M

Teğmen
18 Ağustos 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
42 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
10 ay
Teknik destek hard diski oluşturma (içinde tüm programlar olan)
Merhaba,

hatırlıyorum eksiden teknik destekcilerin kullandığı içinde tüm windows sürümleri, kurtarma, test yazılımlarının bulunduğu oldukça kapsamlı bir dosya vardı. taşınabilir hard diske yazıp kullanıyorduk.

O sistemlerin adı nedir? Bilen varsa paylaşabilir mi?
M
2 yıl
İşlemcinin ekran kartı desteği var mı?
Merhaba;

Ofis işleri için kullandığım bir bilgisayarım var. çift monitör kullanıyorum. oyun oynamıyorum.

AMD Phenom(tm) II X4 945 işlemciye sahip, bana fazlası ile yetiyor. ama ekran kartım düşük, ekranlarım da kalitesiz. Daha iyi bir görüntü performansı almak, canlı ekranlarda çalışmak istemekteyim.

sorum şu; güncel ya da güçlü bir ekran kartını kullanmamda eski işlemci bir engel mi? Örneğin çift monitorda hdmi ya da display port destekleyen, yüksek hertz sağlayan ekran kartı ve ekran aldığımda işlemci benim için bir engel teşkil eder mi?

ya da 1080p ve üstü görüntülü video ya da film izlerken işlemci sorun yaratır mı?
M
5 yıl
Milenicom Müşteri Hizmetleri Rezillikler Silsilesi
Merhabalar

daha önce şu konuda turk.net ile yaşadığım rezillikleri paylaşmıştım.

Turk.net yaşantılarım için tıkla

Baktım türk.net ile anlaşamıyoruz bende milenicoma geçiş yapayım dedim. İnternet sitelerine girdim ve 100 mblik 84 tlye olan prestij kampanyası harikaydı. kağıt üstünde herşey mükemmel.

Prestij kampanya sayfası

Özellikle Diğer Operatörlerden Geçiş Yapan Müşteriler İçin kurulum ücreti olmaması da harika görünüyordu.

hemen telefona sarıldım. sonrası tam bir felaket durumu. kendi deyimleriyle butik iss olan milenicom çok övündükleri ve sürekli üstüne basa basa türk.nete nispet yapa yapa reklamını yaptıkları müşteri hizmetlerinin durumu çok vahim.

o kadar vahim ki tüm sistemin yapısını işleyişini öğrenmek zorunda kaldım diyebilirim. başı kesik tavuk gibiler. kimse ne yaptığını ve ne yapacağını bilmiyor. herkes topu birbirine atıyor.

Basit bir satış işlemi olsa rahatlıkla gerçekleştirebilecekken işin için nakil girince tüm müşteri hizmetleri çöktü diyebilirim.

NOT ANLATIMLARIN BİRÇOK YERİNDE YANLIŞ BİLGİ VERİLMİŞTİR. BU YANLIŞLIKLAR YAZININ SONUNDA MADDE MADDE ANLATILACAKTIR. TEKER TEKER MÜŞTERİ HİZMETLERİ İLE YAŞADIKLARIMI BANA SÖYLENENLERİ SİZİNLE PAYLAŞIYORUM. YOKSA İŞLEMLER BÖYLE DEĞİL!

neyse telefona sarıldım. aradım satış danışmanı arkadaşa meramımı anlattım. İstanbul'da türk.net hattım vardı. bunun milenicom prestij kampanyasına taşınmasını istediğimi kurulumun adresime yapılmasını istediğimi anlattım. hay hay dendi sisteme bakıldı fiber hat vardı. modem ücreti olarak da artık dokuz tl kirama işlemi onayı verdim. kurulumlu prestij paketi alacaktım.

her şey mükemmeldi. 100mb internet modemimle kurulumuyla bana 94 tlye gelecekti. ek ücret ödemeyecektim. 3 4 güne de internetimin bağlanacağı bilgisi bana verildi.

ama can alıcı bir nokta vardı. o da sözleşme işlemleri. sordum. sözleşme işlemlerini nasıl yapıyoruz dedim. biz turk.net ile aramızda hallediyoruz sizin birşey yapmanıza gerek yok dediler. hay hay dedim sizin canınızı yerim.

ancak dedi 24 saat içinde aranacaksınız onayınız alınacak ona göre. peki dedim. onayı veririz olur biter. internet kaç güne bağlanır ki sanki.

sonrası fiyasko arkadaşlar. şu üstteki görüşmede o kadar hata o kadar eksik ve yanlış bilgi var ki size anlatamam. yavaş yavaş çözeceksiniz.

