page/cg7d/6a13c499-fe88-92ea-8292-37f572c82627

Ek olarak, aynı çanta olmasa bile Northface replika çantalarını bulabileceğim bir link'te hora geçer.

Şimdiden teşekkürler.
W
8 yıl
edit.
edit.
W
8 yıl
Erasmus dil problemi
Beyler Erasmus sinavini kazanip Hollandaya gitmeye hak kazandim. Yalniz dil seviyem cok iyi degil, A2-B1 karisimi speaking yapma firsati bulamiyorum Turkiyede bu yuzdende konusmakta zorluk cekiyorum. Hollandaya gidersem tek basima olacagim ve kalacagim yurttada genelde Erasmus ogrencileri olacak ben sizce cesaretimi toplayip gideyim mi? Bir sekilde ustesinden gelir miyim, dilimi gelistirebilir miyim? Sonra amip gibi kalmiyim oralarda.. Bir turlu cesaret edemiyorum. Birde Polonya Pila var orayla da degistirebilirim yalniz orada cok Turk olacak rahat etsemde dilim hic gelismeyecek.

Sinavi 2 puan ile gectim, bolumumden kimse gitmeyince beni gonderdiler. Merak eden olursa diye..
W
8 yıl
Erasmus (kafayı yiyecem)
Erasmus sinavini kazandim ve Hollandaya gitmeye hak kazandim. Hollanda benim hep gitmek, kalmak istedigim bir ulkeydi kazandiktan sonra gercekten cok sevindim. Fakat, biraz arastirdim ve gercekten cok pahali bir ulke oldugunu ogrendim. Devletin verdigi hibe yurt parasini bile zor karsiliyor, her ay cepten 400-500 euro harcamak zorunda kalacagim ayrica gidecegim universitede 3000 euro teminat istiyor. Onlarin verdigi hesaba yatirip, gidince alacakmisim. Hazirda bu parada mevcut degil ailemin kredi cekmesi gerekecek. Bu sebeplerden oturu cok kararsiz kaldim. İkinci bir alternatifim ise Polonya burayada gidebilirim ama gidecegim sehir 70bin nufusluk cogunlugunun lehce konustugu bir yer. Bana katkisi ne derece olur bilemiyorum. Biran once karar vermek istiyorum, bir tarafa hayalimin ulkesi bir taraftada maddi rahatlik.. FİKİRLERİNİZE İHTİYACİM VAR.
W
8 yıl
Başka bir cihaza bağlanma (GameCenter) ?
ios cihazımdan başka bir köye bağlansam, eski köy silinir mi acaba? -Ben yeni bir köy açmak istiyorum yalnız gamecenter hesabımı değiştirmek istemiyorum. Bu yüzden android bir cihazdan gmail hesabı ile köy açıp ios cihazıma aktarmak istiyorum.
W
8 yıl
LG PW600G , yorumlarınızı rica ediyorum.
Az önce yakın bir tanıdığım evine projeksiyon almak istediğini söyledi. Sanırım EvKur'dan alacakmış ve orada da sadece bu model mevcutmuş. Benden ürünü araştırmamı rica etti, yalnız projeksiyon cihazları hakkında bilgi sahibi değilim. İnternette'de bu ürüne ait inceleme yazısı, yorum bulamadım.

Sizden ricam bu ürün hakkında bana olumlu/olumsuz fikrilerini söylemeniz. *Ürün evde TV-Film izleme amaçlı kullanılacak.

http://www.projeksiyon.com/urun/detay/lg-pw600g-projeksiyon-cihazi:9551
W
8 yıl
5M RGB Led Trafo Sorunu?
Elimdeki ledi bağlamak için bugün bir elektronikçiye gittim ve trafo satın aldım. Adam 12V 7 amper verdi, eve gelip kurdum lakin ledlerin ışığını kumandadan kısınca trafodan cızırtılı ses gelmeye başlıyor. Bunun sebebi nedir? Birde trafo kutusuna baktım 12V 12.5A yazıyor. Adam bana 7 amper diye 12.5 amper mi vermiş acaba..
Elektronikten fazla anlamıyorum eğer trafo amperi ile alakalı bir durumsa yarın götürüp değiştireyim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.