B

Haber Editörü
11 Ağustos 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
28 üye
Görüntülenme (?)
744 (Bu ay: 4)
Gönderiler Hakkında
B
5 gün
Soundpeats dedikleri kadar iyi mi? \"Soundpeats Air 4 Pro incelemesi\"



 



Soundpeats Air 4 Pro'nun güncel fiyatı ve satın almak için - Soundpeats Air 4 Pro



Bu videoda aptX Loseless kodes destekli, Bluetooth 5.3 ile iki cihaza bağlanabilen, Qualcomm teknolojilerini bünyesinde bulunduran Soundpeats Air 4 Pro'yu inceliyoruz.                                 


B
6 gün
TCL\u0027i hafife alan üzülür! \"TCL IFA 2024 Standı\"



Bu videoda IFA 2024 kapsamında ziyaret ettiğimiz TCL standında devasa oyuncu monitörleri, televizyonlar ve teknoloji demoları, yüksek teknoloji beyaz eşyaları, bütün ürünlerini denemeye çalıştık.



Satın almak için: Hepsiburada


B
2 hafta
Buzlu kahve yapabiliyor mu? \"Philips 5500 LatteGO\"



Bu videoda Philips 5500 LatteGo tam otomatik kahve makinesi hakkındaki deneyimlerimizi aktarıyoruz. Kaç tür kahve ve Latte yapabiliyor? Performansı nasıl? Nasıl temizlenir? Detaylar videomuzda.


B
3 hafta
Oyuncu odaları için nihai RGB aydınlatmalar! \"IFA 2024 Nanoleaf Standı\"

Bu videoda RGB duvar aydınlatmalarıyla ön plana çıkan Nanoleaf'in IFA 2024 kapsamında gösterdiği eski ve yeni ürünlere göz atıyor, tasarımları, kullanışlılıkları hakkında gördüklerimizi iletiyoruz.   


B
3 hafta
TP-Link Wi-Fi 7\u0027ye çoktan hazır! \"TP-Link IFA 2024 Stand Turu\"



Bu videoda TP-Link'in Wi-Fi 6E ve Wi-Fi 7 standardında Mesh Wi-Fi ve üst segment Router çözümlerine yakından bakıyor, tasarımsal ve donanımsal açıdan gelişmeleri aktarıyoruz.                          


B
3 hafta
X870\u0027in farkı nedir? Neden alınmalı? \"Gigabyte X870E Aorus Master\"

Bu videoda Gigabyte X870E Aorus Master'ın ev sahipliğinde önceki nesil X670E ve B650 ile arasındaki farklar, kardeşi X870'e kıyasla avantajlar yanısıra Aorus Master'ın rakiplerine kıyasla artılarından bahsediyoruz.


B
4 hafta
AirPods 4 ANC alınır mı? \"Airpods 4 ANC vs AirPods 3 ve Airpods Pro 2\"

Bu videoda Apple 4. Nesil ANC Airpods'un kutusunu açıyor, 3. Nesille ve 2. Nesil Airpods Pro ile farklarına bakıyor, ses ve ANC performansını kıyaslayıp hangisinin daha mantıklı olduğunu yorumluyoruz.


B
4 hafta
Farkı var mı? Kıyaslayıp görüyoruz! \"Apple Watch 10 Kutu Açılışı\"

Bu videoda Apple Watch 10'un kutusunu açıp daha önce kullandığımız Apple Watch'lar ile kıyaslıyor, Jet Black rengiyle tasarımı, daha ince yapısı, yeni ekranı ve hoparlörünü değerlendiriyoruz.


B
4 hafta
Defter kadar ince, OLED\u0027li, güçlü! \"Asus Zenbook S14\"

Bu videoda Intel Core Ultra 7'li Asus Zenbook S14 hayli ince ve hafif dizüstüye yakından bakıyoruz. Malzeme kalitesi, Lumina OLED ekran, AI Boost NPU, hoparlör, batarya, tüm detaylarına iniyoruz.     


B
geçen ay
Yeelight\u0027in Matter destekli DIY RGB ürünleri! \"IFA 2024 Yeelight Standı\"

Bu videoda IFA 2024 turlarımız kapsamında Matter destekli ürünleriyle önplana çıkan Yeelight'in akıllı ampül ve aydınlatma sistemlerine yakından bakıyor, yeni ürünlerine göz atıyoruz.


DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.