öncelikle arandım. onaylıyor musunuz dediler evet dedim. sonraki gün tekrar arandım. sizin internet hattınızda telefonda varmış dediler. valla benim haberim yoktu. size abone no ve hizmet nosu verdim. telefon hattım yoktu benim ki dedim. varmış dediler. eee ne olacak dedim. telefonlu taşıyacağız dediler. tamam dedim. aynı gün tekrar arandım aynı şeyleri söylediler bana tamam dedim.

böyle 3 günde birçok kez arandım onay, telefon, onay, telefon deyip deyip durdular hepsine tamam dedim.

sonra şehirdışına çıktım. hop bir telefon daha geldi. İsmim bilmem ne ben evrak lojistik bölümünden arıyorum dedi. eeee dedim sizinle ne işim var benim. evrak gönderimi yapmanız lazım dediler. yahu bana böyle bir bilgi verilmedi ki dedim. bana turk.net ile aramızda halledeceğiz dediler o kadar dedim. ama size 24 saat içinde aranacaksınız demiş olmaları lazım dedi. eee dedi de onay için dedi evram mevrak demedi ki bana dedim. sözleşmenizi mail olarak atacağım siz imzalayıp tarayın atın yeter dedi.

tamam dedim şehir dışındayım fırsat bulursam hallederim ancak bana 3 4 güne halledeceğiz dediler bakın beşinci gün bitiyor siz arıyorsunuz dedim. ben bilemem orasını ben evrak lojistiğim beni bağlamaz deyip durdu hanım efendi.

işkillendim açıkcası. tamam dedim evrakları hallederim ama bu satış danışmanı arkadaş bana böyle bilgi vermedi. nereden çıktı bu iş rahatsız oldum dedim. şikayet birimine kayıt açalım olur mu dediler. tamam dedim açın bakalım. ama o kayıt tamamlanana kadar ben sözleşme falan imzalamam ona göre dedim. peki beyefendi dediler.

şikayet birimi bizim satış bölümü ile yapılan görüşmemizi inceleyecek evrak konusunu dinleyecek ve cevap verecekti.

aradan 2 saat geçti geçmedi hop bir mesaj düştü telefona. kaydınız incelenmiştir satış danışmanımız size bu bilgiyi vermiştir diye.

yani satış danışmanı bana evrak lojistikten aranacağımı sözleşmemin mail olarak geleceğini benim onu tarayıp göndereceğimi işlemlerimin ondan sonra başlayacağını söylemiş AMA BENİM HABERİM YOKMUŞ. benim tek bildiğim 24 saat içinde aranıp onay alınacağı o kadar. evrak konusunu türk.net ile aralarında halledeceklerini söyledi bana o kadar.

haydaaaaaa ne alaka lan dedim. hadi sözleşme imzalarız eyvallah arkadaşlar da benim yaptığım görüşmeyi inceleyip bana yalancı demek nereden çıktı onu anlamadım.

arandım ardından evrak lojistikten. beyefendi sözleşme dediler. ne demek bu mesaj diye hesap sordum. bu görüşmeyi ben yaptım tamam sözleşme imzalarız kaç dakikamızı alacak eyvallah da benim yaptığım görüşmeyi inceleyip müşteriyi yalancı durumuna koymaları çok zoruma gitti. çünkü evrağın e si geçmemiş sadece türk.net ile aramızda halledeceğiz denen konuşmadan nasıl bunları çıkartabilmişti şikayet bölümü.

bağlayın beni şikayet bölümününe kim incelemiş benim kaydımı görüştürün beni, benim yaptığım görüşmeyi dinleyip neler konuşulduğunu benden daha iyi nasıl biliyor dedim. bağlayamıyoruz beyefendi dedi.

