Y

Teğmen
29 Temmuz 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
75 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
12 yıl
Amerikadan Verizon Nexus
Merhaba arkadaşlar ,

Bir arkadaşım Amerikadan Galaxy Nexus getirtiyor , Verizondan alınmış un-contract bir cihazmış. Bu cihaz hakkında bazı sorularım olacak.

1- un-contract = unlock demek mi ?
2- Verizon cihazları Türkiyede sorun çıkartıyor mu ? ( 3g vs.)

Teşekkürler

Edit: imla
Y
16 yıl
iphone amerika fiyat problemi?
yakın zamanda arkadaşım amerikadan gelecek. gelirken bir adet iphone almasını istedim. fiyatının apple ın sitesinde görünen fiyattan daha pahalı oldugunu söyledi. 16 gb için 500$ 2 yıllık at&t aboneliği yapılırsa gecerliymiş. 2 yıllık abonelik yapılmazsa daha pahalı oluyormuş. sosyal güvenlik numarası gerekliymiş, arkadaşım ögrenci oldugu için sosyal güvenlik numarası yok. internette de araştırdım, 2 yıllık abonelik olmadan iphone satın alma gibi bi durum göremedim. acaba iphone almak istiyorsak bu aboneliği yapmak zorundamıyız? baska yolu yok mu bu işin? bana yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı acaba???
Y
16 yıl
SONY VGNFZ29VN arkadaslar yardım lutfen...
arkadaşlar bilgisayarı tanıyan arklardan yorumlar rica ediyorum...özellikle fz serisi hakkında bilgi sahbi olan arklar yardım ederse sevinirim..
sonynin sitelerinden bakıorum hiçbirinde fz serisine ait bole bi bilg yok ben gold dan alıorum bilisayarıııı...acaba neden gorunmuo bole bi bilg?
fason mal mı acaba goldda bole seyler olabilir mi?
Y
17 yıl
6680 bilgi aktarım sorunu
arkadaşlar 6680inmdeki mesajları bilgisayara pc suite yardımıyla geciremedim. telefondaki bütün klasörleri görüyoru fakat mesajları bir türlü göremiyorum. yaklaşık 1500 tane mesaj var ve telefonu olcukca yavaşlatıyor, hafıza az sinyali veriyor. telefondaki mesajları bilgisayra atmamı saglıcak bir program var mı? ya da pc suite sayesinde başka nasıl yöntemlerle atabilirim? yardımcı olursanız sevinirim...
Y
17 yıl
6270 mi 6280 mi 6288 mi??
arkadaşlar 4 aylık w700i hoşuma gitmedigi için değiştirmek istiyorum. yerine 6270,6280 ya da 6288 almayı düşünüyorum. bu üç telefon arasındaki farklılıklar nelerdir? hangisi almak avantajlıdır? w700 e göre artıları/eksileri nelerdir? yardımınız için şimdiden teşekkürler..:)
Y
17 yıl
Laptop da 5.1 ses sistemi kullanmak
Arkadasla bugun creative inspire 5200 aldım.Ama tam verim alamıyorum PCMCIA yada kaliteli bir usb ses kartı almadan bu sistemi 5.1 olarak kullanabilirmiyim.

Laptopa (Acer 5204) ilk bagladıgımda sadece ön speaker larden ses alabiliyordum.Ses kartı (AC97) ayarlarından mic girişini degiştirerek arka speaker larden da ses alabildim ama centerdan ses alamıyorum .

Ses kartı fiyatlarıda cok uçuk oldugu için pek düşünmuyorum (neredeyse aldıgım ses sistemi kadar.)

İnternette usb den baglanan ve sesi 5.1 e cıkarabilecegini idda eden ürünler var bunları kullanan oldu mu?
yada bilgisi olan?

aşagıda 1-2 ornek var

http://urun.gittigidiyor.com/USB-Ses-karti-Stereo-virtual-5-1_W0QQidZZ2612644

http://urun.gittigidiyor.com/Usb-3D-Ses-2-Port-5-1-usb-2-0-ses-karti_W0QQidZZ1842028


Görünüşleri bana pek guven veredi ama eger gercekten işe yarıyorsa işe alınabilir.

Bide asıl merak ettigim soru onu kullanırken alacagım ses şu anda aldıgım 4.1 sesden daha kaliteli mi olur???

cevaplarınız için teşekkürler




digimurattt arkadasımız

19 Kasım 2006; 15:56:27 de şöyle birşey yazmıs

elektronikçilerde "stereo çiftleyici " diyip de alabileceğin 2 in 1 jack lar vardır.5.1 sistem için 6 kanal çıkışı gerekir.sen bu 6 kanal çıkışı 2 tane 2 in 1 jack ı birbirine ekleyerek ve bunu da ses çıkışına bağlayarak elde edebilirsin.Benim de lap top'umda stereo çıkış var fakat 5.1 sistemimi az önce anlattığım şekilde gayet güzel kullanabiliyorum.Ama bir şeyi unutmamak gerekir,bu anlattığım şekilde bağlarsan 5.1 ini; stereo ses alırsın,sanal 5.1 olmuş olur.



boyle birşeyden nasıl ses alınır yine şu an kullandıgım 4.1 sistemle kıyaslarsak
Y
18 yıl
USR9108 modemi access point olarak kullanmak
USR9108 maxg modemim var bunu access point olarak kullanmak istiyorum bir kac yerde , ayarlardan kolaylıkla yapılabiliyor diye okudum ama basaramadım.MOdemi karıştırırken bridging diye bir ozellik buldumm iki modemi kablo ile baglayarak denedim ama bu seferde sadece kablosuz baglantı saglayabildim kablolu baglantı yapmayı denedigimde modemi gormedi. Benim amacım iki modemi kablosoz baglayıp hem wireless hemde kablo ile internete baglanabilmek yardımcı olursanız sevinirim.

biraz karışık oldu ama sanırım derdimi anlatabildim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.