Ö

Yüzbaşı
09 Ağustos 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
361129 Gün Cezalı
356713 gün 13 s. 9 dk.
Gönderiler Hakkında
Ö
12 yıl
HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM
Arkadaşlar dün hesabım bi arkadaşım tarafından hacklendi kendini komik sanıp tüm konulara küfürlü mesajlar yazdı belki hatırlıyorsunuzdur bilmiyorum. Her neyse bugün girdim hesabımı geri aldım şifreyi değiştirdim, tekrardan kusura bakmayın
Ö
12 yıl
Durduk yere bulunduğum yeri mesaj olarak söylüyor
Arkadaşlar htc incredible s telefonum var, en son ki güncelleştirmeyi yükledikten sonra telefonuma habire bulunduğum mahallenin ismini sms iletisi olarak yolluyor. Bunu kapatmanın bir yolu var mı? deli etti vallahi dakika başı mesaj geliyor.
Ö
12 yıl
Incredible s sd kart problemi
Merhaba arkadaşlar telefonumu 2 gün önce satın aldım. Hiç bir sorunu yokken bugün "lütfen bir sd kart takınız" diye bir uyarı geldi. Halbuki telefonda sd kart takılı,çıkartıp tekrar taktım ama nafile.. sorunu nasıl çözebilirim.
Ö
12 yıl
Ömer Çelakıl ve aptal programı
tv de izliyecek bişey bulamadım bu saçı başı dağınık herifin programı denk geldi,herşeyi kıyamete bağlıyorlar yok şu olursa kıyamet alameti mi falan tiplere bak
Ö
12 yıl
sabah serviste çocuga verdiğim inanılmaz ayar
sabah geç uyanmışım apar topar hazırlandım indim servis hemen gelmiş. bindim servise 10. sınıflardan bi çocuk dalga geçercesine "dükkan açık kalmış " dedi bende "ilk müşterim sen olmak istermisin abim" dedim sustu kaldı.
Ö
13 yıl
TNT\u0027de MEMOLİ
az önce tnt de reklamını gördüm eski yılan hikayesi ile alakası yok gibi,ayrıca karakterlerde farklı. dizinin adıda Dedektif Memoli. bu dizi eskisi gibi tutmaz..
Ö
13 yıl
ODAM NASIL OLMUŞ (SS\u0027Lİ)
Ö
13 yıl
Laptopa win7 yükleyeceğim ama...
Merhaba arkadaşlar elimde hp pavilion dv6000 var üzerinde vista işletim sistemi var. Geçen sene masaüstü bilgisayarıma kurduğum win7 home premium cd sini hp ye taksam sorunsuz yükler mi? Windows 7 cd leri bir kaç bilgisayarada kuruluyor mu aklımı kurcalayan soru bu aslında. Yardımlarınız bekliyorum arkadaşlar. Teşekkürler.
Ö
13 yıl
ROCCO SIFFREDI KAZA MI GEÇİRDİİİ? [SS\u0027Lİ]
Ö
13 yıl
Burger\u0027da ilk patatesi bitirerek menüye başlıyorum
İlk patatesi bitiriyorum sonra hamburgere başlıyorum,sorun bende mi yoksa benden başka böyle başlayanlarda var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.