o zaman ben müşteriyi aptal yerine koyan yanlış bilgi verip bunun arkasında duran firma ile çalışmam arkadaş dedim. olay bir sözleşme değil ilk sorunda bana yalancı diyen şikayet bölümü mü olurmuş dedim.

durun bir arayayım onlarla görüşeyim size döneyim dedi. kapattık tekrar aradı. beyefendi dinleyen arkadaş ile görüştüm size evraklardan evrak lojistikten gönderimden vs bahsedilmiş dedi.

kısacası bana söylenmiş ben altı üstü 3 kağıt evrağı imzalamamak için yalan söylüyorum yani diyecek arkadaş utanmasa.

iptal edin dedim. insanı aptal yerine koymayın. altı üstü özür dileriz beyefendi bir hata olmuş o kadar deseler herşey güzel olacaktı. (aslında olmayacaktı ilerde anlarsınız) ama ilk şikayette biz yalancı olduk.

ardından iptal birimi aradı. özür dileriz de bilmem ne de evrakları kurulum ekipleri gelecek onlar getirir siz imzalarsınız da bir ton şey diyor. şikayet bölümünüz bana nasıl yalancı der dedim. görüşeyim bende dedi. bir de iptal bölümü görüştü. söylenmiş size diyor hala. tamam dedim kalsın internet falan istemiyorum. iptal ettik gitti.


şimdi size hatalardan bahsedeceğim.
sonra bana mail olarak gelen sözleşmeyi inceleyip milenicom müşteri hizmetleri ile sonraki yaptığım görüşmeler sonucundaki çıkarımları anlatayım.


1 SATIŞ BÖLÜMÜ BANA İNTERNET SATIŞI YAPAMIYOR TEKNİK OLARAK. ÇÜNKÜ AKTİF İNTENET HATTIM İLE MEVCUT ADRESİM FARKLI YER. NAKİL GEÇİŞLERİNDE KURULUM HİZMETİ YOK. BU DA ŞU AN EVİMDE AKTİF BİR HAT OLMADIĞI İÇİN PORTU BAĞLAYIP KAÇMALARI ANLAMINA GELİYOR.
YANİ BANA İNTERNET SATAMIYOR OLMALARI GEREKİYOR.
2 SİTELERİNDE KOCAMAN YAZAN BAŞKA OPERATORDEN GEÇENE ÜCRETSİZ İFADESİ TAMAMEN YALAN.
ÇÜNKÜ BAŞKA ÖPERATORDEN GEÇENLERİN ZATEN HAZIR HATTI OLDUĞUNU BU YÜZDEN KURULUMA GEREK OLMADIĞI İÇİN KURULUM YOK. YANİ BEN BAŞKA OPERATORDEN GEÇTİM KURULUM İSTİYORUM DİYEMİYORSUNUZ.
YANİ KURULUM ÜCRETSİZ DEĞİL. BAŞKA OPERATORDEN GEÇTİYSENİZ KURULUM FALAN YOK. OLMAYAN KURULUMU ÜCRETSİZ OLARAK İTELİYORLAR. BENİM GİBİ MEVCUT HAT FARKLI ADRESTE GÜNCEL ADRES FARKLI İSE KURULUM MURULUM HİÇBİRŞEY YOK.
3 DOĞAL OLARAK FİBER MODEM FALAN DA YOK. KURULUM EKİBİ GÖNDERİLMEYEN ADRESE FİBER MODEMİ KİM TESLİM EDECEK. GÖNDERİLMİŞ SÖZLEŞMEDE FİBER MODEMİN F Sİ GEÇMİYOR.
4 BANA KURULUMLU OLARAK SATIŞI YAPILAN İNTERNET SÖZLEŞMELERDE KURULUMSUZ. BANA KURULUMLU BİLGİSİNİ VERİYORLAR AMA SÖZLEŞMEDE KOSKOCAMAN KURULUMSUZ YAZIYOR.
5 KURULUM EKİBİ GELMEYECEKSE GELMEYEN KURULUM EKİBİ BANA NASIL SÖZLEŞME İMZALATABİLİYOR
HA YETMİYOR SATIŞ EVRAK LOJİSTİK VE İPTAL BİRİMLERİNİN HİÇBİR YETKİSİ YOK. HER SORUNU ŞİKAYET BİRİMİNE PASLIYORLAR. ONLARINDA DIŞ ARAMASI YOK ZATEN. KAFALARINA GÖRE SONUÇLANDIRIYORLAR ANLADIĞIM KADARIYLA. MERAMINIZI KİMSEYE ANLATAMIYORSUNUZ ÇÜNKÜ ŞİKAYET KAYDI AÇTIK DEYİP HİÇ GÖRÜŞEMEYECEĞİNİZ İNSANLARIN ÖNÜNE ŞİKAYETİ ATIYORLAR SONUÇLANDIRIYORLAR. EEEE SONUÇTAN MEMNUN DEĞİL MİSİNİZ TEKRAR ŞİKAYET KAYDI AÇARSINIZ NE OLACAK. KEYİFLERİ GELİRSE MÜŞTERİYİ HAKLI GÖRÜRLER ARTIK.

