D

Teğmen
10 Ağustos 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
50 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
2 yıl
Top Edition ekran kartı ve OC ekran kartı arasındaki fark tam olarak nasıl tarif edilir?
https://itopya.com/asus-tuf-gaming-radeon-rx-6900-xt-oc-16gb-gddr6-256-bit-ekran-karti_u12114?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber


https://itopya.com/asus-tuf-gaming-radeon-rx-6900-xt-top-edition-16gb-gddr6-256-bit-ekran-karti_u16566
Örner olarak şu 2 ekran kartının arasındaki fiyat farkına bakıldığında Top edition olan ürünü almak istiyorum ama tam olarak 2 ürünün arasındaki farkı biraz araştırdıktan sonra ihtiyacım olan bilgiyi veya kıyaslamayı bulamadığım için bu başlığı açmak ve bilgi almak istedim.. eğer konu hakkında biraz bilgi verebilen olursa sevinirim.. tam emin olmamak ile beraber belki top edition oc yapılamıyordur? yada oc modeli kadar oc yapılamıyordur?
D
5 yıl
Hepsiburada Home Oyuncu Koltuğu kullanan varmı acaba?
https://www.hepsiburada.com/hepsiburada-home-oyuncu-koltugu-nf-3938-50-siyah-p-HBV00000DIPV5?magaza=Hepsiburada

Bu koltuğu kullanan kişiler kendi tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim çünkü hepsiburada yazılmış olan yorumlara pek güvenmiyorum ve pek te fazla detaylı bilgi bulamadım bu koltuk hakkında internette..
D
9 yıl
R9 280x ısınma problemi ve yükte gözükme problemi.
< Resime gitmek için tıklayın >

Arkadaşlar resimde de gördüğünüz gibi hiç bir oyun ve benzeri ekran kartını yük altına sokucak bir program çalışmamasınıa rağmen 65 - 70 arası sıcaklık 85-95 arası ekran kartı kullanım oranı gözüküyor.. Tahminimce yazılımsal bir terslik var gibi geliyor ama bilmiyorum :S

Sistemim windows 10 birkaç hafta önce yükledim daha önce böyle bir sorun yoktu.. işlemceim i5 3470 16 ram 800watt psu hiç bir parçamda OC yok..

Lütfen birileri bana birşeyler önersin çıldırıcam oyuna girmem ile Pc nin kendini resetlemesi 10 dk yı bulmuyor..

Ekran kartı güncel sürücüm "amd-catalyst-15.7.1-win10-64bit" birkaç sürücü öncesinde ısınma problemi var die 1 hafta içinde bu sürümü çıkarmıştı amd bu tip ısınma sorunları ile karşılaşanlar bi hayli çoktu araştırdığım forum sitelerinde..

Şimdi birkaç yerde virüsten dolayı yük altında dır diyenleri gördüm anti virüs kurup taratıcam bi..

Lütfen düşüncelerinizi yorumlarınızı ve deneyimlerinizi paylaşın arkadaşlar..
D
10 yıl
Discovery Tanımlanamıyan ağ problemi..
birkaç kere telefonumu bilgisyarımdan usb ile internete bağlamama rağmen ne olduysa sont birkaç haftadır bağlayamıyorum tanımlanamıyan ağ problemi ile karşılaşıyorum ve ne yapmam konusunda aslında izlemem adımlar konusunda yardıma ihtiyacım var.. google dan biraz araştırma yaptım usb ile nasıl bağlanabileceği ile ilgili bilgiler var aynısını yaparak daha önce bağlandığım bu işlemleri yine aynı şekilde yapıyorum ama bağlanamıyorum.. ağ ve paylaşım merkezinden ip ve dns ayarlarını şu an otomatiğe aldım.. ip olarak bir şey belirtmem mi gerekiyor bilmiyorum işin içinden çıkamadım şuan..
D
10 yıl
Harddiskimin içindeki öğeleri göremiyorum
Resimde de gördüğünüz gibi harddiskin içi dolu fakat içine girdiğim zaman içinde sadece 2 metin belgesi ve bir resim görünüyor ve içinde çok fazla film var ve bunları kaybetmek istemiyorum.. ne yapabileceğim konusunda fikir verebilicek varmı acaba ? virüs taraması yapınca hiç bir şey çıkmıyor.. :S

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
D
10 yıl
Kutsal Ankraj Yardımı (Destansı) yada Blessed Manastone Socketing Supplement (Ethernal)
Evet arkadaşlar bu supplement ile ilgili bi araştırma yaptım ve yeterli bir bilgi bulamadım özellikle görsel anlamda bir video falan.. Sormak istediğim ve merak ettiğim soru ise bu scroll 40 adet gold pack basınca veteran rewards olarak alınabiliyor ve burdan çıkan sorum 40 50 tane gold pack basanlar bu scroll için bi o kadar gold pack i aynı anda basıyor çünkü yabancı birkaç forumda gördüğüm kadaraı ile bu scroll manastoneları yanmadan bütün slotlara (5 slot ise 5 inede 6 ise 6 sınada) yerleştirmeye yarıyor.. buna failfree diyolar yabancı sitelerde yani bir kere bile yanmadan bütün manaslotlarını doldurmak.. bu sayede crit/hp veya crit/macc veya mboost/macc gibi pahallı manastoneları hiç yanmadan geçirebiliyoruz galiba.. bu konu hakkında bilgisi olan veya görsel paylaşımı olan fikirleri olan var ise burdan paylaşırise sevinirim bu konu hakkında biraz bilgi paylaşımı olsun istedim :D
D
10 yıl
Nexsus Asmo tarafından türk oyuncu varmı hiç forum da ?
Nexsus asmo tarafından hiç türk oyuncu kaldımı forum da ? bi legion a ihtiyacım var baya online kalabiliyorum oyunda.. gerçi son 9 ay dır oyuna girmiyordum ama hemen 62 oldum 63 olmak üzereyim.. umarım 5 6 kişi bulabilrim..
D
10 yıl
Nexsus server\u0027ın da Gold Pack alınacaktır..
Satan kişiler burdan irtibata geçebilirler..
D
10 yıl
d2 key Arıyorum (izmir içi)
3.5 tl den 100+ veya 100 civarında satan kişiler özel mesaj ile ulaşabilirler..
D
10 yıl
Dota 2 Steam Store Açılmıyor
Başlıkta da belirttiğim gibi steam store oyun içinden yada mozilla,chorme gibi web tarayıcılarından açılmıyor.. sayfa görüntülenemiyor diyor.. bir hafta kadar önce açılıyordu ama şuan neden olduğunu bilmediğim bir sebepten çok yavaş işliyor internet ve en sonunda sayfa görüntülenemedi hatası veriyor.. diyer oyunlarda böyle birşey olmuyor.. steam üzerinden arkadaşlarınızın profilini görmek istediğiniz zamanda aynı sorunu yaşıyorum.. internetimden olabileceğini düşünüyorum sorunun ama ne kaynaklı olabileceği konusunda en ufak bir fikrim bile yok.. modem resetleme haricinde deniyebileceğim birşeyde gelmedi aklıma.. böyle birşey ile daha önce karşılaşmış olan var ise bir yorum yaparsa çok sevinirim..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.