K

Teğmen
11 Ağustos 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
44 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
10 yıl
roadkills yardım ekibi:)
arkadaşlar şu roadkills uğraştıracak öyle bi günde bitecek bişey değil, gelin 4 kişi bir server da hyalledelim şu işi? zaten sınavlara hazırlanmam lazım biraz önce açayım, kochalil ekleyin beni:D

yok mu kimse?
K
10 yıl
bf hardline şifresi karşılığında uplay accontu takas:D
splinter cell blacklist ve watch dogs deluxe edition yüklü, bir de üstüne street fighterXtekken oyunu veririm, düşünen olursa?:D
K
10 yıl
ne anlatıyor bu?
şifreyi nasıl çözecekmişiz anlayan var mı?
http://www.youtube.com/watch?v=tY5_ugdSqwE
K
10 yıl
BF4 için kilitlenme/donma/port hatası için çözüm
arkadaşlar belirteyim yaklaşık 1 aydır oyuna giremiyordum, oyunu silmek istemeden her türlü yöntemi denedim ama olmadı (modem den port felan açmıştım, onları bu işlemlerden önce kaldırdım), en son oturup bazı işlemler yaptım pc de, ondan sonra düzeldi.. anlatacaklarımın bazıları gereksiz olabilir, ama ben tek tek ne yaptığımı anlatacağım, o şekilde denemenizi tavsiye ediyorum. zira aynı problemi yaşayan başka bir arkadaşım oyunu silip tekrar indirdi ama düzelmedi..

başlayalım: öncelikle;

originde yüklü olan bütün oyunlarımı sildim; bf hardline beta, bf 4, bf3 , mof warfare, fifa word yüklüydü.. hepsini kaldırdım, daha sonra program ekle kaldıra girdim; burada gereksiz gördüğüm programları oyunları sildim; ayrıca bi program vardı, internetten araştırdım bf4 betayı yüklediklerinde pc ye inmiş o, ben de bf hardline betadan dolayı inmiş olacağını düşündüğüm için onu da kaldırdım, proglamların içinde ne işe yaradığınızı bilmediğiniz programların isimlerini google dan arattırak bulabilirsiniz onu da.. bunlar da bittikten sonra origini de program ekle kaldırdan kaldırdım..

daha sonra oyunun yüklü olduğu hdd e girip origin dosyasını ve program filesın içindeki origin ve origin games klasörlerini de sildim.. daha sonra çalıştıra girip (Windows tuşu+r); regedit yazdım. dosya ve ver.. e tıkladıktan sonra altta tümünü işaretleyip, bf ile ilgili ya da originle ilgili ne varsa silip kaydet dedim.. daha sonra regedit dediğimizde açılan sayfada sırayla; hkey_lokal_machine >software > wow6432node a girip buradan da oyun ve origin ile ilgili ne varsa kaldırdım.. tekrar regedit te sırayla; microsoft > windows > currentversion > uninstall e girip buradan da origin ve oyunla ilgili her şeyi sildim.. regedit i kapattıktan sonra c: hdd ne girip; alt tuşuna basıp çıkan menüden araçlar >klasör seçenekleri>görünüm den gizli dosya, klasör ve sürücüleri göstere tıklayıp uygula dedim.. şimdi gözüken programdata yı açıp origin ve oyunla ilgili bulduklarımı da sildim..

Sırada yaptığım işlem; c: e girip sırayla windows ve sistem 32 yi açtım.. burada cmd.exe isimli bir uygulama var ona sağ tıklayıp yönetici olarak aç demeniz gerekiyor.. o şekilde açtıktan sonra sırayla yazacağım komutları her yazdığımda enter a bastım:

ipconfig/flushdns
ipconfig/registerdns
ipconfig/release
ipconfig/renew
netsh winsock reset

bu işlem de bittikten sonra pc e reset attım.. daha sonra origin i tekrar indirdim; origin de ufak tefek bazı ayarlar yaptım onları da yazayım (hangi tikleri kaldırdığımı şimdi hatırlamıyorum o yüzden bakıp hangilerinde tik yok yazacağım):

origin>application setting e girdikten sonra:

general de; start up options ve chat teki ve ignore non-critical game uptades deki tikleri kaldırdım, zaten origin beta participation da tik yoktu o öyle kalsın..

origin in game e girip enable origin in game deki tik i kaldırdım..

advanced a iste, ayar yaptım mı hatırlamıyorum tik olmayanları söyleyeyim: featured today, automatic exit, origin in game logging, .. ayrıca buradan oyunu indirmek istediğiniz yeri değiştirebilirsiniz, origin ctash reporting yazanı da automatically send olarak işaretledim..

yaptığım işlemler bunlar, oyunu indir dedim ve oyunun inmesini bekledim, oyun indikten sonra; origin mygames den; bf4 e sağ tıklayıp view game details e girdim ve launch options dan 64 bit windows kullandığım için battlefield 4 (x86) olanı seçtim, en son olarak pc e reset atıp oyuna girdim..

2 gündür sorunsuz oynuyorum oyunu, 1 sefer donma yaptı o da amerika serverında oynarken, gayet stabil çalışıyor şu anda, tavsiye ederim.. umarım sorunlarınızdan siz de kurtulursunuz..
K
10 yıl
windows oyundan atıyor, port 3659 hatası veriyor, nasıl düzelecek?
Game disconnected: Client closed down connection. Check your network connection and make sure that port 3659 (UDP) is open.
şeklinde hata alıyorum, nasıl düzeltebilirim?
K
10 yıl
bf4 çalışmayı durdurdu
tam oyun başlıyor 1 dk sonra bf4 çalışmayı durdurdu diye uyarı veriyor windows... bf hardline oynayalım diye yapılmış yeni bir numara mı bu:D
K
10 yıl
server ın kurallarına uyup atılmakta ayrı bi saçmalık
hem pompalı serbest diyorlar hem de üstüste 8-10 kişiyi vurunca atıyorar, böyle saçmalık mı olur
resim eklemeye çalıştım ama olmadı, bu şekilde ekledim: < Resime gitmek için tıklayın >
K
10 yıl
Dragon Teeth Hakkında
yeni çıkacak dlc ile gelecek silahlar belli oldu:))

http://www.youtube.com/watch?v=84kFtl-1t_A

ayrıca lv sayısı 130 a çıkacakmış:))

< Resime gitmek için tıklayın >
K
10 yıl
Squad Join nedir?
http://www.youtube.com/watch?v=yJ4R3nHv5Uk
şu an pc hariç diğer platformlarda varmış, ama be anlamadım, oyunda zaten istediğin squada girip arkadaşlarınla oynayabiliyorsun, bunun ne artısı var anlamadım?
K
10 yıl
jet konusunda yardım edebilecek kimse yok mu?
jet kullanmayı bir türlü beceremiyorum, joystick taktım biraz oldu gibi ama tuşları kullanamadım, mouse ile bir türlü yönetip uçak vuramıyorum; hayrına benim için jet ile 20 kill ve 3 jet ribbon alacak kimse yok mu?:D

güncelleme: oynaya oynaya stealth jet deki tüm özellikleri açtım ama kill sayısı toplamda 1, o da karambolde herkes garibanın birine ateş ediyordu ben de ettim kill i bana verdi:P skill düştü 90a, origin şifresini vereyim iyi oynayabilen birisi varsa bi yardım etsin:(
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.