YANİ BAŞTAN SONA YALAN ARKADAŞLAR

bana ne İnternet satabiliyorlar. ne kurulum verebiliyorlar. ne modem verebiliyorlar. ne de sözleşmeyi kurulum ekibi ile imzalatılabiliyor.

her şey yalan.

bunları da iptalin ardından sakinleşince tekrar lanet olsun deyip milenicomu arayınca öğrendim zaten. bana anlatılıp vaat edilenlerle sözleşmenin alakası yok.

eyvallah deyip imzalasam ne ekip gelecek kurulum yapacak, ne modem gelecek, hatta İnternet bile gelmeyecek :D çünkü aktif hat farklı yerde.

böyle rezillikler yaşadım kısacası arkadaşlar. çok müşteri hizmetleri gördüm ne iş yaptığından habersizini ilk defa gördüm.
M
5 yıl
TÜRK.NET REZİLLİKLER SİLSİLESİ /NAKİL SÜRECİNDE YAŞADIKLARIM/
Sorunlarım çözülene kadar güncellenecektir.

3 haziran itibariyle güncelleme eklenmiştir.

Merhaba arkadaşlar. bugün size burada türk.net'in nakil sürecinde bana yaşattıklarınız ki hala da bu eziyet devam ediyor tane tane anlatmaya çalışacağım.

2 yıldır türk.net ile düzeyli bir ilişkimiz vardı. eski vodafonenet aboneliğimin taahhüdü bitince türk.nete geçmeye karar verdim. evraklar kargolandı herşey hazırlandı internetim bağlandı. ara sıra kesilmeler haricinde bir sıkıntı yaşamadım yiğidi öldürelim hakkını yemeyelim.

ancak ne olduysa tayinimin çıkması ve nakil işlemlerimin başlangıcında oldu.

öncelikle henüz nereye yerleşeceğim belli olmadığı için türk.net aboneliğimi memleketteki evime taşımaya karar verdim. ilk defa online hizmetlere giriş yaptım diyebilirim.

nakil bölümünü tatlı tatlı doldurdum. ardından pat önüme bir mesaj düştü. işleminiz gerçekleştirilemiyor sizin birşey yapmanıza gerek yok biz sizi ararız diye. allah allah dedim geçtim. ardından 1 2 güne arandım da.


telefondaki beyefendi nakil başvurumu görüntülediğini ama memleketteki evimde boş port olmadığını söyledi.

burası çok ilginç çünkü evim şehir dışında müstakil bir bina. kutu evimin 200 metre ilerisinde. kutunun etrafındanki ev sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor. bağırsan kimse duymaz öyle bir mevki. İstanbulda ankarada boş port olmadığını duymuştum da karadenizin bir ilçesinde ücra şehir dışı bir mahallede bu iş nasıl oldu ben anlam veremiyordum.

peki dedim sıradaki işlem nedir ne yapacağız. telefondaki beyefendi türk telekomu aramamı onlarla görüşmemi sık sık aramamı söyledi. nasıl yani ben mi takibini yapacağım portun dedim. evet dedi. ben türk telekomu haftada birkaç defa arayıp portun boşalıp boşalmadığını teyit ettirecek ve ardından türk nete bakın portum boşalmış! diye haber verecekmişim.

