DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
G

Yüzbaşı
12 Aralık 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
87 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
G
6 yıl
Ford Kuga 2019 Titanium 1.5 Dizel Otomatik Test Ettim! (Video İçerir)
Merhabalar, neredeyse bütün gün süren kullanımım sonucu izlenimlerimi objektif olarak aktardım.

Videoyu izlemek için tıklayınız

Olumlu / olumsuz her türlü eleştiriye açık olmakla birlikte, beğendiğiniz taktirde abone olursanız çok faydanız dokunur.

Teşekkürler
G
6 yıl
LEXUS RX200 Test Ettim! - Video İçerir
Merhabalar,

Bir Lexus CT200 Hybrid sahibi olarak RX 200T modelini neredeyse bütün bir gün test etme imkanı buldum. Farklı tasarımından dolayı trafikte aracın dikkat çekeceğini bekliyordum zaten ama açıkcası beklediğimden çok daha fazla dikkat çektiğini fark ettim. Konfor konusunda beklentimi tamamen karışladı, performans konusunda ise kafamda soru işaretler vardı çünkü 2lt motorun turbo besleme bile olsa 2 bin kg lık gövdeyi kaldırabileceğine inanmıyordum ama bu konuda da beni şaşırtmayı başardı. Devir bandına homojen yayılmış tork sayesinde ne zaman gaza bassam istediğim torku alabiliyordum. Sonuç olarak bana sınıfının en iyi modellerinden biri olduğunu kanıtladı, video da daha detaylı bir şekilde anlatmaya çalıştık zaten. Olumlu/olumsuz her türlü görüşünüzü paylaşabilirsiniz, varsa soru işaretleriniz memnuniyetle cevaplarım. Abone de olursanız çok ama çok mutlu olurum :)


Videoyu izlemek için tıklayınız
G
6 yıl
Citroen C3 1.2 Puretech Turbo Otomatik İncelemesi
Merhabalar,

Neredeyse bütün gün kullanımım sonucu yüksek oturma pozisyonu ve konforu ile b segmenti bir crossover almak isteyip de bütçesini zorlamak istemeyenlerin gönül rahatlığı ile tercih edebileceği eğlenceli bir otomobil olduğu sonucuna vardım. Objektif olarak düşüncelerimi paylaştım, merak ettiğiniz şeyleri sorup olumlu/olumsuz eleştiri yapabilirsiniz. Abone de olursanız tadına doyulmaz :)

Umarım almak isteyenlere yardımcı olur.

Videoyu izlemek için tıklayınız
G
6 yıl
Hyundai Elantra 2019 Benzinli Otomatik İncelemesi
Merhabalar,

Bütün gün yoğun bir şekilde kullanım sonucu yakıt ekonomisi ve ses yalıtımı ile beni oldukça şaşırttı. izlenimlerimi dünyanın en az aboneye sahip youtube kanalımda aktardım, almak isteyenler için yararlı olur umarım.

Videoyu izlemek için tıklayınız
G
6 yıl
LEXUS ES 300H İncelemesi - E Segmentinin Oyunbozanı
Merhabalar,

Araç ile 2 gün geçirdikten sonra ayrılmak istemediğim ender otomobillerden biri oldu. 30 dakika süren izlenimlerimi dünyanın en az aboneye sahip Youtube kanalında paylaştım. Almak ve fikir sahibi olmak isteyenlere faydası olur umarım.

Videoyu izlemek için tıklayınız
G
6 yıl
Yeni Renault Kadjar 1.3 TCe EDC Icon İnceleme
Merhabalar,

Yakın zamanda turbo benzinli yeni Kadjarı test etme imkanım oldu. Motor hem performans hem tüketim konusunda oldukça başarılı olmuş cidden. İnceleyip YouTube kanalımda yayınladım. Bütün görüşlerimi objektif bir şekilde aktardım, o yüzden olumlu/olumsuz her türlü eleştiriye açığım. Umarım almak isteyenlere yardımı olur.


Videoyu izlemek için tıklayınız
G
6 yıl
Fiat Egea Hatchback (S-Design) İncelemesi
Merhabalar,

Daha önce sedan versiyonunu da kullanmış ve test etmiş biri olarak hatchback versiyonunu inceleyip YouTube kanalımda yayınladım. Bütün görüşlerimi objektif bir şekilde aktardım, olumlu/olumsuz her türlü eleştiriye açığım kesinlikle. Umarım almak isteyenlere yardımı olur.

Videoyu izlemek için tıklayınız

Herkese iyi bayramlar bu arada :)
G
7 yıl
------
---
G
7 yıl
Otomobiller ile ilgili Youtube Kanalı Açtık - Desteğiniz Lazım !
Merhabalar,

Tamamı özgün olarak otomobiller ile ilgili açtığımız YouTube kanalına abone olarak destek olursanız çok sevinirim. 1000 abone yapmamız gerekiyor, 500 lerde kaldık.

Test, inceleme, veriler ve güncel haberler üretiyoruz. Hatta podcast yayınımız bile var.

Link :https://www.youtube.com/channel/UCmsHbkOZ8Ht65zFrfn4BDAw

DH kitlesi el atarsa 1000 aboneye çıkmamız gün bile sürmez. Çok sevinirim gerçekten ..

Teşekkürler şimdiden.
G
7 yıl
Youtube abone destek
Merhabalar,

Tamamı özgün olarak arabalar ile ilgili açtığımız YouTube kanalına abone olarak destek olursanız çok sevinirim. 1000 abone yapmamız gerekiyor, 452 de kaldık.

Test, inceleme, veriler ve güncel haberler üretiyoruz. Hatta podcast yayınımız bile var.
https://www.youtube.com/channel/UCmsHbkOZ8Ht65zFrfn4BDAw

Çok teşekkürler şimdiden.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.