M

Teğmen
10 Ağustos 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
16 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
12 yıl
Harry Potter ve Felsefe Taşı Yardım!!!!
2-3 gün önce HepsiBurada.com'dan Harry Potter ve Felsefe taşı kitabını aldım ve şimdiye kadar 120 sayfa oldu.

Merak ettiğim bişey var; 120 sayfa oldu ve hemen hemen filmle birebir aynı kitap, yani olaylar vs.. ben biraz daha ayrıntılı bir anlatım bekliyordum.

Net'ten ufak çaplı bir araştırma yaptım ama detaylı bilgiye ulaşamadım, bendeki kitabın sayfa sayısı:274 ama daha eski basımlarda sayfa sayısı:353. Ayrıca Sırlar odası'ndada bazı basımlar 403 sayfa bazıları ise 314 sayfa.

Acaba diyorum YKY daha sonradan kitabın sayfa sayınımı azalttı yoksa kısaltılmış bir versiyon falanmı var ?

Bütün seriyi okumayı düşündüğüm için, doğru düzgün bi iş yapmak istiyorum

Yardımlar için şimdiden teşekkürler
M
13 yıl
Stüdyo çekimlerinde kullanılacak Canon uyumlu keskin lens ?
Arkadaşlar merhaba, başlıktada belirtiğim gibi bir tanıdığıma stüdyoda kullanılacak keskin, büyük baskılarda detay ve netlikte kayıp olmayan bi lens gerekli,

kendisi Canon 5DmarkII+sigma 24-70 macro kullanıyor. Boy resimlerinde vs. büyük baskı alamamaktan şikayetçi, 24-70 sigma haricinde Canon 50mm F/1.4'te var elinde ondanda istediği performansı alamamaktan şikayetçi.

Başka bir tanıdığıma sordum oda Canon 100mm F/2.8 macro önerdi. Sizlerin yorumu nedir? ve başka 90-135 mm gibi değerlerde prime lens tavsiyeleriniz nelerdir şimdiden teşekkürler.
M
15 yıl
colt 1.5 di-d bilgisi olan varmı ?
colt 1.5 di-d almayı düşünüyoruz ama 1.5 dizel colt la ilgili hiç bir bilgimiz yok daha önce 1.3 amt coltumuz olmuştu 1.5 di-d ile bilgisi olan varsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.