neyse dedim. peki tamam. yakın bir akrabamız doğrudan bu kutulardaki bağlantıları sağlıyor. internet bağladığımızda kendisine abi bizim nete bi bak bea diyorum. tamam reis diyor gidiyor kutuya yarım saate internetim geliyordu. yani içerden torpilliydim :)

aradım abiyi. abi böyleyken böyle boş port yokmuş dedim. yahu sizin muhitte nasıl olur bu iş dedi. adam da anlam veremedi. neyse dedi kutuya eklenen bir cihaz var. samsundan geliyor o cihaz ama bizim depolarda vardır illaki. ben bi tane bulurum kutuya eklerim sana port açar internetini bağlarım dedi. eyvallah abi adamsın dedim kapattım telefonu. internetim nasıl olsa gelecekti. herşey hazırdı.

ama bir sorun vardı. abim aradı. oğlum burada boş port var ki dedi. nasıl port yok dediler sana ben şu an kendim kontrol ediyorum sizin orada port sorunu yok dedi. allah allah dedim bi arayayım türk.neti. pardon destek kaydı açayım yani.

zaman geçti tekrar arandım durumu anlattım. böyle böyle boş port var doğrudan yetkiliye ulaştım adam kutu boş diyor dedim. hayır dolu diye inat ediyor. hanım efendi adam kutuya bağlantıları yapan adam diyorum hayır diyor port yok da yok.

yani türk telekomda kutuya doğrudan bağlantıyı yapan adam kendi sisteminde boş portu görüyor. kutuya gidip bakıyor boş portu canlı canlı görüyor. Türk.net Allah olmuş varı yok ediyor. inatlaştık hiçbir şekilde kabul etmiyorlar.

müşteri hizmetlerinin görevi müşteriye yardımcı olmaktır değil mi. türk.net biz göremiyoruz yardımcı olacağım başka bir konu var mı deyip telefonu suratıma kapattı :) hani sistemde bir hata vardır eksik vardır inceleyelim beyefendi bi de biz soralım araştıralım gibi cevaplar sakın beklemeyin.

bitti mi! HAYIR! DAHA BU NE Kİ NE REZİLLİKLER VAR OKUYUN!

neyse dedim. zaten yeni eve taşınıyorum. oraya bari alırım internetimi. evime taşındım yerleştim. önüme elektrik su doğalgaz faturasını aldım. dışarda da fiber kutusu görmüştüm bir kontrol ettim ki fiber altyapısı dahi var. toki sitesi kocaman binlerce kişi yaşıyor.

neyse yine destek kaydı yine bilmem kaç saat sonunda arandım.

dedim böyle böyle taşındım adresimi vereyim buraya nakil yapın. tamam dedi hanım efendi. arzuydu ismi galiba allah belasını versin.

ne doğalgaz ne elektrik ne de su faturamda yazan adresi kabul etmiyor hanım efendi. Türk.net olan boş portu yok etmişti ya hani. bu sefer bir tık ileriye taşıdılar.

ADAM KOSKOCAAA TOKİ SİTESİNDEKİ APARTMANI YOK ETTİ YA. YOK DİYOR BÖYLE BİR ADRES. YAHU ELEKTRİK FATURASI VAR SU FATURASI VAR DOĞALGAZ VAR NASIL YOK DİYORUM.

böyle bir adres sistemlerimizde görünmüyor beyefendi diyor. koskoca toki sitesindeki apartman nasıl sisteminizde görünmez diyorum. belediye sisteme giriş yapmamıştır diyor. ne yapacağız diyorum. belediyeye başvurun demesin mi.

