3

Yüzbaşı
04 Ağustos 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
12 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
3
11 yıl
P8 Kullanan Bir Arkadaş Aranıyor
Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum yok mu hiç kullanan. Özellikle işlemcisi kötü deniliyor. Bir de pil performansı nasıl?
3
11 yıl
Onex Ölü Piksel
Arkadaşlar merhaba telefonun sol üstünde ölü piksel oluştu kendiliğinden kesinlikle düşürmedim garantiye yolladım 640 lira istediler ne yapmalıyım sizce telefonu değiştirecek bütçem de yok.
3
11 yıl
Internet Explorer Atma Sorunu
Htc 8x kullanıyorum özellikle mobil olmayan sitelerde sürekli atıyor.Nedir bunun çözümü telefonu kırıp atasım geliyor.
3
11 yıl
Internet Explorer resim yükleme.
Arkadaşlar resimler neden düşük kalitede yükleniyor bilgisi olan var mı ayarlardan halledemedim.
3
11 yıl
2015 YGS SORULARI PAYLAŞIMI
BEYLER YGS'YE GİRENLERLE SORULAR PAYLAŞILİYORMUŞ ÖSYM TARAFINDAN.GİRİP DE SORULARI ATABLİR MİSİNİZ?
3
12 yıl
Monster Abra A5 V1.1.1
3
13 yıl
SAMSUNG GALAXY S3 MİNİ\u0027Yİ ÇOK UYGUN FİYATA BULDUM
BEN DE ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜMDEN ÇOK ARAŞTIRDIM.DÜN RASGELE GÖRDÜM BENCE FİYAT ÇOK UYGUN ALMAYI DDÜŞÜNENLER Bİ GÖZ ATSIN.
FİYAT KDV DAHİL:669TL'DİR.
https://tech.limango.com.tr/shop/index.php?cID=20301&c=81545&s=0&allproduct=1
3
13 yıl
SONY XPERİA Z UYGUN FİYAT
Arkadaşlar ben de dün gördüm alcak olanlar için söylüyorum çok uygun fiyat bence teknoloji mağazalarına o kadar para vermeye gerk yok buyrun bakın.
https://tech.limango.com.tr/shop/index.php?cID=20291&c=81418&s=0&allproduct=1
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.