KOSKOCA TOKİ SİTESİNDE ADRESİ BULAMADIĞI YETMEDİĞİ GİBİ ÇAMURU BELEDİYEYE ATIYOR HANIM EFENDİ.

yahu diyorum yan dairemde superonline var karşı dairemde vodafonenet var nasıl yok benim adresim kaç senelik toki binası nasıl adres yok diyorum.

yardımcı olamam yok böyle bir adres deyip kestirip atıyor. yahu diyorum bana bir yetkiliyi verin ben yetkili ile görüşmek istiyorum diyorum. yetkili yok diyor. iyice birbirimize giriştik artık laubali laubali konuşmaya başladı kadın.

başka birine bağlayın beni diyorum ben sizinle sorunumu çözemiyorum iyice konuşmalarımız kavgaya döndü diyorum.

başka birine de bağlayamam sizi diyor. ne nakil ediyor ne başka birine aktarıyor hanım efendi.

ben sizinle konuşmak istemiyorum başka birine bağlayın yeter diyorum. destek kaydına yazın tekrar arzuyla konuşmak istemiyorum diye de not düşün diyor.

BÖYLE BİR MÜŞTERİ HİZMETLERİ HAYAL EDEBİLİYOR MUSUNUZ ARKADAŞLAR

iptal edin diyorum faks çek diyor :D

SONRASI AYNI TERANE ZATEN. NE ARIYORLAR NE SORUYORLAR ARTIK. İNTERNET HATTIM KUZU KUZU BEKLİYOR.

2 AYDIR KULLANAMIYORUM HATTIMI.

iki gün önce tekrar destek kaydı bıraktım. dün aranmışım mesai saatlerimin içinde. duymamışım telefonu. daha arayan soran yok. allah allah niye aramıyor bunlar dedim online işlemlere giridm ne göreyim.

ARADIK ULAŞAMADIK MUSA BEY YAZIP DESTEK KAYDIMI KAPATMIŞLAR.

BÖYLE BİR HİZMET OLUR MU İNSANI MESAİ SAATİNDE BİR KEZ ARAYIP ULAŞAMAYINCA DESTEK KAYDIMI KAPATMAK NEDİR YAHU. BARİ KAPATMAYINDA SONRA TEKRAR ARAYIN UTANMIYOR MUSUNUZ.

BÖYLE YANİ ARKADAŞLAR UZUN OLDU BİLİYORUM İÇİMİ DÖKDÜM. SİZ SİZ OLUN BULAŞMAYIN DERİM.

Güncelleme 1: Nakil talebimi benimle görüşmeden kapatan kişi hakkında online hizmetlerden şikayet kaydı olusturdum. gelen cevap aşağıdadır.
< Resime gitmek için tıklayın >

Yani nakil bölümü sisteminde kapalı. bu yüzden müşteri temsilcisi ile halletmem gerekiyor. aradık ulaşamadık deyip destek talebimi kapattıkları yetmiyor bu durumu belirttiğimde dalga geçer gibi arayarak ya da sms ile bilgilendirme yapıyoruz diyorlar.

Ben sizden bilgi değil hizmet ve işlem bekliyorum. nakil başvurusuna nasıl sms atarak işlem yapıyorsunuz dalga mı geçiyor türknet benimle anlamıyorum!
M
7 yıl
Amazondan Ürün siparişi
Merhaba ;

Daha önce birçok defa yurtdışı alışverişi yaptım fakat bu işlemler hiçbir zaman sınırı geçmemişti. Malum türkiyedeki dolar kuru ve firmalar yüzünden %50 pahalıya geliyor. Bu yüzden yurt dışından almayı düşünüyorum.

Ayrıca şu an güncel bilgi bulamadım maalesef. O yüzden bu konuyu açıyorum. Herkes bilgilensin.

Amazondan 100 dolarlık bir ekran kartı almak istediğimde ekstra cebimden neler çıkar? Bu ücreti ne şekilde ödeyebilirim?

Amazon vergiyi ödüyor gibi şeyler vardı doğru mu? Amazondan ürün alımı hakkında ayrıntılı bir bilgi çok iyi olur.

Teşekkürler
M
8 yıl
Laptop açılmaması sorunu? Fan dönmüyor!
Merhaba arkadaşlar

Elimdeki laptop açılmıyor. Ama acayip bir durum söz konusu. Power tuşuna bastığım an fan donmese de işlemci açılıyor ve pc ısınmaya başlıyor. Bazen bilgisayar beklerken fanin dönmeye başlaması ile açılıyor ve tekrar kapatana kadar sorunsuz kullanabiliyorum. Ama çoğunlukla açılmıyor.

Fan çalışmaya başlamadan PC açılmıyor. Ledler yanıp ekran siyah şekilde dakikalarca ısınıp kapanıyor.


Fan kablolarını kontrol ettim sorun yok.
Macun çektim
Ramlar teker teker takıldı. Ramsiz açınca anakart sesi sorunsuz geliyor.
Hard disk tekrar takıldı.

Ama sorun devam ediyor. Işıklar açılıyor işlemci açılıyor fanda tepki yok. Fan açılınca pc açılıyor zaten. Kirik çıkık onarım yok. Pc açılınca işin garibi donma kasma da yok. Oldukca stabil çalışıyor.


Çözüm önerilerilerinizi bekliyorum
M
9 yıl
Dereceli oyunlarda eşleştirme sistemi
Merhaba;

Benim dikkatimi çeken ilginç bi husus var. İlk 10 oyunumda 5 galibiyet aldım. Zaten uzunca zamandır dereceli girmediğim için gold 1den gold 5 kapatmıştım. 5 galibiyet ile beni s3 attı. Sorun değil zaten ne mal olduğu belli bu oyunun. Emek vermeye değme.

Ama şu var ki oynadığım son 15 dereceli maçta da denklik yoktu. Sonuçta sistem bizi mmr gibi değerlere göre ortalayarak karşılaştırıyor. Fakat ne alaka bilmiyorum (Mainim jungle) Kazandığımız maçları çok erken kazanıp kaybettiğimiz maçları çok kötü kaybediyoruz. Bi jungle olunca bariz anlayabiliyorsunuz. Ben bir oyun iyi oynadım tamam dk 20de bitirdik. Ardındaki oyun dk 20 de yenilecek kadar kötü oynamıyorum. Demek ki bir şeyler biliyorum. Ama özellikle birebir laneler kaybediyor. Low elo biliyorum ama 3 lanenin de kaybettiği bir oyunda elimden bir şey gelmiyor.

Durum böyle olunca aklıma şu geliyor. Bu nasıl bir eşleştirme sistemi? Oyunlarım %90ında bir lane kaybedip bir lane kazanmıyor. Çoğunlukla hep bir taraf baskın geliyor.

Neden ya tamamen ezme ya da tamamen ezilme durumu var?
M
9 yıl
Amazondan cep telefonu alımı? Yurt dışındayım. + Telefon önerisi
Arkadaşlar bilgi almak istediğim bir konu var.

Şu an danimarkada erasmus öğrencisiyim adresim ve kimliğim vs vs var. Arkadaşıma cep telefonu almayı düşünüyoruz. Yüksek bütçeli şeylerden değil. Aklımda lenovonun telefonlarından biri var. Sonra türkiyeye götürüp imei kaydını yaptırıp kullanmayı düşünüyorum. yaklasık bir 200 dolar civarı bütçemiz var. Fps olarak ne önerirsiniz acaba?

Herhangi bir problem yaşanıyor mu? Amazondan yurt dışına telefon alan oldu mu? Öneri tavsiyeleriniz neler acaba?
M
10 yıl
Tr serveri sunucusu nerede?
ARkadaşlar maalsef yurt şartlarından dolayı vpn kullanıyorum.bu yüzden internetim biraz yavaşlıyor.tr serverinun sunucusu nerede acaba? ona göre server secmem gerekiyor internette araştırdım bulamadım.Frankurtta mı yoksa türkiyede bi yerde mi?
M
10 yıl
Çok ilginç bir Sorun :/ Rads error
Arkadaşlar merhaba

dün gece lol oynayıp bilgisayarımı kapatıp yattım.Bu sabah girmeye çalıştığımda oyuna girmediğini farkettim.Rads error hatası veriyor.launcer acılmıyor.Ayrıca tr.leagueoflegends.com dahil leagueoflegends alanadı altındaki sitelere de bilgisayarım girmiyor. tıkladığımda Bu web sayfası kullanılamıyor diyor anında. Kyk interneti kullanıyorum.Anti virüsü kaldırdım.güvenlik duvarı kapalı
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.